Benim bat 16 haziran.sat 17 mayisti dun aksam bhch 317 cikti ama.igne etkisi olabikir dedi dr yarin yeniden kanda bakikicak. Igneden sora yanilma olabilir o yuzden net bisey solemedi benim dr canm kanda tek sefer icim su an güvenli sayilmaz.keseYi gorenr kadar umitlenmicem bu defa.B bebegimleben senin bat ada az kalmış kanda çıkmaz mı ki
sanmıyorum yarın belli olsun..geç döllenme filan da olduysa imkansız..döllenme sonrası embriyo 5-6 günde rahime ulaşıyor daha sonra bhcg salgılamaya başlıyor bunun da kanda yükselmesi lazım ki kanda çıksın..sonra idrar da da beliriyor..ben bu cumartesi-pazar yumurtladıysam 5. gün yarın çok erken olur..evham yapma 3-4 hafta kan sulandırıcı olmadan da pıhtılaşma olmaz merak etme ama arada aspirin iç sende kafan rahat olurB bebegimleben senin bat ada az kalmış kanda çıkmaz mı ki
valla arkadaşım ben tek sefer test yaptım idrarda onda da 3 günüm geçmişti anında pozitif oldu sabah idrarı idi..buradaki arkadaşlar kadar o testlerde tecrübem yok ama bana pozitif gibi geldi..yarın sabah ilk idrarla tekrarlamanda fayda var bence..testin yoksa kanda baktır burada böyle çıktıysa kanda net bir şekilde yükselmiş olmalı..hayırlısı ile inş pozitiftir :)Kızlar bu grup açıldıktan beri sessiz sedasız takip ediyordum hergun hepimiz için bizler gibi bekleyenler için dua ediyorum Rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirdin inşallah bata 3 gün var dayanamadım bugun test yaptım önce ikinci kısımda yoğun bi renk dagılması oldu biraz bekledim daha belirgenleşti biraz daha bekledim hatta içini acıp afedersiniz cizgi üstünde boya mı karıstı diye hafif sildim en son bu sekil oldu sizce gebelik varmı lütfen söyleyin
İnşallah arkadaşım yorum yapman bile yeter sagolasın elle tutulur bi sebebim olsa yaptırıcam kan tahlili ama işte hayal kırıklığı olur diye korkuyorumvalla arkadaşım ben tek sefer test yaptım idrarda onda da 3 günüm geçmişti anında pozitif oldu sabah idrarı idi..buradaki arkadaşlar kadar o testlerde tecrübem yok ama bana pozitif gibi geldi..yarın sabah ilk idrarla tekrarlamanda fayda var bence..testin yoksa kanda baktır burada böyle çıktıysa kanda net bir şekilde yükselmiş olmalı..hayırlısı ile inş pozitiftir :)
haklısın beklemek çok zor ama bana pozitif gibi geldi inş yanılmam :) sabredersen batı bekle kanda yaptır edemezsen en azından evde tekrarla canımİnşallah arkadaşım yorum yapman bile yeter sagolasın elle tutulur bi sebebim olsa yaptırıcam kan tahlili ama işte hayal kırıklığı olur diye korkuyorum
Yarın tekrarlayayım inşallah inşallah Rabbim isteyen herkese verirhaklısın beklemek çok zor ama bana pozitif gibi geldi inş yanılmam :) sabredersen batı bekle kanda yaptır edemezsen en azından evde tekrarla canım
amiinYarın tekrarlayayım inşallah inşallah Rabbim isteyen herkese verir
iyi de melike gebelik testi yaptırmadın mı bugün 8 haziran?ondan bahsetmemişsin hiç?daha önce böyle ara kanama şikayetlerin yoksa hamilesin ve ya düşük tehdidi yaşıyorsun yada yerleşme kanaması vs..ama testin pozitifse de değilse de günün geçmiş dr a gitmelisin net sonuçlar çıkacaktır..Selamnakeyküm hanımlar :)
1 mayısta adet olmuştum daha sonra çocuk yapmaya karar verdik 14 mayısta. Daha sonrasında 23 mayısta lekelenmem oldu ve 2 gün sürdü 25 mayısta ise kanama ile devam etti ve sadece tuvalette kanı görüyordum 1 hafta sürdü bitti. Şimdi ise 1 hafta oldu biteli ve 2 gündür tekrardan kanama oluyor yine sadece tuvalette görüyorum ve az birşey iç çamaşırımda oluyor ara ara da kahverengi leke oluyor. Şimdi böyle birşey başına gelen varmıdır ? Her yerde farklı farklı şeyler yazıyo bir yerde yerleşme kanaması diğer yerde kimyasal gebelik diğer yerde kist miyom aklım karıştı varmıdır böyle birşey başına gelen ?
