• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba. İnsallah herkes mutlu haberlerini paylaşır burada. Benim de gunum bugün ama gelen giden yok. Cildirtici bekleyişe devam.
Ovulasyon testin varsa fikir sahibi olabilirsin :) benim tek cizgi cikiyor 3 gun kaldi ama olmadgna emin oldum böylelikle

Ovulasyon testin varsa fikir sahibi olabilirsin :) benim tek cizgi cikiyor 3 gun kaldi ama olmadgna emin oldum böylelikle

Ovulasyon testi kullanmıyorum. Elimde iki farklı predictor test var da en az 3 gün geçmeden yapmayacağım. İnsallah en kısa surede verirsin guzel haberi

Kızlar ilk gebeligimde 5 gün kala silik ikinci çizgi ile öğrenmiştim. Bu ay ovulasyon takibi yaptım test ile adetlerim.duzenli ovulasyon oluyor her ay ama neden bebek gelmiyor bilmiyorum. Adetime 7 gün kaldı ve negatif. Bu sabahki testim. Dün akşam yaptığım test sanırım bozuktu bı eklesem bakarmisiniz ?

Kızlar ilk gebeligimde 5 gün kala silik ikinci çizgi ile öğrenmiştim. Bu ay ovulasyon takibi yaptım test ile adetlerim.duzenli ovulasyon oluyor her ay ama neden bebek gelmiyor bilmiyorum. Adetime 7 gün kaldı ve negatif. Bu sabahki testim. Dün akşam yaptığım test sanırım bozuktu bı eklesem bakarmisiniz ?
eklermisin

Bu kadar erken beklentiye girmesek keske. Resmen eziyet ediyoruz kendimize. At canim bakalım, daha iyi anlayanlar da vardır illa ki bakarlar

Merhabalar
Bayağı dır takipdeyim ama yeni üye oldum.
Benim SAT 24 Mayıs 2017 ve BAT 24 Haziran 2017

Bizim ikinci denememiz olacak, ilk denememde ilk ay Kimyasal gebelik geçirdim malesef.

Bu hafta da Doğurganlık dönemim.

İNŞALLAH BAYRAM GÜNÜ ÇİFTE BAYRAM OLUR BİZİM İÇİN :KK200:

Belki en yine ama bu ay umut yok gibi kizimda evlenir evlenmek hamile kalmıştım oysaki
bu ay yumurtlama tarihin neydi.birde şu var. döllenmeden 10 gün sonra başlar hcg salgılanmaya önce kana sonra idrara geçer. şuan çıkması pek olası değil zaten sizde..

Merhabalar

Bizim ikinci denememiz olacak, ilk denememde ilk ay Kimyasal gebelik geçirdim malesef.

İnsallah canim ya, rabbim isteyen herkese versin bir an once

merhaba kızlar benim adetimde 19 haziran bu ay klomen kullandım bide çatlatma iğnesi verdi onu da vuruldum progestan verdi 10 gün kullan dedi bakalım inşallah tutmuştur. rabbim bu ramazanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Yumurtlama tarihim 30 mayisti ama sanırım yumurtayı kacirdik
Eger 28 29 30 31 tarihlerinin herhangi birinde iliski olduysa hamilelik.olasiligi vardir.ayrica dollenme 2 gun olsa daha 5 gundur suruyordur surec idrar tahlilinde cikmaz. 30 u yumurtlama ise adetin 14 u gibi gelir daha cok erken test yapip uzulmek icin.

Merhabalar

İnşallah cnm :KK200:

merhaba kızlar benim adetimde 19 haziran bu ay klomen kullandım bide çatlatma iğnesi verdi onu da vuruldum progestan verdi 10 gün kullan dedi bakalım inşallah tutmuştur. rabbim bu ramazanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Amin :dua: inşallah tutmuştur

Eger 28 29 30 31 tarihlerinin herhangi birinde iliski olduysa hamilelik.olasiligi vardir.ayrica dollenme 2 gun olsa daha 5 gundur suruyordur surec idrar tahlilinde cikmaz. 30 u yumurtlama ise adetin 14 u gibi gelir daha cok erken test yapip uzulmek icin.
Ovulasyon 31 imiş şimdi baktım 30 unda ve 1 i sabahı ilişki oldu. Adet tarihimi bekleyeyim bakalim. Geçen ayda denedik aslında ama bu kadar onemsemedim yine yumurta takibi yaptım ama çokta üzerine dusmedim rastgele oldu ilişki. Bakalım bu ay ne olcak erken belirti olarak batma hissi olur mu ?

Merhabalar

Bende hapı yeni bıraktım ilk ayım yani, bat 28 haziran, inşallah hepimiz güzel haber alırız ❤️

Ben her sabah ateşimi ölçüyorum, dün çok düşüktü yumurtam gelecek herhalde dedim ama gelmedi sanırım önümüzdeki günlerde gelir büyük ihtimal. Eşim evde yoktu o yüzden bu ay olmaz herhalde dedim ama yarın dönüyor. Hala şansımız var yani :halay:

Back