- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 29
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Canım ya daha günümüz var bekleyelim kendimizi üzmeyelim.Benim bu aydan çok umudum vardı ama gün yaklaştıkça umudum tükendi kızlar ya şu anda hiçbişey hissetmiyorum sadece yemek falan yaparken bel ağrısı oluyor ya da ayakta başka bişeyle ugrasirsam ne bileyim goguslerimde damarlar belirgin ama adetim yakın ken de belirgin oluyor zaten hatta yumurtlamadan sonra hep belirgin adetim sökülmeye başlayan kadar offf yine olmadı sanırım hissediyorum ben
Canım ya inş çift çizgileri görürüz isteyen hepimiz.Csnım kesinlikle ovulasyon tedtlerine güvenme ben 4 5 gün kala yapmıştım kıpıırmızı çıkmıştı ama regl oldum
İnşallah canımCanım ya inş çift çizgileri görürüz isteyen hepimiz.
Hiç korkma cnm olmuyor kelimesini bile çıkar aklından..Allah kızlarımıza sağlıklı ömür nasip etsin birde onları kardeş sevgisinden mahrum etmesin inşallah benim kızım 7 yaşında canım..İnş cnm korkmaya başladım.. 2 yaşında kızım.. Seninki kaç yaşında cnm
Allah bağışlasın cnm.. Hamile olursam mutlaka yazarım seninde güzel haberlerini bekliyorum..Hiç korkma cnm olmuyor kelimesini bile çıkar aklından..Allah kızlarımıza sağlıklı ömür nasip etsin birde onları kardeş sevgisinden mahrum etmesin inşallah benim kızım 7 yaşında canım..
Benim de eşim bu gece beni rüyasında görmüş kız çocuk doğururken anlatınca bi heyecanlandım ama nasıl bi bilsen. Allahım inşş eşimin rüyası gerçek olurBurdayım canım benim adete yakın başım çok ağrir ve bu aksam agrimaya başladı ama bişey dikkatimi çekti gozbebeklerim çok büyümüş renkli kısım çok daralmis falan bunun da belirti olduğunu okumustum dogrulugu nedor bilemicem sonuçta başım ağrıyor onun da bi etkisi olabilir
Canım bugün nasılsın belirtiler filannnBurdayım canım benim adete yakın başım çok ağrir ve bu aksam agrimaya başladı ama bişey dikkatimi çekti gozbebeklerim çok büyümüş renkli kısım çok daralmis falan bunun da belirti olduğunu okumustum dogrulugu nedor bilemicem sonuçta başım ağrıyor onun da bi etkisi olabilir
Ay inşallah canım hayra yoralim inşallah hayırlı bi evlat versin rabbim inşallah hamilesindir gogusler ciddi bir belirti benimkiler de damarlar belirgin ama ağrı sizi yok adetimden önce de sadece damarlar belirginlesir hiç ağrımaz tek belirtim ara sıra gelen bel ağrım var bi geliyor bi gidiyor bi de sanki çok yedim bugün ya iştahimaçıldi yani bugünlük bu kadar başka biseyim yok hayırlısı canım ınsallah hamileyizdir ama benim umudum yok sebebini bilmiyorumBenim de eşim bu gece beni rüyasında görmüş kız çocuk doğururken anlatınca bi heyecanlandım ama nasıl bi bilsen. Allahım inşş eşimin rüyası gerçek olur
Canım bugün nasılsın belirtiler filannn
Dediğin gibi benimde göğüslerdeki damarlarda aşırı bi belirginleşme var ve çok şiş ve hassas başkada belirti yok.
Ayy inşallahh canım ya allahım üç ayların yüzü suyu hürmetine bu ay karnımızı boş bırakmasın hayırlı mübarek sağlıklı evlatlar versin isteyen hepimize inşallah.Ay inşallah canım hayra yoralim inşallah hayırlı bi evlat versin rabbim inşallah hamilesindir gogusler ciddi bir belirti benimkiler de damarlar belirgin ama ağrı sizi yok adetimden önce de sadece damarlar belirginlesir hiç ağrımaz tek belirtim ara sıra gelen bel ağrım var bi geliyor bi gidiyor bi de sanki çok yedim bugün ya iştahimaçıldi yani bugünlük bu kadar başka biseyim yok hayırlısı canım ınsallah hamileyizdir ama benim umudum yok sebebini bilmiyorum
Amin canım inşallah Allah razı olsun ❤ duaların içinAyy inşallahh canım ya allahım üç ayların yüzü suyu hürmetine bu ay karnımızı boş bırakmasın hayırlı mübarek sağlıklı evlatlar versin isteyen hepimize inşallah.
Canım ben dayanamadım şimdi test yaptım malesef ki negatifffAmin canım inşallah Allah razı olsun ❤ duaların için
Canım üzülme bende biliyorum ki değilim test yapmasamda hissediyorum içimdeki boşluğuCanım ben dayanamadım şimdi test yaptım malesef ki negatifff
Canım ben çok umutluyum bu ay. Ne bilim sanki hamileymişim gibi içinde var gibi delirmiş gibi karnıma dokunup yerleştin bebeğim diyorum o derece hissediyorum. Eşimde ilk defa bu ay hissediyorum bu ay olacak diyo. Ama olazsa sanırım çok aşıfı üzülürüm. Allah hepimize mübarek bebişler nasip etsin inşallahhCanım üzülme bende biliyorum ki değilim test yapmasamda hissediyorum içimdeki boşluğuhayırlısını istiyoruz hep sabır bakalım
Hayrlısı ya canım üzülme benimde ağrılar yavaştan adet ağrısına dönüyo sanki belim çok ağrıyo ama ha geldi ha gelcek gbi hissedyrm bende senin gbiydim bu ay çok ümitliydim ama yok sanırımCanım ben çok umutluyum bu ay. Ne bilim sanki hamileymişim gibi içinde var gibi delirmiş gibi karnıma dokunup yerleştin bebeğim diyorum o derece hissediyorum. Eşimde ilk defa bu ay hissediyorum bu ay olacak diyo. Ama olazsa sanırım çok aşıfı üzülürüm. Allah hepimize mübarek bebişler nasip etsin inşallahh
Senin bat ne zaman dı canım benim 4 gün kaldı sabırsızlanıyorum. Gögüs hassaslaşma da geçti sanırım adet olucam affffHayrlısı ya canım üzülme benimde ağrılar yavaştan adet ağrısına dönüyo sanki belim çok ağrıyo ama ha geldi ha gelcek gbi hissedyrm bende senin gbiydim bu ay çok ümitliydim ama yok sanırım
Kızlar daha simı idrarima baktım öyle çok tortu vardı ki rengi de biraz koyuydu ama bildiginiz içine bişey atmisim gibi beyaz tortular vardı umutlanmamak imkansız oldu hadi hayırlısı bakalım ağız kurulugu tat bozukluğu ve şimdi de idrarda tortular
Hadi hayırlısı canım hamile görünüyosun bat ne zaman dı acababendeki son durum
ustteki yeni
28 mayis cnm konusmustuk sanirim seninleHadi hayırlısı canım hamile görünüyosun bat ne zaman dı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?