iyi de melike gebelik testi yaptırmadın mı bugün 8 haziran?ondan bahsetmemişsin hiç?daha önce böyle ara kanama şikayetlerin yoksa hamilesin ve ya düşük tehdidi yaşıyorsun yada yerleşme kanaması vs..ama testin pozitifse de değilse de günün geçmiş dr a gitmelisin net sonuçlar çıkacaktır..
bence dr a gidip hormonlarınla birlikte ultrasonla baktırman gerekecek o zaman canım..Yaptım canım yaptım 2 kere hemde 4 gün arayla negatif çıktıHiç böyle ara kanamalarım olmuyordu o yüzden anlıyamadım bende 25 mayısta kanama olunca erken oldum heralde dedım yine de test yaptım negatif çıktı ama sımdı 2 gündür yine kanama olunca burdan bir kk üyelerine sormak istedim ciddi birşey mi başına gelen varmı diye? Çünkü 1 hafta arayla kanama olmaz heralde
canım bende böyle birşey yaşadım negatifti ama inşallah senin pozitiftir :)Kızlar bu grup açıldıktan beri sessiz sedasız takip ediyordum hergun hepimiz için bizler gibi bekleyenler için dua ediyorum Rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirdin inşallah bata 3 gün var dayanamadım bugun test yaptım önce ikinci kısımda yoğun bi renk dagılması oldu biraz bekledim daha belirgenleşti biraz daha bekledim hatta içini acıp afedersiniz cizgi üstünde boya mı karıstı diye hafif sildim en son bu sekil oldu sizce gebelik varmı lütfen söyleyin
İnşallaahhYarın test yaptıracağım kan testi inşallah güzel haberler dönerim size
Canim ayni seyi ben yasiyorum 1 aydir adet bittigi gibo basladi kanama ve kahverengi lekelenme seklinde adet agrisi gibi.hafif enfeksiyon dedi dr dun aksamda karin agrisi bas agrisiyla acile gittim bhcg 317 cikti igne olmustu catlatma belki etkisi devam edioda olabilir dedi ama muhtenelen tutunmustur dedi bu aksam telefondada.yarin kan testimi yeniden yaptırcam keseyi gorene kadar umitlenmek istemiyorum ma.yerlesme olduğunu düşünüyorum. Sende kanda baktir hem bhcg hemde enfeksyn icin nolur nolmaz tedbirli olmamiz lazim.hakkimkzda hayirkisi ins hamissindir :)Selamnakeyküm hanımlar :)
1 mayısta adet olmuştum daha sonra çocuk yapmaya karar verdik 14 mayısta. Daha sonrasında 23 mayısta lekelenmem oldu ve 2 gün sürdü 25 mayısta ise kanama ile devam etti ve sadece tuvalette kanı görüyordum 1 hafta sürdü bitti. Şimdi ise 1 hafta oldu biteli ve 2 gündür tekrardan kanama oluyor yine sadece tuvalette görüyorum ve az birşey iç çamaşırımda oluyor ara ara da kahverengi leke oluyor. Şimdi böyle birşey başına gelen varmıdır ? Her yerde farklı farklı şeyler yazıyo bir yerde yerleşme kanaması diğer yerde kimyasal gebelik diğer yerde kist miyom aklım karıştı varmıdır böyle birşey başına gelen ?
Kızlar bu grup açıldıktan beri sessiz sedasız takip ediyordum hergun hepimiz için bizler gibi bekleyenler için dua ediyorum Rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirdin inşallah bata 3 gün var dayanamadım bugun test yaptım önce ikinci kısımda yoğun bi renk dagılması oldu biraz bekledim daha belirgenleşti biraz daha bekledim hatta içini acıp afedersiniz cizgi üstünde boya mı karıstı diye hafif sildim en son bu sekil oldu sizce gebelik varmı lütfen söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?