Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah ruya dogru cikar canim :)) benim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor ara ara onun disinda hivbir sey yok.. bazilari belirti bile yaşamıyor gerci, bat gununden sonra ilk belirtileri yasiyorlarmis.. 5 gun simdi dile kolay da nasil uzun geliyor insana, zaman sanki gecmiyor gibi :KK43:
Öyle valla ya bakalım ya inşallah hayırlısı olsun bekliyoruz :)

Slm kizlar..bnm bat 3 haziran..göğuslerimde siskinlik var..vaginamda agri var biraz..bakalim bekliyorum..

Bence bat gunu kirmizilari gorene dek ne kendimizi cok kaptiralim ne de umut etmekten vazgecelim.. kimbilir belki de bebislerin haberini alacagiz :)
Haklısın arkadaşım, hepimiz güzel haberler alırız umarım :) silik bir çizgi var ancak çatlatma iğnesinden kaynaklı olması kuvvetle muhtemel

Haklısın arkadaşım, hepimiz güzel haberler alırız umarım :) silik bir çizgi var ancak çatlatma iğnesinden kaynaklı olması kuvvetle muhtemel
Henuz önümüzde vakit var, silik degil de net olanini görmek de mümkün olur umarım:))

Canım merhaba bişey sorabilirmiyim progesteron testini adetinin kaçıncı günü yaptırdın bende aşılama yaptırdım 27 sinde 4 gün oldu bugün yaptırsam progesteron testi olur mu
Adetimin 21.gününde yaptrdm. Adetin düzenlimi en son ne zamn adet oldun cnm

Adetimin 21.gününde yaptrdm. Adetin düzenlimi en son ne zamn adet oldun cnm
Yok canım pko olduğum için 40 50 günde bir oluyorum ama ilaç kullandığım için ve çatlatma ığnesi ile yumurtaları catlattigim için biliyorum ne zaman adet olacağımı bu ayin 5 inde 21.gün oluyor

Yok canım pko olduğum için 40 50 günde bir oluyorum ama ilaç kullandığım için ve çatlatma ığnesi ile yumurtaları catlattigim için biliyorum ne zaman adet olacağımı bu ayin 5 inde 21.gün oluyor
Dr. Dedigine göre progesteron 21.22 ve 23. De olması gerekyms saglıklı sonuç vermesi için adetin düzenli olması önemli bu kadar sıkıntın var nasıl olurda istetmezler ki bütün tahlilleri yaptrmdn hemen aşılamamı yaptlr ne zamandan beridr istysn ki

Ha bide bi yerde görmüştm pko olanlarda düşük çıkymş inşallah sende yüksek çıkar cnm

Dr. Dedigine göre progesteron 21.22 ve 23. De olması gerekyms saglıklı sonuç vermesi için adetin düzenli olması önemli bu kadar sıkıntın var nasıl olurda istetmezler ki bütün tahlilleri yaptrmdn hemen aşılamamı yaptlr ne zamandan beridr istysn ki
Aynen canım 6 ay aynı doktora gidiyorum en iyi doktor en iyi hastane diyorum dünya kadar para istiyorlar ama yaptıkları hiçbir şey yok şimdiye kadar progesteron testi istemedi doktor bir gebeligim oldu ama kimyasal gebelikti

Aynen canım 6 ay aynı doktora gidiyorum en iyi doktor en iyi hastane diyorum dünya kadar para istiyorlar ama yaptıkları hiçbir şey yok şimdiye kadar progesteron testi istemedi doktor bir gebeligim oldu ama kimyasal gebelikti
Kaç yıllık evlisinki bende özellere gittm bi tedavi bi hap hiç bişy sonra çevreden duydum bi poliklnk açılmş devlet hastanesnde gebe kalmayanlar için gittigm gibi tedaviye başladılar benm sana tavsiym özellere gitme ilgilnmylr

Zaten hemen aşılama yapmalrndan belli

Kaç yıllık evlisinki bende özellere gittm bi tedavi bi hap hiç bişy sonra çevreden duydum bi poliklnk açılmş devlet hastanesnde gebe kalmayanlar için gittigm gibi tedaviye başladılar benm sana tavsiym özellere gitme ilgilnmylr
Aynen canım eşimde bıktı artık bu para gözlerden ankarada daha iyi doktorlara gitmeye karar verdik..2 yillik evliyim 22 yaşındayim

Aynen canım eşimde bıktı artık bu para gözlerden ankarada daha iyi doktorlara gitmeye karar verdik..2 yillik evliyim 22 yaşındayim
Tam yaşındasn çock için opmamasının sebebide pko galiba yoksa olurdu şimdiye kadr Rabbim inşallah nasip edr iateyen herkeze sana bana

Benimde bat 20 haziran kızlar bişey sormak istiyorum bende pko var çatlatma iğnesi istesem yaptıra bilir miyim şuanda ilaç kullanıyorum 6 ay içinde olmazsa gel demişti doktor 3 Aydın kullanıyorum çok istiyorum bebiş çatlama iğnesiyle daha kolay oluyorsa çatlama iğnesi yaptırayım

Tam yaşındasn çock için opmamasının sebebide pko galiba yoksa olurdu şimdiye kadr Rabbim inşallah nasip edr iateyen herkeze sana bana
Hem pko hem eşimde verikosel var Allah isterse olur ben ümidimi kaybetmiycem hiç inş isteyen herkese nasip etsin anneliği Allahım

Selam canlar. Bat 11 Haziran. İnşallah bu ay güzel haberleri alırız. Günleri değerlendirdik eşimle. Bakalım beklemedeyiz. Geçen ay tutturamadık ama bu ay iyi çalıştık dersimize.. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Ayrıca herkesten bir ricam olacak. Adet gecikmeden önce kan testi yaptırmayın... Kimyasal yaşanıyor ve hüzne boğuluyor insanlar... Mens geciksin.. Öyle yapalım testlerimizi.. Hüsranlara uğramayalım... Sevgiler herkese..

Back