- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Hayirlisi olsun ya. Belirti yasayip umutlanmak mi iyi yoksa bbenim gbi hicbir belirti olmadan pat diye gununde olmak.mi iyi henüz cozemedim :) daha hic suphelenip de acaba demedim nerdeyseInsallah canim benim de cok yorum okudum burada, kisiden kisiye cok degisiyo belirtiler, ve her birini yasayip da hamileyim galiba deyip psikolojik olarak reglimi geciktirmek ve 2. Gecikme gununde test yapip negatifi gorup uzulmek istemem, boyle olacak cunku bu ay eminim..
Canm en net sonuç adetinin gecikmesi ve kan testi mümkünse bekle idrar testi yapmamaya çalışkızlar adetime 4 gün varken predictor early test yaptım negatif çıktı şuan 3 gün aldı adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diyorlar bu testin yanılma payı hiç mi yok ya
Ben de başlıycam soğan kütüne bu ayH
adetim bittijten sonra düzenli soğan kürünü yapıcam 15 gün
Bence rastgele yapcaksin, takvim falan kontrol etmiceksin, akisina birakacaksin, ne kadar ustune gitsek o kadar olmaz ya bazen bu da oyle sanki biraz canim, bekleyip gorecegiz insallahHayirlisi olsun ya. Belirti yasayip umutlanmak mi iyi yoksa bbenim gbi hicbir belirti olmadan pat diye gununde olmak.mi iyi henüz cozemedim :) daha hic suphelenip de acaba demedim nerdeyse
Ay o da okadar zor kiii :))) kac aydir onu yapmaya calisiyorum ama olmuyor olmuyor... Bu aydan.itibaren artik ole ypmaya daha niyetliyim cunku iyice sıkıldım artik heray ayni seyleri yasamaktan.Bence rastgele yapcaksin, takvim falan kontrol etmiceksin, akisina birakacaksin, ne kadar ustune gitsek o kadar olmaz ya bazen bu da oyle sanki biraz canim, bekleyip gorecegiz insallah
Ayy kiyamam yaaAy o da okadar zor kiii :))) kac aydir onu yapmaya calisiyorum ama olmuyor olmuyor... Bu aydan.itibaren artik ole ypmaya daha niyetliyim cunku iyice sıkıldım artik heray ayni seyleri yasamaktan.
Cok da guzelmis canim yaa keske olmadan once almasaymis, Allah insallah verir bi tane prenses size de o elbisenin ici bos kalmazKızlar eşim akşam iş donüşü bana surprız yaptı ben daha hamıle nile değilim yumurtlama gününden 2 gun sonra birlikte olduk adam kesin hamıleymişim ve cinsiyeti belliymiş gibi bu elbiseyi almış kızımıza aldm aşkım diyor af allahım aff bence hamile falan kalmayacam batım 17 hazıran ve regl olucam ah kocacıgım hayalleri suya düşücek
Amin canım inşaallah isteyen dileyen herkese nasıp olsun ilk bebegini kucagına almak için bekleyen azmeden herkese cok üzülüyorm çok şükür bizim ıkı olucak ama eşim için ilk sayılıcak bunu biliyorm eşimede yeniden doğus olucak hissediyorum diyo hamilesn diyo kızımız olucak dıyo benım sadece gün içinde sıcak basmaları ve kasık agrısı oluyor solumda tek tük inşallah rabbim önce ilk için uğraşanları görsün yardım etsin bir köşeciktede bir mucizede bana versn :amin:Cok da guzelmis canim yaa keske olmadan once almasaymis, Allah insallah verir bi tane prenses size de o elbisenin ici bos kalmaz
Ayy kiyamam yaaKızlar eşim akşam iş donüşü bana surprız yaptı ben daha hamıle nile değilim yumurtlama gününden 2 gun sonra birlikte olduk adam kesin hamıleymişim ve cinsiyeti belliymiş gibi bu elbiseyi almış kızımıza aldm aşkım diyor af allahım aff bence hamile falan kalmayacam batım 17 hazıran ve regl olucam ah kocacıgım hayalleri suya düşücek
İnşallah en kısa zamanda tadarsıbız ınsan kotu oluyormuş eşi istediğinde veremeyınce inşallah dileyen her kesin kucagı boş kalmasnAyy kiyamam yaaRabbim eşinin dilegini duyar ve kabul eder de hamile kalmis olursun insaallah canimmmm.. Bende en cok esime babalik duygusunu tatiramadigim icin.uzuluyorum
İnsaallah canim...İnşallah en kısa zamanda tadarsıbız ınsan kotu oluyormuş eşi istediğinde veremeyınce inşallah dileyen her kesin kucagı boş kalmasn
İkinci cizgi silikmi yada çubuk güneste oldugundan cizgi seridimi o kadar net görünüyorKizlar az once yaptim, gerci sabah idrarim degil burada saat aksam ustu 6.05, tahmin ediyordum zaten bu ay olmayacagini, ondan cok sasirmadim, 1-2 gune de regl olurum herhalde. Regl olmazsam bi daha test yaparim ancak.. Testi gorenler hayalet cizgi sanabilir ama degil kasetten sokup baktim arkasina yansima yapan plastik parcasi varmis aklinizda olsun sizinde..
Valla solemesen kesin var sanirdim yaKizlar az once yaptim, gerci sabah idrarim degil burada saat aksam ustu 6.05, tahmin ediyordum zaten bu ay olmayacagini, ondan cok sasirmadim, 1-2 gune de regl olurum herhalde. Regl olmazsam bi daha test yaparim ancak.. Testi gorenler hayalet cizgi sanabilir ama degil kasetten sokup baktim arkasina yansima yapan plastik parcasi varmis aklinizda olsun sizinde..
inşallah demekten başka birsey diyemiyorum benim herif arkadaşlarınla goygoy yapamıcam diye çok korkuyor şu sıralar.zamanında top ve kahve için babasının amelesi olmak için de çocuk çalışması yapmayı erteliyordu.öyle bekliyorum bende bi mucize olması için işte.Canım bizim seninle batlarimiz ayni, insallah hayırlısı ile bu ay hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?