Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

kızlar bugün bende test yaptım 13 gün geçti bugün hala yok ama test negatif kendimi nasıl şartlamışsam haya krıklığı oldu fena ama kırmızı çizgiye çok uzak çok silik bi çizgi var testte yine bi umut acaba dedim işte

Ya kızlar regl olmadım sabah ilk defa test yaptım tek çizgi gördüm çok üzüldüm yanlış yapmadıysam eğer hamile değil miyim ben acaba erken mi oldu ya da büyük ihtimal bugün olurum

Alın bu da benden ama kahve kahve geliyorlar..sabah yapmıştım eve geldim böyle kafayı yicem iyice..
Gecen ay dort tane gebelik testi yapti arayla bir hafta icinde dort testte boyleydi ve sonuc hastalandim cok uzulmustum ins.sendede oyle olmaz testin markasi laboquik ise guvenme derim

Tam da anlattığın gibi güvenmiyeyim öyleyse
Ben adetime bir hafta kala yapmaya basladim canim her yaptigimida topige attim herkes hamilesin dedi hatta son yaptigim test baya belliydi herkes nasil tebrik ediyo bir gorsen ama ben inanamadim hep baska sayfalarada yazdim sonuc bir gun sonra hastalandim tovbe ettim bidaha gunum gecmeden test yapmayacagim dedim

Ay deme hadi ya..benim de Ağrı'larla birlikte geldi o yüzden 2 gündür sancılı geçiriyorum..bu arada da test yapıyorum.her sabah yapıp elimdekileri bitirmek için yapıyorum ..ve git gide dediğin gibi çizgi artıyor..

Senin bat ne zaman canim ? Tabiki benimki oyle oldu diye herkesinki oyle olacak diye bisey yok canim senin ins.gunun gecer oyle garantilemis olursun ins vardir ama gunun gecmeden teste guvenme yada pazartesi gunu baska marka test al yap bakalim ne cikacak

Benim adet düzensiz geçen ay 43.gün geldi bu ay 37.günümde böyleyim ..inofolic kullandım etkisi oldu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…