Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2
Mrb kizlar acil bişey sorucam progesteron testi yaptm sonucu yeni aldm ama dr yerinde yoktu int baktm degeri 10 ng/mL.yuksek Olanlarda hamilelk olabirms benm sonucum 26.9 cikti bilginiz varsa paylasabilirmsnz acilll
gün sonra tekrarla eğer 40 ve üstü çıkarsa hamilelik vardır

İğneden sonra benimde yumurtanın oluştuğu tarafta çok batmam ve ağrım olmuştu. Aşırı uykum oldu 2 gün . Aynı zamanda sürekli üşüyorum
Uyku bende de var ama progesteron kullanıyorum ona bağlıyorum..daha önce iki kez tüp bebek için çatlatma iğnesi vurmuştum ama onda yumurtalar toplandığı için böyle ağrı olmamıştı

Kızlar bu belirtiler hepimizde var. Ne zaman test yapmalıyız 24 Mayıs'ta iğne oldum bat 6 haziran bekleyemiyorum 9 ay nasıl bekliycez :anne:

Kızlar bu belirtiler hepimizde var. Ne zaman test yapmalıyız 24 Mayıs'ta iğne oldum bat 6 haziran bekleyemiyorum 9 ay nasıl bekliycez :anne:
Ilk gebeligimde 6 gun once idrarda cikmisti ama adet gecikmeden once genelde negatif cikabiliyor, insallah hayirli haberler aliriz :)) son aylarda insan sabirsizlaniyor daha cok, 9 aylik surec bundan daha kolay, icinde kipirdanan birisini hissetmenin guzelligi oluyor :)

Ilk gebeligimde 6 gun once idrarda cikmisti ama adet gecikmeden once genelde negatif cikabiliyor, insallah hayirli haberler aliriz :)) son aylarda insan sabirsizlaniyor daha cok, 9 aylik surec bundan daha kolay, icinde kipirdanan birisini hissetmenin guzelligi oluyor :)
Ben galiba kendimi çok heveslendirdim bugün gidip hamiş kıyafetleri baktım eğer hamile değilsemde kendimi diyetisyene vericeö artık :)

Ben galiba kendimi çok heveslendirdim bugün gidip hamiş kıyafetleri baktım eğer hamile değilsemde kendimi diyetisyene vericeö artık :)

Ne güzel heveslenmişsin. Ben burda çocuk hasreti çeken arkadaşları görünce ilk ay denememiz olmasına rağmen çok unutsuzum hiç çocuğum olmucak gibi..

Merhaba benim bat da 11 haziran :)
Mayıs 2016 da dış gebelik(tek tüp alındı) Şubat 2017 de 10 haftalık kalp durması sebebiyle kürtaj mevcut... ilk adetten sonra korunmadım. Genetik testleri yaptırdık bekliyoruz... Hayırlısı :)
Cok gecmis olsun insallah en kiss zamanda bebislerimiz bizlerle olur..

Benim de bat 6 mayis. Goguslerimde sislik var baskada belirtisi yok. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz

Bat 8 haziran :işsiz: göğüslerim hiç bu kadar hassas olmamıştı resmen taş duvar bunun dışında hiç bi belirti yok hepimizin hakkında hayırlısı

Mrb kizlar acil bişey sorucam progesteron testi yaptm sonucu yeni aldm ama dr yerinde yoktu int baktm degeri 10 ng/mL.yuksek Olanlarda hamilelk olabirms benm sonucum 26.9 cikti bilginiz varsa paylasabilirmsnz acilll
Canım merhaba bişey sorabilirmiyim progesteron testini adetinin kaçıncı günü yaptırdın bende aşılama yaptırdım 27 sinde 4 gün oldu bugün yaptırsam progesteron testi olur mu

Cok yakisacaktir eminim canim o kiyafetler :) insallah tez zamanda giymek de nasip olur :))

Ne güzel heveslenmişsin. Ben burda çocuk hasreti çeken arkadaşları görünce ilk ay denememiz olmasına rağmen çok unutsuzum hiç çocuğum olmucak gibi..
Umutsuzluğu cikaralim artik aradan canim, güzel gunlerdeyiz, bekleyelim sabirla, Rabbim dilediginde ol demesi yeter

Amin canım inşallah tez zaman da hepimize ya beynen çok yoruldum ama. Sen çatlatma olmuşmuydun
Amin canim inşallah. Hayir canim, ben henuz kadin doguma gitmedim, bir sorun yoktur inşallah, bu ay olmazsa hastaneye gideyim diyorum kontroller icin

Son düzenleme:
Back