- 21 Ekim 2015
- 37
- 25
- 8
- 38
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Aksam 7 gibi yapmistim ama 2 3 saat sivi tuketmemeye calisSabahki 2.idrarla mi yapiyosun peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam 7 gibi yapmistim ama 2 3 saat sivi tuketmemeye calisSabahki 2.idrarla mi yapiyosun peki
hem de çok erken canım 6 gün öncesinde sonuç veriyor o testler bozma moraliniBenim adetime 11 gun var ama bugn dayanamayip erken gebelik testi alip yaptm negatif cikti erken mi oldu acaba ;(
oy oy oyy maşallah mercimek seni :)))Merhaba kızlar bu yeni üyemiz
Oyyyyy btneeemmm bu çok güzel bişey yaaaa :)) rabbimm kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar bu yeni üyemiz
İnşallah bitanem inşallah eabbim sana ve tüm bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsinOyyyyy btneeemmm bu çok güzel bişey yaaaa :)) rabbimm kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiiiinnn btneeem inşallahİnşallah bitanem inşallah eabbim sana ve tüm bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin
Ben varKızlar gaz şikayeti olan var mı aranızda, yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti bu arada
yerleşme kanamasına benziyor ve 2 3 güne idrRda çıkabilirGünaydın kizlar adetime 6 gun var bu sabah pembemsi bir akinti geldi cok tedirgin oldum simdi acaba diyorum sabah sabah hayal mi gördüm emin de olamıyorum adet mi olucam ya
Yumurtlama döneminden yemi çıkmışsın sabırla beklemerhaba kızlar benim de bat 6 haziran beklemek çok heyecanlı.6 aylık evliyim geçen ay denemeye başladık olmadı.Bu ay kasık ağrım çok fazla neden anlamadım üşüttüm mü pisikolojik mi bebiş mi :)
Bunlar genelde psikolojik belirtiler oluyor..olumluyu çağıralım ..bat ne zamanKızlar ağzımdaki kuruluk geçmiyor ben çok su içmem ama bu kuruluk başladığından beri sürekli içtiğim halde geçmiyor bazen içimi bulandiriyor ama öyle kusacak gibi değil karıştırıyor yani dün belim ağrıdı biraz yatmadan da sol bacagim agriyordu baş ağrısı vardı fena halde idrarima bidaha bakmadım tortular için ama kızlar bu agiz kurulugu bana hamilelik hissi veriyor kendimi tutamiyorum umitleniyorum ya
Günün şaşmazsa her ay 1gün bile geçmesi normal değildir..psikolojik etkilenmişsindir ozaman.test yaptıysan 1 2 güne gelir adetinKızlar benim de 1 gün geçti adetim normalde çok düzenli gelir test yaptım sabah negatif çıktı. Kan testi mi yapsam ya da beklesem mi bikaç gün daha?
Tabiki de kan da bile çıkmaz şuan bırak idrarıBenim adetime 11 gun var ama bugn dayanamayip erken gebelik testi alip yaptm negatif cikti erken mi oldu acaba ;(
Çift çizgi varsa hemen çıkıyor ..yoksa 1 saat bile beklesen çıkmaz.Gunaydin kizlar ovulasyon testi yapanlar 2.cizgi birden mi cikiyo yoksa bes dakika icinde mi cikiyo yapanlar yardimci olabilir mi?
maşallaaaaaahhhMerhaba kızlar bu yeni üyemiz
Canım hepsi neyse de agiz kurulugu ve acı tat psikolojik olmasa gerek çünkü ben ihtimal vermeden başladı ilk ağzım bpzuldugunda yediğim hersey acı geldi yani hamile değilsen bile normal değil hayırlısı bakalım bugün baş ağrısından işte de duramadim yorgunluk ve sürekli uyuklama vardı inşallah hamileyimdir ama değilsen bu ağzındaki acilik çok fena yaBunlar genelde psikolojik belirtiler oluyor..olumluyu çağıralım ..bat ne zaman
Bat da 6 sı falan ama pko var tutmaz en az 10 gun atar diye düşünüyorum hayırlısı bakalım belki de gününde gelir inşallah gelmez de hamileyimdirCanım hepsi neyse de agiz kurulugu ve acı tat psikolojik olmasa gerek çünkü ben ihtimal vermeden başladı ilk ağzım bpzuldugunda yediğim hersey acı geldi yani hamile değilsen bile normal değil hayırlısı bakalım bugün baş ağrısından işte de duramadim yorgunluk ve sürekli uyuklama vardı inşallah hamileyimdir ama değilsen bu ağzındaki acilik çok fena ya
Evet dediğin gibi olabilir beklemedeyim bakalımGünün şaşmazsa her ay 1gün bile geçmesi normal değildir..psikolojik etkilenmişsindir ozaman.test yaptıysan 1 2 güne gelir adetin