Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Canım ya daha günümüz var bekleyelim kendimizi üzmeyelim.

Burdayım canım benim adete yakın başım çok ağrir ve bu aksam agrimaya başladı ama bişey dikkatimi çekti gozbebeklerim çok büyümüş renkli kısım çok daralmis falan bunun da belirti olduğunu okumustum dogrulugu nedor bilemicem sonuçta başım ağrıyor onun da bi etkisi olabilir

Hiç korkma cnm olmuyor kelimesini bile çıkar aklından..Allah kızlarımıza sağlıklı ömür nasip etsin birde onları kardeş sevgisinden mahrum etmesin inşallah benim kızım 7 yaşında canım..
Allah bağışlasın cnm.. Hamile olursam mutlaka yazarım seninde güzel haberlerini bekliyorum..

Benim de eşim bu gece beni rüyasında görmüş kız çocuk doğururken anlatınca bi heyecanlandım ama nasıl bi bilsen. Allahım inşş eşimin rüyası gerçek olur
Canım bugün nasılsın belirtiler filannn
Dediğin gibi benimde göğüslerdeki damarlarda aşırı bi belirginleşme var ve çok şiş ve hassas başkada belirti yok.

Ay inşallah canım hayra yoralim inşallah hayırlı bi evlat versin rabbim inşallah hamilesindir gogusler ciddi bir belirti benimkiler de damarlar belirgin ama ağrı sizi yok adetimden önce de sadece damarlar belirginlesir hiç ağrımaz tek belirtim ara sıra gelen bel ağrım var bi geliyor bi gidiyor bi de sanki çok yedim bugün ya iştahimaçıldi yani bugünlük bu kadar başka biseyim yok hayırlısı canım ınsallah hamileyizdir ama benim umudum yok sebebini bilmiyorum

Ayy inşallahh canım ya allahım üç ayların yüzü suyu hürmetine bu ay karnımızı boş bırakmasın hayırlı mübarek sağlıklı evlatlar versin isteyen hepimize inşallah.

Canım üzülme bende biliyorum ki değilim test yapmasamda hissediyorum içimdeki boşluğu hayırlısını istiyoruz hep sabır bakalım
Canım ben çok umutluyum bu ay. Ne bilim sanki hamileymişim gibi içinde var gibi delirmiş gibi karnıma dokunup yerleştin bebeğim diyorum o derece hissediyorum. Eşimde ilk defa bu ay hissediyorum bu ay olacak diyo. Ama olazsa sanırım çok aşıfı üzülürüm. Allah hepimize mübarek bebişler nasip etsin inşallahh

Hayrlısı ya canım üzülme benimde ağrılar yavaştan adet ağrısına dönüyo sanki belim çok ağrıyo ama ha geldi ha gelcek gbi hissedyrm bende senin gbiydim bu ay çok ümitliydim ama yok sanırım

Hayrlısı ya canım üzülme benimde ağrılar yavaştan adet ağrısına dönüyo sanki belim çok ağrıyo ama ha geldi ha gelcek gbi hissedyrm bende senin gbiydim bu ay çok ümitliydim ama yok sanırım
Senin bat ne zaman dı canım benim 4 gün kaldı sabırsızlanıyorum. Gögüs hassaslaşma da geçti sanırım adet olucam affff

Ben de idrarimda tortu gordüm sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…