- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Kızlar merhaba ben yeniyim ertesi gün hapı ile hamile kalan varmı aranızda :)Kizlar ovu.negatif mi sizce bir daha mi yapayim kaymis gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba ben yeniyim ertesi gün hapı ile hamile kalan varmı aranızda :)Kizlar ovu.negatif mi sizce bir daha mi yapayim kaymis gibi
Gerek yok canım tekrar yapmana sadece kağıdı koyarken kaydırmışlar sonuç ta sıkıntı yokKizlar ovu.negatif mi sizce bir daha mi yapayim kaymis gibi
en gec benimki galiba 20 haziram gunler gecmek bilmiyor daha yumurtlama gunum.bile gelmedi.En erken sensin aramızda hadi bakalım belirtilerin olursa paylaşşş
Yumurtlama zamanın gelmediyse daha yemi çıkmışsın diğer yolculuktan iyi çalışmalar:)en gec benimki galiba 20 haziram gunler gecmek bilmiyor daha yumurtlama gunum.bile gelmedi.
Laboquickse sıkıntı yok yapmayın tekrar..arada testleri bu şekilde çıkıyor..negatif ..her gün aynı saatte sıvı tüketimine dikkat ederek yapın..Kizlar ovu.negatif mi sizce bir daha mi yapayim kaymis gibi
Canim negatif gibi cunku kontrol cizgisiyle ayni koyulukta olmali ya da kontrol cizgisinden daha koyu olmaliKizlar ovu.negatif mi sizce bir daha mi yapayim kaymis gibi
Ne çabukbat 29 ama dün akşam leke gelmeye başladı bu ayda olmadı
Kan da mi idrar da mi bir de biraz erken olmamis mi test icinBat 4 haziran test yapıp negatifi alan ben var bir adet
Evet sürekli uykun geliyorBenim daha once gebelik yasamis olanlara bi sorum olucak..surekli bi uyku isteginiz var miydi
Bikaç gün daha bekle idrar testinde çıkmıyo bazen duruma göre kan testi yaptırırsınAslında 29 mayıs ama çatlatma iğnesini erken yaptırdı doktor eğer onu baz alırsam da bugün olmam gerekiyordu ama olmadı test de negatif ama sizce ümidim olmalı mı yoksa hazirana mı odaklanmalıyım kızlar ya
Pazartesiye kadar her gün idrar testi salı günğ kan testi yaptıracağımKan da mi idrar da mi bir de biraz erken olmamis mi test icin
Cesaretine hayran kaldim canimPazartesiye kadar her gün idrar testi salı günğ kan testi yaptıracağım
Hehe ben de Can'ım elimdeki gebelik testlerini bitirmek için:) yenisini sipariş vericem de ovü testlerinin yanında ücretsiz geliyor. Salı günü kontrolüm va mecburen kana bakmak zorundalarCesaretine hayran kaldim canim