- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Adet döngün kaçMerhaba bende bisey sormak istiyorum,cevaplarsan cok sevinirim.ben mayıs 12 sinde adet oldum.yumurtlama günüm nezamandır
Daha önceki yapmalarında çıkmış mıydı o silik çizgikızlar bugün bende test yaptım 13 gün geçti bugün hala yok ama test negatif kendimi nasıl şartlamışsam haya krıklığı oldu fenaama kırmızı çizgiye çok uzak çok silik bi çizgi var testte yine bi umut acaba dedim işte
canim silik cikmissa bir kac gun sonra yine tekrarla bir keresinde adetime 10 gun vardi test yaptim cooook silik cizgi vardi bir tek ben goruyordum ne doktorlar ne esim gormuyordu)) geciktim hamile oldugumu ogrendoim sonrasindailk kez yaptımki
Gecen ay dort tane gebelik testi yapti arayla bir hafta icinde dort testte boyleydi ve sonuc hastalandim cok uzulmustum ins.sendede oyle olmaz testin markasi laboquik ise guvenme derimAlın bu da benden ama kahve kahve geliyorlar..sabah yapmıştım eve geldim böyle kafayı yicem iyice..
Hamilesin canm kan testi ver gunun gectimiBu işte silik çizgi en kenarda
Hamilesin canm kan testi ver testin cift cizgiGeçti çok geçti 13.gün bugün
Canim testinin ici kaymis aslinda ac kapagini guzelce yerlestir bak ozaman goreceksin ikinci cizgi oldugunuAlın bu da benden ama kahve kahve geliyorlar..sabah yapmıştım eve geldim böyle kafayı yicem iyice..
Tam da anlattığın gibi güvenmiyeyim öyleyseGecen ay dort tane gebelik testi yapti arayla bir hafta icinde dort testte boyleydi ve sonuc hastalandim cok uzulmustum ins.sendede oyle olmaz testin markasi laboquik ise guvenme derim
Şaftıda Kaymış görünüyorCanim testinin ici kaymis aslinda ac kapagini guzelce yerlestir bak ozaman goreceksin ikinci cizgi oldugunu
Ben adetime bir hafta kala yapmaya basladim canim her yaptigimida topige attim herkes hamilesin dedi hatta son yaptigim test baya belliydi herkes nasil tebrik ediyo bir gorsen ama ben inanamadim hep baska sayfalarada yazdim sonuc bir gun sonra hastalandim tovbe ettim bidaha gunum gecmeden test yapmayacagim dedimTam da anlattığın gibi güvenmiyeyim öyleyse
Ay deme hadi ya..benim de Ağrı'larla birlikte geldi o yüzden 2 gündür sancılı geçiriyorum..bu arada da test yapıyorum.her sabah yapıp elimdekileri bitirmek için yapıyorum ..ve git gide dediğin gibi çizgi artıyor..Ben adetime bir hafta kala yapmaya basladim canim her yaptigimida topige attim herkes hamilesin dedi hatta son yaptigim test baya belliydi herkes nasil tebrik ediyo bir gorsen ama ben inanamadim hep baska sayfalarada yazdim sonuc bir gun sonra hastalandim tovbe ettim bidaha gunum gecmeden test yapmayacagim dedim
Senin bat ne zaman canim ? Tabiki benimki oyle oldu diye herkesinki oyle olacak diye bisey yok canim senin ins.gunun gecer oyle garantilemis olursun ins vardir ama gunun gecmeden teste guvenme yada pazartesi gunu baska marka test al yap bakalim ne cikacakAy deme hadi ya..benim de Ağrı'larla birlikte geldi o yüzden 2 gündür sancılı geçiriyorum..bu arada da test yapıyorum.her sabah yapıp elimdekileri bitirmek için yapıyorum ..ve git gide dediğin gibi çizgi artıyor..
Benim adet düzensiz geçen ay 43.gün geldi bu ay 37.günümde böyleyim ..inofolic kullandım etkisi oldu gibiSenin bat ne zaman canim ? Tabiki benimki oyle oldu diye herkesinki oyle olacak diye bisey yok canim senin ins.gunun gecer oyle garantilemis olursun ins vardir ama gunun gecmeden teste guvenme yada pazartesi gunu baska marka test al yap bakalim ne cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?