- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 29
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Arkadaşlarr cvp veren yok muu bata 7 gün kala ov. Testi yaptım gebelik çıkarmı diye ve sonuç bu lütfen inceler misiniz.Canım ben öok kötüyüm yaa
Bata 7 gün var ve ben bugün ovulasyon testi yaptım tek çizgii ağlamaktan alamıyorum kendimi.
Merhaba canım sende benimle aynısın 2. Çocuğu istiyoruz bizde allah nasip ederse..inşallah hepimizin gönlüne göre verir allah...bu arada bende 5 aydır deniyorum henüz tutmadı ama vücut kendini hamile kalmamaya odaklıyor bizaman sonra kaliyosun merak etme ilk cocugun kaç yaşındaYok heralde bilmiyorum yeni yeni deniyoruz ikinci çocuk için doğum kontrol kullandım yeni bıraktım ama bi kaç aydır olmuyo.. 1 yılı bulursa doktora giderim heralde keşke içmeseydim
Benimde ovulasyon testim laboquick iyi değilmi sizceEvet benim de laboquick ti..bu ay değiştireceğim surelab alacağım
Neden tedaviniz yarım kaldıBenimde prolaktin yani sut hormonum yukselmosti bundan 4 5 ay once genle cerrahi beni beyin cerrahisine sevk etti. Orada emar cektiler ve hipofiz de tumor cikti benim hormonumum yukselme sebebi hipofiz tumoruymus ama iyi huylu ve kucuk. Bu arada prolaktin 40 lardaydi. Doktorum dostinex verdi hapin 2. Haftasinda sut kesildi ve 2. Ayin baslangicinda prolaktin normal seviyeye dustu ama suamda ne durumda bilmiyorum cocuk olusumuna engel basli basina. Adetlerim duzensizdi suanda duzenli sutte gelmiyor. Ama tedavim yarim kaldi o ayri ne durumdayim bilmiyorum. Bilgin olsun belki isine yarar.
Ben değiştireceğim ovü testim de sıkıntı çıkmadı da gebelik testinde çıktıBenimde ovulasyon testim laboquick iyi değilmi sizce
Hay Can'ım bu teste güvenmeArkadaşlarr cvp veren yok muu bata 7 gün kala ov. Testi yaptım gebelik çıkarmı diye ve sonuç bu lütfen inceler misiniz.
Ozel ve psikolojik sebeblerden oturu devam edemedim. Son 5 ilaci kullanip emara girecektim tumore bakilacakti ama olmadi 1 ayi gecti tedavi birakali. Bakalim onumuzdeki gunlerde tekrardan gidicen beyin cerrahina. Pesini birakmamak lazim bu proklaktin kisiden kisiye degisiyor ilaci birakinca hemen artis gecebiliyor. Erken tehsis onemli ozelliklede beyinden kaynakliysa sorunNeden tedaviniz yarım kaldı
Ay ben geçen aylarda çok yaptım test.. Kaç kere de hastaneye gittim sonuç:fosssssss çıktıCanım benim de bat 8 haziran bende umutla heyecanla ve sabırla beklemeye çalışıyorum zor biliyorum ama
Gerçi insan adet olsada üzülüyo gebelik testi negatif çıksadaa
Bende de 3mm Adenom çıktı Can'ım sorundaşız ..prolaktin 122 çıkınca doktor Emara yönlendirdi o şekilde öğrendik.1ay ilaç kullandım bugün çıktı sonucum prolaktin 0.60 a düşmüş..bu seferde çok düşmüş:) bakalım ne diyecekOzel ve psikolojik sebeblerden oturu devam edemedim. Son 5 ilaci kullanip emara girecektim tumore bakilacakti ama olmadi 1 ayi gecti tedavi birakali. Bakalim onumuzdeki gunlerde tekrardan gidicen beyin cerrahina. Pesini birakmamak lazim bu proklaktin kisiden kisiye degisiyor ilaci birakinca hemen artis gecebiliyor. Erken tehsis onemli ozelliklede beyinden kaynakliysa sorun
Cok gecmis olsun evet cok dusmus benim prolaktin en son 7 lerdeydi bakalim ne olacakBende de 3mm Adenom çıktı Can'ım sorundaşız ..prolaktin 122 çıkınca doktor Emara yönlendirdi o şekilde öğrendik.1ay ilaç kullandım bugün çıktı sonucum prolaktin 0.60 a düşmüş..bu seferde çok düşmüş:) bakalım ne diyecek
Benimde bat 8 haziran bakalim gunler birde gecseAy ben geçen aylarda çok yaptım test.. Kaç kere de hastaneye gittim sonuç:fosssssss çıktı
Sabredemiyorum yine ama dayanıcam inşaallah
Ovulasyonda da mı çıkıyor gebelik bilmiyordum bunu canım üzülme ağlama ya kaç ay oldu ki isteyeli daha uzulecek bişey yok rabbim biliyor zamanını biz sadece istiyoruzCanım ben öok kötüyüm yaa
Bata 7 gün var ve ben bugün ovulasyon testi yaptım tek çizgii ağlamaktan alamıyorum kendimi.
İnş cnm korkmaya başladım.. 2 yaşında kızım.. Seninki kaç yaşında cnmMerhaba canım sende benimle aynısın 2. Çocuğu istiyoruz bizde allah nasip ederse..inşallah hepimizin gönlüne göre verir allah...bu arada bende 5 aydır deniyorum henüz tutmadı ama vücut kendini hamile kalmamaya odaklıyor bizaman sonra kaliyosun merak etme ilk cocugun kaç yaşında
Csnım kesinlikle ovulasyon tedtlerine güvenme ben 4 5 gün kala yapmıştım kıpıırmızı çıkmıştı ama regl oldumArkadaşlarr cvp veren yok muu bata 7 gün kala ov. Testi yaptım gebelik çıkarmı diye ve sonuç bu lütfen inceler misiniz.
Geçer inşaallah Mutlu haberlerimizi müjdelerizBenimde bat 8 haziran bakalim gunler birde gecse
Cnm yerleşme kanaması genelde kahverengi yada çok açık kırmızı yada pembe olur...nisan ayının 4 de kahverengi akıntım oldu sonra 6 sında lavobada petçeteye ful kırmızı kan oldu peçete koydum 2 dakka sonra kırmızı kan doluydu yine sonrasabahına bitmiş gibi az kan geldi ama tamkırmızı değildi kahverengi akıntı 6 gün sürdü bu adet mi yerleşme kanaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?