Amin canim inşallah bu ay zafer bizim olsun:)Bat 21 benimde Canlar ekleyin beni de 2. Ayım hadi hayırlısı olsun :)
Yapmayı düşünmüyorum canım olursada sürpriz olsun vallaBir gün daha bekle istersen yapmak için arkadaşım
Öyle valla ya bakalım ya inşallah hayırlısı olsun bekliyoruz :)Inşallah ruya dogru cikar canim :)) benim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor ara ara onun disinda hivbir sey yok.. bazilari belirti bile yaşamıyor gerci, bat gununden sonra ilk belirtileri yasiyorlarmis.. 5 gun simdi dile kolay da nasil uzun geliyor insana, zaman sanki gecmiyor gibi
Haklısın arkadaşım, hepimiz güzel haberler alırız umarım :) silik bir çizgi var ancak çatlatma iğnesinden kaynaklı olması kuvvetle muhtemelBence bat gunu kirmizilari gorene dek ne kendimizi cok kaptiralim ne de umut etmekten vazgecelim.. kimbilir belki de bebislerin haberini alacagiz :)
Henuz önümüzde vakit var, silik degil de net olanini görmek de mümkün olur umarım:))Haklısın arkadaşım, hepimiz güzel haberler alırız umarım :) silik bir çizgi var ancak çatlatma iğnesinden kaynaklı olması kuvvetle muhtemel
Adetimin 21.gününde yaptrdm. Adetin düzenlimi en son ne zamn adet oldun cnmCanım merhaba bişey sorabilirmiyim progesteron testini adetinin kaçıncı günü yaptırdın bende aşılama yaptırdım 27 sinde 4 gün oldu bugün yaptırsam progesteron testi olur mu
Yok canım pko olduğum için 40 50 günde bir oluyorum ama ilaç kullandığım için ve çatlatma ığnesi ile yumurtaları catlattigim için biliyorum ne zaman adet olacağımı bu ayin 5 inde 21.gün oluyorAdetimin 21.gününde yaptrdm. Adetin düzenlimi en son ne zamn adet oldun cnm
Dr. Dedigine göre progesteron 21.22 ve 23. De olması gerekyms saglıklı sonuç vermesi için adetin düzenli olması önemli bu kadar sıkıntın var nasıl olurda istetmezler ki bütün tahlilleri yaptrmdn hemen aşılamamı yaptlr ne zamandan beridr istysn kiYok canım pko olduğum için 40 50 günde bir oluyorum ama ilaç kullandığım için ve çatlatma ığnesi ile yumurtaları catlattigim için biliyorum ne zaman adet olacağımı bu ayin 5 inde 21.gün oluyor
Ha bide bi yerde görmüştm pko olanlarda düşük çıkymş inşallah sende yüksek çıkar cnmYok canım pko olduğum için 40 50 günde bir oluyorum ama ilaç kullandığım için ve çatlatma ığnesi ile yumurtaları catlattigim için biliyorum ne zaman adet olacağımı bu ayin 5 inde 21.gün oluyor
Aynen canım 6 ay aynı doktora gidiyorum en iyi doktor en iyi hastane diyorum dünya kadar para istiyorlar ama yaptıkları hiçbir şey yok şimdiye kadar progesteron testi istemedi doktor bir gebeligim oldu ama kimyasal gebeliktiDr. Dedigine göre progesteron 21.22 ve 23. De olması gerekyms saglıklı sonuç vermesi için adetin düzenli olması önemli bu kadar sıkıntın var nasıl olurda istetmezler ki bütün tahlilleri yaptrmdn hemen aşılamamı yaptlr ne zamandan beridr istysn ki
Kaç yıllık evlisinki bende özellere gittm bi tedavi bi hap hiç bişy sonra çevreden duydum bi poliklnk açılmş devlet hastanesnde gebe kalmayanlar için gittigm gibi tedaviye başladılar benm sana tavsiym özellere gitme ilgilnmylrAynen canım 6 ay aynı doktora gidiyorum en iyi doktor en iyi hastane diyorum dünya kadar para istiyorlar ama yaptıkları hiçbir şey yok şimdiye kadar progesteron testi istemedi doktor bir gebeligim oldu ama kimyasal gebelikti
Zaten hemen aşılama yapmalrndan belliAynen canım 6 ay aynı doktora gidiyorum en iyi doktor en iyi hastane diyorum dünya kadar para istiyorlar ama yaptıkları hiçbir şey yok şimdiye kadar progesteron testi istemedi doktor bir gebeligim oldu ama kimyasal gebelikti
Aynen canım eşimde bıktı artık bu para gözlerden ankarada daha iyi doktorlara gitmeye karar verdik..2 yillik evliyim 22 yaşındayimKaç yıllık evlisinki bende özellere gittm bi tedavi bi hap hiç bişy sonra çevreden duydum bi poliklnk açılmş devlet hastanesnde gebe kalmayanlar için gittigm gibi tedaviye başladılar benm sana tavsiym özellere gitme ilgilnmylr
Tam yaşındasn çock için opmamasının sebebide pko galiba yoksa olurdu şimdiye kadr Rabbim inşallah nasip edr iateyen herkeze sana banaAynen canım eşimde bıktı artık bu para gözlerden ankarada daha iyi doktorlara gitmeye karar verdik..2 yillik evliyim 22 yaşındayim
Hem pko hem eşimde verikosel var Allah isterse olur ben ümidimi kaybetmiycem hiç inş isteyen herkese nasip etsin anneliği AllahımTam yaşındasn çock için opmamasının sebebide pko galiba yoksa olurdu şimdiye kadr Rabbim inşallah nasip edr iateyen herkeze sana bana
Amiin inş canım yaa..inşallah büyür çatlar olur kuzu ALLAH büyük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?