- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
29 mayısı baz alAslında 29 mayıs ama çatlatma iğnesini erken yaptırdı doktor eğer onu baz alırsam da bugün olmam gerekiyordu ama olmadı test de negatif ama sizce ümidim olmalı mı yoksa hazirana mı odaklanmalıyım kızlar ya
Hadi bakalim sansin boll gobüşün bebekli olsun benim iki gündür kanamam oluyo kesik kesik anlamadim gitti yumurtlama donemimden bu gune 11 gun oldu adetim olsa bile erken degilmi ya morelim.inanilmaz bozukHehe ben de Can'ım elimdeki gebelik testlerini bitirmek için:) yenisini sipariş vericem de ovü testlerinin yanında ücretsiz geliyor.Salı günü kontrolüm va mecburen kana bakmak zorundalar
Yumurtlama döneminden yemi çıkmışsın sabırla bekle
Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz benim yumurtlamadan sonraki 4. Günden sonra şiddetli adet sancısı gibi ağrılarımda oldu 2 gündür yok geçti bat 1 Haziran hayırlısı inşaAllahKızlar idrarda tortu agizda acilik devam ediyor bişey yiyip icmezsem uzun süre ağzım zehir givi oluyor bir de sanırım iştahimaçıldı ama söyle söyleyim yemek yiyorum hemde tika basa ama 1 buçuk saat sonra midem açlıktan bomboş gibi batma ya başlıyor ahhh ahhh umitleniyorum da korkuyorum da 6 sına daha çok var uffff
Bat 31 mayıs ama hiçbir bekirti yok.. Umutlu deilim..
Peki yorgunlul hissi oluyo muydu..yani mesela hic bi sekilde hareket etmemek kolunu bile kaldirmak istememek felanEvet sürekli uykun geliyor
Can'ım inşallah yanılmazsın bende senin gibiyim belirti aramadım beklemedim de belki her an da olabilirim ama his işte sanki olmayan şeyler yaşıyorum günüm hiç şaşmaz beklemiyordum da gebelik olursa da çok ama çok Mutlu olucam herkes gibi ne olur Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin bizlerde içinde...Kızlar idrarda tortu agizda acilik devam ediyor bişey yiyip icmezsem uzun süre ağzım zehir givi oluyor bir de sanırım iştahimaçıldı ama söyle söyleyim yemek yiyorum hemde tika basa ama 1 buçuk saat sonra midem açlıktan bomboş gibi batma ya başlıyor ahhh ahhh umitleniyorum da korkuyorum da 6 sına daha çok var uffff
Kesinlikle katılıyorum belirti en büyük adet gecikmesini yaşamak aslında ama öyle sabırsız oluyoruz ki acaba acaba diyoruz kendi kendimize düşünmemek elde de olmuyo ama Hakkı'mızda hayırlısı Allah evlatlarınız ı bağışlasın çok severim çok kardeş çok çocuk hayatın Neşe'si herşeyi onlar...canim her seferinde bir belirti olacak.diye bir sey yok ki belirti olmadanda hamile.ola bilirsin ben4 hamilelil gecirdik hic birinde belirtim.olmadi
test yaptınmıYa kızlar sol kasık Ağrı'm var bugün olmam gerekiyordu olmadım daha hafif batmalar var akıntım fazla sizce olabilir mi
Yok Can'ım almadım alsam mı ki şimdi bile alıp yapsam çıkar mı ki ya bilemedimtest yaptınmı
İdrar testi en az 3 gün geçtiğinde yap.. Aslında idrar testi güwenilir deil.. İkinci çizgi görüp hamile olmayan war.. Hatta hiç ikinci çizgiyi görmeyip hamile olan gördüm bu sitede.. En mantıklısı kan tahlil..Yok Can'ım almadım alsam mı ki şimdi bile alıp yapsam çıkar mı ki ya bilemedim
Bekleyeyim o Zaman ama test aldırdım eczaneden ne olur ne olmaz dursun yine diyorum ya hepimiz için en hayırlısı olsun Allah biliyor herkesi sevindireceği gün ona kalmış en kısa Zaman olsun inşallah ilgilenip cevap yazdığın için çookkkk tşk ederim rabbim gönlünüze göre versin inşallahİdrar testi en az 3 gün geçtiğinde yap.. Aslında idrar testi güwenilir deil.. İkinci çizgi görüp hamile olmayan war.. Hatta hiç ikinci çizgiyi görmeyip hamile olan gördüm bu sitede.. En mantıklısı kan tahlil..
Üzülme ya ne güzel dimi her işte bi hayır aramak gerek böylesi hayırlıydı üç beş güne biter tekrar hayırlısıyla bebiş düşünürsün keza bende öyle hepimiz için düşüncelerimve adetim gelir..beklediğimden daha d erken..mutluyum en azından hamile olmadığımı öğrendim..adetim düzensiz olunca bu bile iyi haber benim için
Bugün ağladım bir süre ben ne beklediğimi bilmiyorum diye adetim düzensiz olunca..bir de baktım adet oldum..Nasıl Mutlu oldum anlatamam..buradaki bir çok insanın adetine lanet okuduğuna şahit oldum..adet olmak bile sağlıktır..elimizdekilerin kıymetini bilip onu olumluya çevirecek bizleriz..Üzülme ya ne güzel dimi her işte bi hayır aramak gerek böylesi hayırlıydı üç beş güne biter tekrar hayırlısıyla bebiş düşünürsün keza bende öyle hepimiz için düşüncelerim
Merhaba bende bisey sormak istiyorum,cevaplarsan cok sevinirim.ben mayıs 12 sinde adet oldum.yumurtlama günüm nezamandırHoşgeldin Can'ım yumurtlama dönemindesin bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?