Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben umutlu degilim de yavrucan, insallah senin vardir yaa, senin ve hepinizin
Maleseeefff normalde günü gününe hastalanan ben ya bırgun once ya bırgn sonra olur bu ay bebış denedık 4 yıl sonra ilk defa şansa 6 gun önce regli oldum lekelenme normal kanamaya döndü yuruyuse cıkmıştk oturr oturmaz patladı resmen benım zaten umudum yoktu haklıymışım kısmet temmuza artık

Merhaba kızlar, benim bat 19 Haziran. Ama benim de umudum yok. Aslında bu ay bal tarçın çörekotu karışımını yaptım. Ve yunurtanın büyüdüğünü ve çatladığını çok net hissettim ama yine olmadı. Eşimde morfoloji sorunu var. Adetime 1 hafta kaldı ama karnım ve belim çok ağrıyor, adet olacam yani

Kısmet canım bekle ama daha 1 haftan var

Geceniz güzel olsun kızlarr
Bata 2 gün kaldıı ama sıfır stres takmıyorum hiç
Ateş ölçüyorum son 1 haftadır 36.8 37.0 arası seyrediyo
Normal ateşim 35.9 36.0 bakalım belli olır
Ne bebiş ne de regl belirtisi hiçbişey yok. Göğüs uçlarımda halkalarda damarlar gördüm sadece hepsi bu.

Hiç umudum yok malesef. Moralim altüst oldu bugün. Hayırlısı diyırum ama insan üzülüyor yine de
Şuan aynı durumu yaaıyorm akşam lekelenınce umudumu kaybettım çöktüm resmen arkadaşlar saolsun yerleşme kanaması olabılır dedi tekrar mod a girdim aa ne göreyim alalade patlamış yanı birşey yok ama Allah büyüktür doğru zamanda olur diye tahmın ediyorm ıkı gebelık gecırdım ilk bebeğimi aldırdım ikincisini doğurdum ıkısındede hiç yumurtlama nedir bilmiyordum ve bir kerede oldular şimdi yumurtlama gününü takıp ettim kız bebek tuttururum belki diye sıfıra sıfır hiçbirşey yok zamana bırakıcam takıp yapmıcam önceden oldugu gibi

Hayırlısı olsun inşallar olur herkesın

Bende bat den 8 gün önce adet oldum erken hiç olmadığı için acaba yerleşme mi dedim biraz bekledim miktarı da azdı doktora gittim usg test filan herhangi bişe çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…