• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Merhaba kızlar bu yeni üyemiz

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 54
merhaba kızlar benim de bat 6 haziran beklemek çok heyecanlı.6 aylık evliyim geçen ay denemeye başladık olmadı.Bu ay kasık ağrım çok fazla neden anlamadım üşüttüm mü pisikolojik mi bebiş mi :)

Kızlar ağzımdaki kuruluk geçmiyor ben çok su içmem ama bu kuruluk başladığından beri sürekli içtiğim halde geçmiyor bazen içimi bulandiriyor ama öyle kusacak gibi değil karıştırıyor yani dün belim ağrıdı biraz yatmadan da sol bacagim agriyordu baş ağrısı vardı fena halde idrarima bidaha bakmadım tortular için ama kızlar bu agiz kurulugu bana hamilelik hissi veriyor kendimi tutamiyorum umitleniyorum ya
Bunlar genelde psikolojik belirtiler oluyor..olumluyu çağıralım ..bat ne zaman

Bunlar genelde psikolojik belirtiler oluyor..olumluyu çağıralım ..bat ne zaman
Canım hepsi neyse de agiz kurulugu ve acı tat psikolojik olmasa gerek çünkü ben ihtimal vermeden başladı ilk ağzım bpzuldugunda yediğim hersey acı geldi yani hamile değilsen bile normal değil hayırlısı bakalım bugün baş ağrısından işte de duramadim yorgunluk ve sürekli uyuklama vardı inşallah hamileyimdir ama değilsen bu ağzındaki acilik çok fena ya

Canım hepsi neyse de agiz kurulugu ve acı tat psikolojik olmasa gerek çünkü ben ihtimal vermeden başladı ilk ağzım bpzuldugunda yediğim hersey acı geldi yani hamile değilsen bile normal değil hayırlısı bakalım bugün baş ağrısından işte de duramadim yorgunluk ve sürekli uyuklama vardı inşallah hamileyimdir ama değilsen bu ağzındaki acilik çok fena ya
Bat da 6 sı falan ama pko var tutmaz en az 10 gun atar diye düşünüyorum hayırlısı bakalım belki de gününde gelir inşallah gelmez de hamileyimdir

Back