Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
batta hissi şuan bende ki tek belirti o yüzden olabilir :)

merhaba bende hep böyle dua ediyorum inş bu bayram ve babalar günü bizim için çifte bayram olur diye ama bakalım Allah yardımcımız olsun benim bat günüm yarın bakalım neler olucak

Zaman geçmiyor kızlar bat 22 ama nerde o günler son 12 gün geçmez oldu acaba kan testi falan yaptırsam erken midir ? Daha ovulasyonum yeni bitti . Bide bişey sorucam ovulasyon sonrası ilişkide hamile kalma ihtimali varmıdır ?

Ilk24 saatte var evet :)

Benim hsg değil canım klomen kullanmıştım geçen ay adet oldum 3. Günü ondan çağırdı ama hsg isterlerse de anestezi istemiyorum

Biraz sabır bende aynı durumdayım beklemek zor ama mecbur başka şeylere odaklanmakta çalış. Ovülasyondan sonra hamile kalınmıyor, ama geçtiğine emin misin test mi yaptın çünkü bazen daha geç veya daha erken olabiliyor.

Canım pazartesi günü ikisi de tam net cıkmıştı.dun yaptığımda 2. Si silik çıkmıştı bende pko var ya belki erken yumurtladım.

Kızlar bir haftadır adet olmadim kan testi yaptırdım negatif evde test yaptım negatif ama ben hala adet olmadim çok düzenli bir takvimim vardır. Ben neden olmadım hala acaba sonunda hamile kalmış olabilirmiyim. 2 düşük yaptim daha önce

Kızlar dün akşamdan beri bel ağrısı var hafif şimdi okudum ovulasyon zamanında olabiliyormuş, akıntımda değişti yumurta yakındır, bu zamana kadar hiç dikkat etmemiştim hamile kalmak isteyince en ufak şey fark ediliyormuş

canım daha dur vucudunu dinlemeye başlıyorsun ondan sonra internetten bakıyorsun hevesleniyorsunnn

o haptan niye içtin canım doktor mu verdi yoksa korunmak için mi
5 senedir spiralim vardı çıkarttırdım zamanı dolmuştu hemencecik hamile kalmak istemedik bir kaç ayda hap kullanayım dedim geçen ayda onu bıraktım, spiral varken normal döngüm devam ediyordu ama ovulasyon zamanına hiç dikkat etmemiştim sadece adet tarihlerini takip ediyordum.

Merhaba kızlar bugün bat günüm kendimi adetlenecek gibi hissediyorum ama o kadar stres yaptım ki gecikebilir neden derseniz gögüs ağrılarım adetten biraz önce olur o geçer sonra hastalanırdım ama bugün daha fena ağrıyor
lar test yapayım diyorum eşim erken çıkmaz diyor beni deeli ediyor ne yapsam bilemedim ya bu umut hem güzel ama kırmızılar gelirse üzülcem sanırım

canım valla açıkcası o haptan bende içtim bıraktım olmadı halende olmuyor ama bazıları bırakıyor ertesi ay hamile kalıyor buda sanş işi sanırım ovülasyonda kullanbilirsin onunlada takip edebilirsin inşallah tutar rabbim gönlüne göre versin

Bugün bat gününde test yapabilirsin hamileysen belli olur bugün, hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…