• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon testi aldım 2. Çizgi silik çıktı ama akıntım var. 26 mayıs ta regl oldum 3 günde bitti anlamadım bişi yumurtlama dönemi erken değil mi her yerimi ateş basıyor kasıklarım ağrıyor

Kızlar şu siteye üye oldum "bat" aşşağı bat yukarı dedim bune ya bat ne? Oku oku çözdüm sonunda:KK45:
Ben yeni kürtaj oldum bat ım tam belli değil( ayyy ilk kez bende bat diyebildim:KK70:) ama haziran ortası tahminim.
Çalışmalara başladım tabiki kürtajdan 15 gün sonra:KK15:
Hadi hayırlısı:halay::halay:

Günaydın canımlar kırmızıları yedim bende bu ayda olmadı 6.ayımdı bu ay ovülasyon ile de yumurtlama mı takip etmiştim her zamankinden daha fazla ilişki yasamıstık ama yine olmadı.yine ağlayan bi kadın gözyaslarım kurudu her ay aglamaktan.adet olduktan sonra ilk iş ağla sonra toparlamaya calısıp takvimime gir yumurtlama tarihini kontrol et bu ay için plan yap tekrar dan allahım suçum günahım ne neyi eksik yaptım ben acabaa diyorum kendi kendime.

Günaydın canımlar kırmızıları yedim bende bu ayda olmadı 6.ayımdı bu ay ovülasyon ile de yumurtlama mı takip etmiştim her zamankinden daha fazla ilişki yasamıstık ama yine olmadı.yine ağlayan bi kadın gözyaslarım kurudu her ay aglamaktan.adet olduktan sonra ilk iş ağla sonra toparlamaya calısıp takvimime gir yumurtlama tarihini kontrol et bu ay için plan yap tekrar dan allahım suçum günahım ne neyi eksik yaptım ben acabaa diyorum kendi kendime.
Canim neden öyle kendini uzuyorsun, sabredelim ve bekleyelim, dua edelim, olacak inşallah. Sadece guzel zamani bekliyor belki de her şey. Moralini bozmadan denemeye devam..

Merhaba kızlar dün akşam başlayan kasık ağrım igne gibi batmalar halen devam ediyor sızı seklinde. Sizce bugün mü yumurtlama yoksa bu hazırlık mı bıgün adetin 14. Günü toplam 26 hün sürüyo benim

Sakin oll derin nefes al.herşeyin bi vakti var hiçbir şey vaktinden önce olmuyor bu hayatta.moral cok önemli unutma

Selam kızlar Benimde bat 6 haziran gebelik belirtileri yaşıyorum. Dün kan tahlili yaptırdım 2.2 çıktı. Çatlatma iğnesinin 10. Günü oluyor. Nedir bilen varmı

Hayırlı akşamlar kızlar bat 10 dünden beridir sarı akıntım var nedeni ne sizce adetmi geliyor bebekmii???

Selam kızlar Benimde bat 6 haziran gebelik belirtileri yaşıyorum. Dün kan tahlili yaptırdım 2.2 çıktı. Çatlatma iğnesinin 10. Günü oluyor. Nedir bilen varmı
2 değeri bendede çıkmıştı adetten bir kaçgün önce. Gebe kalmamıştım o ay rabi. Sonraki ay kalmıştım. 2 gebelik değil ama daha dört gün var adet gününde yaptır canım testi.
Üç haftayı geçiyor kürtaj oldum dünki hcg 2.3 yani gebelik yok.
Erken test yapmak iyi değil stres yaratıyor.

Geçmiş
2 değeri bendede çıkmıştı adetten bir kaçgün önce. Gebe kalmamıştım o ay rabi. Sonraki ay kalmıştım. 2 gebelik değil ama daha dört gün var adet gününde yaptır canım testi.
Üç haftayı geçiyor kürtaj oldum dünki hcg 2.3 yani gebelik yok.
Erken test yapmak iyi değil stres yaratıyor.
geçmiş olsun canım neden kürtaj oldun ? Birde çatlatma falan oldun mu sende. Gerçekten stresten başka birşey değil sabahtan beri okuyorum ama çok karışık bişey anlamıyorum. Normalde hep 1.20 çıkardı değerim ilk defa 2.2 çıkınca doktor gebelik var gibi gözüküyor dedi. Salı günü tekrar yaptırcam. Anlatıröısın senin niye öyle çıkıyor

Geçmiş

geçmiş olsun canım neden kürtaj oldun ? Birde çatlatma falan oldun mu sende. Gerçekten stresten başka birşey değil sabahtan beri okuyorum ama çok karışık bişey anlamıyorum. Normalde hep 1.20 çıkardı değerim ilk defa 2.2 çıkınca doktor gebelik var gibi gözüküyor dedi. Salı günü tekrar yaptırcam. Anlatıröısın senin niye öyle çıkıyor
İğne vurulmadım canım.
Sağol canım. Gelişmediği için kürtaj oldum.
Hcg sıfırlanması gerekiyormuş onun takibini yapıyoruz .
Tabi dr lar 5 altını negatif kabul ediyorlar.
Pisikolojik olarak bu horman yükselebilir belki 2 kadar en fazla.
Niye bunu diyorum. O ay hamile olduğuma okadar emindimki belirtilerin çoğu vardı adete 5 gün felan vardı test yapmıştım 2 çıkmıştı. Şok oldum tabi sonra adet günümde adet oldum haliyle.
Yani stres beklenti artırıyomu bilmem.
Sonraki ay hiç beklemedim zerre belirtim olmadı erken gebelik testiyle iki gün öncesi öğrendim.
Yani stres çok fena Allah fkalbimize ferahlık fersin amin.
Senin dr gebelik var nasıl dedi hayret. 2 değeri negatif değerdir niye bunu dedi acaba.

