- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 29
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Çewremde şuan bir sürü hamiş insan var ve ben onlara bakınca bile gözlerim doluyooo. Nasıl geçicrk şu dokuz gün yaaaa.Aynen canim bende çok seviyorum istiyorum bugün film izliyodum bebek doğdu yeminle kadından çok ağladım kendim doğururlar nasıl agliycam mutluluktan bilmiyorum kucağıma alınca ne hale gelicem bilmiyorum Allahım nasip ederse tabiki
Bende yaşıyorum aynısını oyyy oyyyyyÇewremde şuan bir sürü hamiş insan var ve ben onlara bakınca bile gözlerim doluyooo. Nasıl geçicrk şu dokuz gün yaaaa.
bende suan ayni durumdayim sizin gibi ... 16 aylik evliyim yaklasik 1yildir korunmuyoruzBende yaşıyorum aynısını oyyy oyyyyy
Arkadaşım canını hiç sıkma bencee seninki yerleşme kanaması da olabilir yada bazı durumlarda ay içinde kullanılan ilaçlar yada stres hava değişiminden adet sökülemeyebilirr. Bence bi gebelik testi yap negatif çıkarsa bi doktoro görün kan ver derim.bende suan ayni durumdayim sizin gibi ... 16 aylik evliyim yaklasik 1yildir korunmuyoruzcocuklu yada hamile arkadas larimin yanina gidemiorum gitsemde hep suskun uzgunum rabbim hepimize nasip etsin
Bu arada pskolojik mi bilmiyorum ama bende sürekli rüyamda bebek emzirdiğimi ve adet olduğumu görüyorum
- merhaba kızlar ben daha once ruya ile ilgili konu acmistim ve umutlanmistim acikcasi bebek emzirdigimi gormustum ruyamda... simdi gelelim dier konuya dün beklenen adet tarihim ama 26 mayis sabahi ic camasırimda sıvı kahverengi akinti lekesi vardi.sonra pecete ye sildim sulu kahverengi bi akinti ... ayni gunu aksami ruyamda adet oldugumu gordum ..cuma olurum dedim bole pembe mi kirmizimi desem bi kac damla ve kahverengi leke karisik sekilde gelmis.....dun bugun camur gibi lekelenmelerim var cok az miktarda hani bu bi kac gun tek bir ped taksam yarisi dolmaz o derece durumdayim ... bir haftayi gecik mide yanması kasık batması var bi kac gundur bel agrisi var ki bu bel agrisini en son gecen ay cektim ve adet oldum yani...bu ay cok belirsizim yardim edin doktora gitmek istiorum ama kistm i hamilemiyim belli deil .
Ayy bak seninkini kendimden daha çok merak ettim şimdi bugünü saymazsak yarın bakalım ne olucak ama haber ver mutlakacanım sende mi burdaydın 31 mayıs benim de
veririm canım insallah olmamAyy bak seninkini kendimden daha çok merak ettim şimdi bugünü saymazsak yarın bakalım ne olucak ama haber ver mutlaka
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum ben de bi tuhaf oldum bi yanım hamilesin diyor diğer yanım değilsin ne bilim yaveririm canım insallah olmam
Oğlak canım senNe çok benzer yönümüz var burcun neydi.
Aynı bende 1 sene doldu yok halen canım bende pko var o yüzden mi bilmiyorum ama benim hep adetim gelmeden 10 gun falan lekelenmem olur akıntıya karışık bazen kahve bazen pembe kırmızı karışık sebebini bilmiyorum ama eğer senin adetin direk sokuluyorsa şüphe varsa mutlaka test yap ve Dr git canım hakkında hayırlısını iste Rabbimden inşallah hayırlısıyla bi evlat verecektir dua edelimbende suan ayni durumdayim sizin gibi ... 16 aylik evliyim yaklasik 1yildir korunmuyoruzcocuklu yada hamile arkadas larimin yanina gidemiorum gitsemde hep suskun uzgunum rabbim hepimize nasip etsin
Sorma canım ya benimde kafamda deli sorular test yapmamak için zor duruyorum ama yapmicam geçen ay iki gün kala yapmıştım negatif görünce üzüldüm hadi bakalım son 1 gün inşallah kırmızılar görmeden geçer göreceğim tek kırmızı çift çizgi olur insallahİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum ben de bi tuhaf oldum bi yanım hamilesin diyor diğer yanım değilsin ne bilim ya
cnm ben ilac kullanmadim bu ay agri kesici bile icmedim havada sıcaktı guzeldi .su lekeler gelene kadr stres bile yapmadim hamile olmadigimi dusundugum icin ama simdiye kadar sokulmem lazimdi .dun camur gibi lekelenmemde kesildi bide sole dusunuorum benim annemde bana hamile iken ustune gorme denen seyi yasamis acaba bendeni ole bisi yasadim diyorum ama yinede boilmiorum belim falan agrio..Arkadaşım canını hiç sıkma bencee seninki yerleşme kanaması da olabilir yada bazı durumlarda ay içinde kullanılan ilaçlar yada stres hava değişiminden adet sökülemeyebilirr. Bence bi gebelik testi yap negatif çıkarsa bi doktoro görün kan ver derim.
ben bi kere gordum yumurtluycam zaman siralarinda. bide iste yeni adet oldugumu gordum ruyamda ama okadr cok dusundugum zaman bile gormuorum dusunmedigimzamn goruomBu arada pskolojik mi bilmiyorum ama bende sürekli rüyamda bebek emzirdiğimi ve adet olduğumu görüyorum
sokulmedi cnm.ilk defa bole bisi yasadim .biraz daha geciksin oyle yapayim testi diyorum hep negatif gordugum icin ...Aynı bende 1 sene doldu yok halen canım bende pko var o yüzden mi bilmiyorum ama benim hep adetim gelmeden 10 gun falan lekelenmem olur akıntıya karışık bazen kahve bazen pembe kırmızı karışık sebebini bilmiyorum ama eğer senin adetin direk sokuluyorsa şüphe varsa mutlaka test yap ve Dr git canım hakkında hayırlısını iste Rabbimden inşallah hayırlısıyla bi evlat verecektir dua edelim
Canım sen inofolic kullandın mıAynı bende 1 sene doldu yok halen canım bende pko var o yüzden mi bilmiyorum ama benim hep adetim gelmeden 10 gun falan lekelenmem olur akıntıya karışık bazen kahve bazen pembe kırmızı karışık sebebini bilmiyorum ama eğer senin adetin direk sokuluyorsa şüphe varsa mutlaka test yap ve Dr git canım hakkında hayırlısını iste Rabbimden inşallah hayırlısıyla bi evlat verecektir dua edelim
Hamile olma ihtimalin yüksek gibi görünüyor bi test yapsana merak ederimm çıkarsada bizede söyleearkadaşlar benimde bata son 3 gün yumurtlamadan sonra kasıklarım çok ağrıdı şuan sadece göğüs uçlarım ağrıyo hafif bel ağrısı sabah miğdem çok bulandı ve istifra ettim hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?