İnşşallaah rabbim isteyen herkezin kucagını boş bırakmasın aratmasın zormuş beklemekOlabilir tabiki. Kanamanin devami gelmezde sanslisiniz
Kalpler birmis beybisu
Evet maalesef. Aminnİnşşallaah rabbim isteyen herkezin kucagını boş bırakmasın aratmasın zormuş beklemek
Bendede yok canımKalpler birmis beybisugelmedi
Ben umutlu degilim de yavrucan, insallah senin vardir yaa, senin ve hepinizinBendede yok canım
Maleseeefff normalde günü gününe hastalanan ben ya bırgun once ya bırgn sonra olur bu ay bebış denedık 4 yıl sonra ilk defa şansa 6 gun önce regli oldum lekelenme normal kanamaya döndü yuruyuse cıkmıştk oturr oturmaz patladı resmen benım zaten umudum yoktu haklıymışım kısmet temmuza artıkBen umutlu degilim de yavrucan, insallah senin vardir yaa, senin ve hepinizin
Kısmet canım bekle ama daha 1 haftan varMerhaba kızlar, benim bat 19 Haziran. Ama benim de umudum yok. Aslında bu ay bal tarçın çörekotu karışımını yaptım. Ve yunurtanın büyüdüğünü ve çatladığını çok net hissettim ama yine olmadı. Eşimde morfoloji sorunu var. Adetime 1 hafta kaldı ama karnım ve belim çok ağrıyor, adet olacam yani
Hoş geldın cnmMerhaba kızlar benide sohbetinize alır mısınız
Hiç umudum yok malesef. Moralim altüst oldu bugün. Hayırlısı diyırum ama insan üzülüyor yine deKısmet canım bekle ama daha 1 haftan var
Şuan aynı durumu yaaıyorm akşam lekelenınce umudumu kaybettım çöktüm resmen arkadaşlar saolsun yerleşme kanaması olabılır dedi tekrar mod a girdimHiç umudum yok malesef. Moralim altüst oldu bugün. Hayırlısı diyırum ama insan üzülüyor yine de
Hayırlısı olsun inşallar olur herkesınGeceniz güzel olsun kızlarr
Bata 2 gün kaldıı ama sıfır stres takmıyorum hiç
Ateş ölçüyorum son 1 haftadır 36.8 37.0 arası seyrediyo
Normal ateşim 35.9 36.0 bakalım belli olır
Ne bebiş ne de regl belirtisi hiçbişey yok. Göğüs uçlarımda halkalarda damarlar gördüm sadece hepsi bu.
Aminn canımHayırlısı olsun inşallar olur herkesın
Hoşbuldum canımmmHoş geldın cnm
İnşallah olmazsın inşaallaahh sen hamılesindrSehri321 canim uzulme, kismet baska gune demek ki moral bozma, aksin gitsin, bak bende yarin falan kesin olurum
Bende bat den 8 gün önce adet oldum erken hiç olmadığı için acaba yerleşme mi dedim biraz bekledim miktarı da azdı doktora gittim usg test filan herhangi bişe çıkmadıKızlar yaa bat 17 hazırandı ama 5 dakıka once kırmızı kart yedimben tahmın ediyordm ama erken kırmızı kartta moralımı bozdu yerleşme kanaması nasıl oluyor bata 6 gün kala yerleş me kanaması olabılır mı
Canm malesef kizmizilar geldi dunİnsllah canım insllah hamilesindir hayirlisiyla. Haber vermeyi unutma tamam mı merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?