Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Kızlar bende adet bitiminden beri ateş basması da var sürekli değil ama gün içinde çok kere oluyordu bugün ilk defa isteyken çok usudum bildiğiniz dondum ya soğuk bile değildi ki çok sıcak biyerdeyim ama sonra geçti şimdi gene sicakliyorum

Aynı durumu ben de geçen ay yaşadım ağızdaki tadı metalik tat hatta..çünkü çok okudum .bu tarz belirtilerin olduğunu vücudum da da etkisini hissettiğimi fark ettim..ama inş seninki hamileliktedir Can'ım yanında bir çok belirti de var..kaç gün var bata

Bu da KESK'in bir belirti üşüme ama batın geçmesi gerekir

Bu da KESK'in bir belirti üşüme ama batın geçmesi gerekir
Canım ben agiz kurulugunun belirti olduğunu bilmiyordum hatta yedikleri den acı tat almaya başladım gene anlamadım her yediğime bozulmuş galiba diyodum ve adetim biteli de çok az olmuştu sonradan okudum ben bunun da belirti olduğunu bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir bat belli olmaz ama 6si falan bakalım ne olcak bu ay adetim çok tuhaf geldi 12 gün kadar lekelenme sonra çok yoğun adet 8 gün kadar sürdü tam bitti dediğimiz gün ilişki oldu kanama devam etti falan karışık ti bu ay adetim çok da gecikmisti bir ihtimal o yüzden düşünüyorum acaba mi diye bakalım insallah ya geçen ay bende hep kasık ta segirme okumustum Allahım nasıl segirdi sol kasıgım hah dedim hamileyim hatta test yapiyodum 10 dk sonra silik çizgi cikiyordu kanda baktirdim 2 çıktı hüsran çooook üzüldüm çok ağladım bu ay kendimi umutlandirmamak için kendime söz vermisken erkenden böyle belirtiler yaşıyorum gel de umitlenme

Kızlar suan göğüs um gerçekten çok ağrıyor ve durmuyor napıyım. .. ama göğüs uçları değil kenarları altlarında ağrı ve bariz...
Sanki alttan üstte ağrı geliyor bilen anlayan var mı normalde reglim geldiğinde göğüs um bu kadar ağrımaz şişmedi birde

Hormon değerlerin Nasıl .eğer adetin geliride hormon testi yapmanı öneririm bir de herhangi bir kür yaptın mı

Evet vücudumuz resmen bizimle dalga geçiyor..artık dnlemiyorum desek de kendimizi kandırıypruz bu defada sonuçta hamilelik için uğraşıyorsun ama hamileliği düşünmeyeceksin ..pehhhh

Hormon a baktirmadim yakın zamanda
Kür de yapmadım gebelik testi yapmayı düşünüyorum off
Fazla göğüs Ağrı'sı başa bela..benimde yumurtlamadan üç dört gün sonra ağrımaya başladı tamam dedim bu defa erken ağrıyor hamilelik mi acaba derken~~~prolaktin süt hormonu yükselmiş..aklında bulunsun..

Süt hormonu yükselme sebebi ne peki onu anlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…