İğne vurulmadım canım.
Sağol canım. Gelişmediği için kürtaj oldum.
Hcg sıfırlanması gerekiyormuş onun takibini yapıyoruz .
Tabi dr lar 5 altını negatif kabul ediyorlar.
Pisikolojik olarak bu horman yükselebilir belki 2 kadar en fazla.
Niye bunu diyorum. O ay hamile olduğuma okadar emindimki belirtilerin çoğu vardı adete 5 gün felan vardı test yapmıştım 2 çıkmıştı. Şok oldum tabi sonra adet günümde adet oldum haliyle.
Yani stres beklenti artırıyomu bilmem.
Sonraki ay hiç beklemedim zerre belirtim olmadı erken gebelik testiyle iki gün öncesi öğrendim.
Yani stres çok fena Allah fkalbimize ferahlık fersin amin.
Senin dr gebelik var nasıl dedi hayret. 2 değeri negatif değerdir niye bunu dedi acaba.
Şuan gebe değilsin anladığım kadarıyla. Ben bu kadar zor hamile kalıcağıma inanmazdım. Ben dün acile gittim afedersin vajinamda çok ağrım oluyordu ara ara kasıkalrımda da oluyordu. Bir kaç belirti vs. Meraktan yani anlayacağın velhasıl kelam dün gittim enfeksiyondan şüphelendi idrar kan aldı birde hamilelik bakalım dedi. Ben kendimi enfeksiyona şartladım bekliyorum sonra sonuçlar çıktı. Enfeksiyon yok dedi gebelik gözüküyor değerim kaç dedim 2.2 dedi ben şaşırdım çünkü benim hep 1.20 çıkardı. Kendi doktoruna muhakkak git dedi. Benim doktorumda zaten iğneyi vurduğu gün adet günün kan veya idrar testi yap. Adet olursanda 3. Günü gel dedi. Şimdi ne olucak bilmiyorum ama kiminin de değeri yükselirmiş böyle. Geç döllenme olduğunu varsayarak eğer değer böyle çıkarım ?

Şuan gebe değilsin anladığım kadarıyla. Ben bu kadar zor hamile kalıcağıma inanmazdım. Ben dün acile gittim afedersin vajinamda çok ağrım oluyordu ara ara kasıkalrımda da oluyordu. Bir kaç belirti vs. Meraktan yani anlayacağın velhasıl kelam dün gittim enfeksiyondan şüphelendi idrar kan aldı birde hamilelik bakalım dedi. Ben kendimi enfeksiyona şartladım bekliyorum sonra sonuçlar çıktı. Enfeksiyon yok dedi gebelik gözüküyor değerim kaç dedim 2.2 dedi ben şaşırdım çünkü benim hep 1.20 çıkardı. Kendi doktoruna muhakkak git dedi. Benim doktorumda zaten iğneyi vurduğu gün adet günün kan veya idrar testi yap. Adet olursanda 3. Günü gel dedi. Şimdi ne olucak bilmiyorum ama kiminin de değeri yükselirmiş böyle. Geç döllenme olduğunu varsayarak eğer değer böyle çıkarım ?
Ah canım benim insan ilk seferde olsun istiyor.
İki cocumda kazara hamile kaldım.
İlk kez gebelik için plan yaptım ilk ay olacak sandım. Üçüncü ay oldu ama çok uzun gibi geldi o süre bana;)
oda düştü tabi:(
Seni çok iyi anlıyorum. Şu sitelere girmek okumak bile stres yaratıyor.
Şimdi daha rahatım Allah istese verir herşeyin zamanı var.
Sen pazar yada pazartesi test yap tekrar artış varsa gebesindir canım.
Inşallah öylesindir:anneadayı:

Ah canım benim insan ilk seferde olsun istiyor.
İki cocumda kazara hamile kaldım.
İlk kez gebelik için plan yaptım ilk ay olacak sandım. Üçüncü ay oldu ama çok uzun gibi geldi o süre bana:KK66:
oda düştü tabi:KK43:
Seni çok iyi anlıyorum. Şu sitelere girmek okumak bile stres yaratıyor.
Şimdi daha rahatım Allah istese verir herşeyin zamanı var.
Sen pazar yada pazartesi test yap tekrar artış varsa gebesindir canım.
Inşallah öylesindir:anneadayı:
İnşallh canım bakalım salı günü kan vericem sabah adet günümde adet olursam da vericem merak ediyorum :) hayırlısı olsun artık napim benimde tedavi olduğu için doktor kontrolü altında oluyor

Back