- 28 Haziran 2019
- 7
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi gulistan23
Mehaba ben tek başıma azimli olamıyorum bu yüzden irtibat halinde olabileceğim bayan diyet arkadaşı arıyorum..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başladım bile dugunumde 58kikoydum suan 68 kiloyum bir yılda 10kilo almışım çok feciMehaba ben tek başıma azimli olamıyorum bu yüzden irtibat halinde olabileceğim bayan diyet arkadaşı arıyorum..
Başlayalım birbirimize destek olalım 10 kg vermem lazimBende olabilirim boy kilo ne hedef ne hadi yarın baslayalim
Ya bu kadar mı olur bende düğünde 58 olmuştum 6 ayda 9 kilo aldım. 2 hafta oldu diyetteyim. Bu 3.haftam toplamda 2.9 kilo verdimBen başladım bile dugunumde 58kikoydum suan 68 kiloyum bir yılda 10kilo almışım çok feci
Merhaba galiba o diyet arkadasiniz benim
Bende olabilirim boy kilo ne hedef ne hadi yarın baslayalim
Ben başladım bile dugunumde 58kikoydum suan 68 kiloyum bir yılda 10kilo almışım çok feci
Bende olabilirim boyum 160 kilom 64
Başlayalım birbirimize destek olalım 10 kg vermem lazim
Kizlar hadi toplanalim birbirimizi motive edelim.Ya bu kadar mı olur bende düğünde 58 olmuştum 6 ayda 9 kilo aldım. 2 hafta oldu diyetteyim. Bu 3.haftam toplamda 2.9 kilo verdim
hadi başlayalım neler yiyoruz bildirelimKizlar hadi toplanalim birbirimizi motive edelim.
Yapacağımız işlem harcanan kalori, alinan kaloriden fazla olacak. Ben simdi yulaf diyeti basladim. Google yazinca çıkıyor
Merhaba nasil gecti günün. Neler yedin :)hadi başlayalım neler yiyoruz bildirelim
Bugün tam yapamafm yarın badlayalimMerhaba nasil gecti günün. Neler yedin :)
Selam.Bugün tam yapamafm yarın badlayalim
Bugün benimde iyi gitti satt beste yedim son yemeğimi peynirli kıvırcık salatası yedim bu arada boy ve kilo kaç sizinSelam.
Benim dün iyi gecti 19.00 da son yemegimi yedim spora gittim.
Sonra gece birseyler yiyecekken guzel bir okudum kendimi tuttum. İlk kez .
Bugün benimde iyi gitti satt beste yedim son yemeğimi peynirli kıvırcık salatası yedim bu arada boy ve kilo kaç sizin
Tebrikler. Boyum 1.63 guncel kilom 64.1.
sen de nasil boy kilo. Ama 2 gündür dikkat ediyorum yediklerime. Oncesinde salmistim.
Dun icin ceviz ve meyve yedim saat 22.00 de. Pek icim rahat değil
Bugün daha verimli gecirmek istiyorum. Şu erken yeyip kapanış yapmak muhtesem birşey.
Gece uykuda yag yakiyoruz. Bugün kesinlikle uygulayacağım. En son 18.00 de yer birakiri
Süpersiniz benim boy 1.57 kilo 64 civarı iki yılda nerdeyse on kilo aldım ben sirkeli su iciyrm sabahları ve akşamları daha öncede bu şekilde 15kilo vermiştim doğumdan snra bugün sabah bir haslanmis yumurta bir domates salatalık öğlen haşlanmış et yedim. Bol su tabiki yeşil çay
Sıkı yapiyrm diyetimi 5 kilo verim daha gevşek yapicam diyetimi siz neler yapıyorsunuz he bu arada spor yapamayrm ayağımdan yeni ameliyat oldum yatarak yerde ufak tefek hareket ler yapiyrm
Herkezee oluyor duygusal açlık gerçekten doydugunu farketmyrsn ama biyerden başlamak lazım önce ruhu tamir etmek lazım poliyannayi oynamayı seciyrm ben bu dönemde sıkı yapiyrm diyetimiKızlar ben de duygusal açlık oluyor özellikle bu akşamları oluyor. Onu alt etmeye çalışıyorum.
Bir de sürdürülebilir bir beslenme şeklimiz olmalı bence şu diyeti bu diyeti kısa süreli şeyler.
Ben karnımın doyduğunu hissetmeyi unutmusum. Onu hissederek biraz da tatlıdan uzak durarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Instagramdan diyetisyen Nazlı Yüksel'i öneririm. Zayıflamaya olan bakış açısını ben beğeniyorum. Belki sizlere de faydalı olur.
Bu arada boy 1.60 kilo 65
Aynen bende de var duygusal aclikKızlar ben de duygusal açlık oluyor özellikle bu akşamları oluyor. Onu alt etmeye çalışıyorum.
Bir de sürdürülebilir bir beslenme şeklimiz olmalı bence şu diyeti bu diyeti kısa süreli şeyler.
Ben karnımın doyduğunu hissetmeyi unutmusum. Onu hissederek biraz da tatlıdan uzak durarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Instagramdan diyetisyen Nazlı Yüksel'i öneririm. Zayıflamaya olan bakış açısını ben beğeniyorum. Belki sizlere de faydalı olur.
Bu arada boy 1.60 kilo 65
Kizlar hadi toplanalim birbirimizi motive edelim.
Yapacağımız işlem harcanan kalori, alinan kaloriden fazla olacak. Ben simdi yulaf diyeti basladim. Google yazinca çıkıyor