• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Battaniye önerisi kızlar yardımmm !

minikcicek

Aşkısının Minik Papatyası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.436
18
68
Zonguldak
Battaniye almadım henüz, kullandığınız battaniyeler özellikleri, memnun kalıp kalmadığınız hakkında bilgi verebilir misiniz? :26:

Kullanışlı, sık yıkasam dahi yıpranmayacak ve sıcak tutacak bir şeyler arıyorum :26:

Forumda daha önce biri paylaşmıştı ve çok beğenmiştim. Türkiz Battaniye'nin modellerine bir bakın isterseniz. Markafoni'de kampanyası var 45.9 lira şu anda.
Days in colours'un modelleri de hoş duruyor. Merinos'unkilere de bakılabilir:
Türkiz'in sözünü ettiğim modeli şu:

2390.jpg

Yumuşaklıkları ya da sıcak tutup tutmadıklarıyla ilgili bir fikrim yok :)

Forumda daha önce biri paylaşmıştı ve çok beğenmiştim. Türkiz Battaniye'nin modellerine bir bakın isterseniz. Markafoni'de kampanyası var 45.9 lira şu anda.
Days in colours'un modelleri de hoş duruyor. Merinos'unkilere de bakılabilir:
Türkiz'in sözünü ettiğim modeli şu:

2390.jpg

Yumuşaklıkları ya da sıcak tutup tutmadıklarıyla ilgili bir fikrim yok :)

valla ben taç ın battaniyesini aldım şekerim. gayet güzel yumuşacık. şu an çeyizimde :) o yüzden ne kadar sıcak tutar bilmiyorum ama desenleri gayet güzel bence ;) modellere bak istersen

Taç Diana Battaniye Kahve

Teşekkürler arkadaşlar, bir inceleyeyim bakayım onları.

arkadaşlar mink'in battaniyesini kullanan var mı ?? Acill ,bir sitede indirime girmiş de ona göre alacam :/ :26:

bende taç ın free mood serisinden bir battaniye aldım %100 pamuk henüz kullanmadım çeyizimde ama çok yumuşak tam istediğim gibi bir battaniye taç ın desen ve modelleri çok şık bak istersen birde Sarev in battaniyeleri güzel diye duymuştum onada bir bak istersen

annem kullanıyordu mink.. ben de çeyizime aldım..çok güzel ve sıcacık tutuyor.. satıcı taç'ın battaniyelerini mink'e yaptırdığını söyledi..taçla kıyasladık..mink çok daha kaliteli ..ben pişman değilim..hatta bu pembeyi görmemiştim.. onu da alıcam çok güzelmiş :)

Arkadaşlar bende battanite almak istiyorum...Evliyim ama eşimle berabet hep çekiştirip duruyorum tek kişiklik 2 adet bahtaniye alamak istiyorum biraz önce bahsettiğiniz siteler nerde ne kadar söylerseniz sevinirim

arkadaşlar mink'in battaniyesini kullanan var mı ?? Acill ,bir sitede indirime girmiş de ona göre alacam :/ :26:

5 yıllık evliyim, annem çeyizime almıştı ta o zamanlar 110tl vererek. inan şiddetle tavsiye ediyorum. acayip kalın, sıcacık tutuyor ve makinede defalarca yıkamama rağmen ne çekme oldu ne de tüylerinde basılma oldu. gözün kapalı alabilirsin.

ysmn123456, battaniyene bayıldım..fiyatı ne kadardı peki? bir de freemood serisinden demişsin, modelin adını hatırlıyor musun peki? çünkü taç'ın internet sitesinde göremedim..sadece 1 tane örnek koymuşlar freemood serisindeki battaniyelere..o da zaten oldukça renkliydi..onu begenmedim..seninkine bayıldım..güle güle kullan :)

Back