- Konu Sahibi gulistan23
-
Kızlar ben de duygusal açlık oluyor özellikle bu akşamları oluyor. Onu alt etmeye çalışıyorum.
Bir de sürdürülebilir bir beslenme şeklimiz olmalı bence şu diyeti bu diyeti kısa süreli şeyler.
Ben karnımın doyduğunu hissetmeyi unutmusum. Onu hissederek biraz da tatlıdan uzak durarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Instagramdan diyetisyen Nazlı Yüksel'i öneririm. Zayıflamaya olan bakış açısını ben beğeniyorum. Belki sizlere de faydalı olur.
Bu arada boy 1.60 kilo 65
Hos geldin. Cok sevindim güzel kilo vermissin yediklerinle doyuyor musun ben 3 gündür diyetteyim. Midem büyümüş artik salatalik domates marula abaniyorumMerhaba, benim yarın 4.haftam doluyor. Boyum 165 cm başlangıç kilom 66.9 güncel yaş 31 kilom 63.1 hedef 55 kilo :) hayatımda ilk diyetisyenle kilo veriyorum.
Dün neler yedim?
7:30 Üç çatal kadar beyaz peynir, iki dilim çavdarlı ekmek, bir haşlanmış yumurta üzerine bir tatlı kaşığı zeytinyağı, bir domates bir salaklık.
10:00 şekersiz türk kahvesi bir adet gün kurusu
12:00 bir kase çorba, 6 yemek kaşığı brokoli, iki kaşık yoğurt
15:30 5 adet kavrulmamış fındık
16:30 bir fincan yeşil çay, bir adet gün kurusu
18:30 5 adet çiğ badem ve bir adet
20:00 6 yemek kaşığı taze fasulye 2 yemek kaşığı yoğurt
Saat 7 de fizik tedavi olduğum için akşam yemeği bu saatte oluyor.
Bir buçuk litre tarçınlı su ve 45 dk yürüyüş
Tartı günlerim cuma günü.
Bir kür buldumKızlar ben de duygusal açlık oluyor özellikle bu akşamları oluyor. Onu alt etmeye çalışıyorum.
Bir de sürdürülebilir bir beslenme şeklimiz olmalı bence şu diyeti bu diyeti kısa süreli şeyler.
Ben karnımın doyduğunu hissetmeyi unutmusum. Onu hissederek biraz da tatlıdan uzak durarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Instagramdan diyetisyen Nazlı Yüksel'i öneririm. Zayıflamaya olan bakış açısını ben beğeniyorum. Belki sizlere de faydalı olur.
Bu arada boy 1.60 kilo 65
Hoşbulduk, teşekkür ederimHos geldin. Cok sevindim güzel kilo vermissin yediklerinle doyuyor musun ben 3 gündür diyetteyim. Midem büyümüş artik salatalik domates marula abaniyorum
Ben de 31 yasindayim.
64.1 ile basladim simdi 63.8im. Boyum 1.63.
Diyetisyenin onlinemi yuzyuzemi
Bende diet arkafasiniz olabilirmymMehaba ben tek başıma azimli olamıyorum bu yüzden irtibat halinde olabileceğim bayan diyet arkadaşı arıyorum..
Betul anamas a giden siz miydiniz tebrik ederimHoşbulduk, teşekkür ederimilk başta doymuyordum şimdi doyuyorum. Akşamları yarı aç yatıyorum. Diyetisyende 2ayım kaldı. Online Diyet benimki :) diyetisyen bir haftada bir kilo vermeyi öneriyor sağlık açısından. Sen neler yiyorsun
Hos geldin canimBende diet arkafasiniz olabilirmym
Özel msj nasıl gönderiliyor beceremedimBetul anamas a giden siz miydiniz tebrik ederim
Bende basit kh kestim protein sebze,yulaf cig kuruyemis. Karataya yakinim
Ucreti bana ozelden yazar misin benim de doyetisyene gitmem lazim motivasyonum 3.gunden sonra kayboluyor...
Canin sag olsun profil resmin sen misin ay cok cici sempatiksin bayildim. 15 yasinda gibisin..Özel msj nasıl gönderiliyor beceremedim
Sen bana yazar mısın özelden. Evet benim 4 yıl önceki resmimCanin sag olsun profil resmin sen misin ay cok cici sempatiksin bayildim. 15 yasinda gibisin..
Bana diyorsanïz olalïm.isterim.Bende isveç diyetine başladım Bugün 3. Günüm
Boy 1.57 kilo 76.800
Bu sabah 75.400 geldim
Istersen diyet arkadasin olabilirim
Tabiki isterimBana diyorsanïz olalïm.isterim.
Bende olabilirim istersen spora felan gidiyor musunuzMehaba ben tek başıma azimli olamıyorum bu yüzden irtibat halinde olabileceğim bayan diyet arkadaşı arıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?