• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Senin bat ne zaman canim ? Tabiki benimki oyle oldu diye herkesinki oyle olacak diye bisey yok canim senin ins.gunun gecer oyle garantilemis olursun ins vardir ama gunun gecmeden teste guvenme yada pazartesi gunu baska marka test al yap bakalim ne cikacak
Aslında günümdeyim lekelenmem devam ediyor kahve kahve ..

Can'ım inşallah yanılmazsın bende senin gibiyim belirti aramadım beklemedim de belki her an da olabilirim ama his işte sanki olmayan şeyler yaşıyorum günüm hiç şaşmaz beklemiyordum da gebelik olursa da çok ama çok Mutlu olucam herkes gibi ne olur Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin bizlerde içinde...:KK200:
Amin canım benim 10 gun var adete test yaptım negatif tortular agiz bozukluğu artarak devam ediyor hayırlısı olsun ❤

Gecen ay dort tane gebelik testi yapti arayla bir hafta icinde dort testte boyleydi ve sonuc hastalandim cok uzulmustum ins.sendede oyle olmaz testin markasi laboquik ise guvenme derim
Aynen geçen ay bende yaptım hep yarım saat geçince böyle çizgi çıktı nasıl inandım hamileyim diye nasıl umutluydum ama kanda 2 yi gördüm yıkıldım kesinlikle guvenme laboquick en uyduruk olan zaten sağlık ocaklarında da onu veriyorlar ucuz diye

Aynen geçen ay bende yaptım hep yarım saat geçince böyle çizgi çıktı nasıl inandım hamileyim diye nasıl umutluydum ama kanda 2 yi gördüm yıkıldım kesinlikle guvenme laboquick en uyduruk olan zaten sağlık ocaklarında da onu veriyorlar ucuz diye

Ben surelab marka kullandım ve çok güveniyorum. İnşş güvenim boşa çıkmazz

Ben adetime bir hafta kala yapmaya basladim canim her yaptigimida topige attim herkes hamilesin dedi hatta son yaptigim test baya belliydi herkes nasil tebrik ediyo bir gorsen ama ben inanamadim hep baska sayfalarada yazdim sonuc bir gun sonra hastalandim tovbe ettim bidaha gunum gecmeden test yapmayacagim dedim
Bende az önce yaptım daha 10 gun var tabiki tek çizgi kendime nasıl sovdum anlatamam:rapci:

Etmem miiii sende et belirtin var mı senin benim tortular var bir de agzimin içi zehir gibi aşırı tükürük salgısı var adetim bittikten bir hafta kadar sonra başladı geçmek bilmiyor ağzımdaki acilik

Benim gögüslerim çok şişti ama yumurtlamadan sonra genelde şişerdi zaten. İlk defa bugün aşırı tuvalete çıkıyorum. Normalde bi sabah bi akşam giden ben.

Ovulasyonum ve ilişki olan günlerde kalp var

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 71
Benim gögüslerim çok şişti ama yumurtlamadan sonra genelde şişerdi zaten. İlk defa bugün aşırı tuvalete çıkıyorum. Normalde bi sabah bi akşam giden ben.
Benim goguslerimde adet doneminde şişme ağrı olmaz sadece damarlar belirginlesir şu anda yine belirginler bakalım adet belirtileriyle aynı bu hamilelik yaaa çok zor ayırt etmek hayırlısı canım ınsallah vardır hayirlisiyla

Benim goguslerimde adet doneminde şişme ağrı olmaz sadece damarlar belirginlesir şu anda yine belirginler bakalım adet belirtileriyle aynı bu hamilelik yaaa çok zor ayırt etmek hayırlısı canım ınsallah vardır hayirlisiyla

10 aydır evliyim. Her seferinde herşeye belirtiymiş gibi takılıyodum ama bu ay hiç düşünmüyorum takmamaya çalışıyorum. Tek düşündüğüm ramazan ayı çok sıcak geçecek.

16.gün çok net canım inşallah olmuştur ya bi ben denemedim şu testleri üstelik pkoluyum:kızgın:

. İnşş bu ay tutunmuştur bebeğin ama eğer olmamışsa mutlaka denemelisin. Başka bi forumda okumuştum pkolu olanların çoğu bu testlerle hamiş kalmışlar Ben gittigidiyordan. 20 liraya 20 tane test aldım. Ve sadece dokuzunu kullandım. İnşş benim bebeğim de tutunmuştur

Back