• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sanmıyorum yarın belli olsun..geç döllenme filan da olduysa imkansız..döllenme sonrası embriyo 5-6 günde rahime ulaşıyor daha sonra bhcg salgılamaya başlıyor bunun da kanda yükselmesi lazım ki kanda çıksın..sonra idrar da da beliriyor..ben bu cumartesi-pazar yumurtladıysam 5. gün yarın çok erken olur..evham yapma 3-4 hafta kan sulandırıcı olmadan da pıhtılaşma olmaz merak etme ama arada aspirin iç sende kafan rahat olur :KK66: güzel haberlerini bekliyorum canım...[/QUOT amin canım inşallah Allah'ım hepimizi sevindirsin

IMG-20170608-WA0014.jpg

Kızlar bugünki testimde bu yine 15 dk sonra bu hali aldı ilk 5 dk önemli değilmiydi 15 dk sonra ikinci çizgim hep belirginleşiyor :işsiz: adetime son 4 gün

Merhaba kızlar 6 gün oldu adetim gecikti evde test yaptım negatif kan testi verdim negatif ama hala adet olmadim böyle olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardımcı olun cevap verin

Eki Görüntüle 2006495

Kızlar bugünki testimde bu yine 15 dk sonra bu hali aldı ilk 5 dk önemli değilmiydi 15 dk sonra ikinci çizgim hep belirginleşiyor :işsiz: adetime son 4 gün
Eee sen bal gibi hamissin canim benim ne guzel isteeeee.. Bazilari ertesi gun copteb aliyo da bi daha bakiyo oyle ogreniyooo, valla hamissinn, bize de dua et anam:halay::anneadayı:

Eee sen bal gibi hamissin canim benim ne guzel isteeeee.. Bazilari ertesi gun copteb aliyo da bi daha bakiyo oyle ogreniyooo, valla hamissinn, bize de dua et anam:halay::anneadayı:

Dualarım heepppp sizinle gönülden kalpten ediyorum hemde canıııım en kısa zamanda minik elli yavrularınız kucaklarınızı doldursun inşallahhhh

Merhaba kızlar 6 gün oldu adetim gecikti evde test yaptım negatif kan testi verdim negatif ama hala adet olmadim böyle olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardımcı olun cevap verin

Aynı soruyu bikaç gün önce ben sormuştum moral bozmak istemem ama 7. Gün ben adet oldum neden böyle oldu anlamadım ama çıkmadıysa büyük ihtimal yoktur adetini bekle derim ben :işsiz:

Bende şuan hastanedeyim adetin 3. Günü gel demişti. Onu için bekliyorum canım. Hayırlısı olsun senin içinde. Hangi hastaneye gidiyorsun
Esin benim dr da 2. Gün grl demişti sonra burada bana yanlış olmasın diyen bi arkadaş oldu adetliykrn yapılmaz dedi benim kafam karıştı dr aradım meger adet bitimi 2. Gün demek istemiş canım senin yapacak mı 3. Gün ben samsundayım canım yaptırmadıysan birde ısrarla abesteziyle yaptırmanı öneriyor yaptıran arkadaşlar benim dr zaten anesteziyle yapıuormuş

Gerçekten çok yeniymiş gitsen bile 1 yıl bekle deme olasılıkları yüksek senin için cnm.
yeni evliyken sonra geçen yyılda simir testi falan yaptırdım muayne de olmuştum ama gitsem dediğin gibi bir yıl bi bekle çalışın diyecekler o yüzden bende akışına bıraktım

Canim ayni seyi ben yasiyorum 1 aydir adet bittigi gibo basladi kanama ve kahverengi lekelenme seklinde adet agrisi gibi.hafif enfeksiyon dedi dr dun aksamda karin agrisi bas agrisiyla acile gittim bhcg 317 cikti igne olmustu catlatma belki etkisi devam edioda olabilir dedi ama muhtenelen tutunmustur dedi bu aksam telefondada.yarin kan testimi yeniden yaptırcam keseyi gorene kadar umitlenmek istemiyorum ma.yerlesme olduğunu düşünüyorum. Sende kanda baktir hem bhcg hemde enfeksyn icin nolur nolmaz tedbirli olmamiz lazim.hakkimkzda hayirkisi ins hamissindir :)

Ayy inşallah hamişsindir canımm :) Rabbim hepimize nasip eder inşallahhhh bende yarın sabah gidicem doktora bakalım ne dicek

Aynı soruyu bikaç gün önce ben sormuştum moral bozmak istemem ama 7. Gün ben adet oldum neden böyle oldu anlamadım ama çıkmadıysa büyük ihtimal yoktur adetini bekle derim ben :işsiz:
Gerçekten mi arkadasım niye peki bukadar gecikti ki ya benim normalde çok düzenlidir. Ben De bekleyeyim ozaman sağol arkadsim cevap verdiğin için

Ayy inşallah hamişsindir canımm :) Rabbim hepimize nasip eder inşallahhhh bende yarın sabah gidicem doktora bakalım ne dicek
Hadi ind iyi haberler alalim canm.ben bu aksam yaptırcam yine kan testi degerleri kontrol etcez.telefinda dr a solicez.ne zaman gel derse gitcem artik.haber er dr dan cikinca sende

Herkese merhaba. İnsallah herkes mutlu haberlerini paylaşır burada. Benim de gunum bugün ama gelen giden yok. Cildirtici bekleyişe devam.

Back