batları haziran ayı içinde olanlar

A
aminnnn canım amin rabbim yardımcımız olsun

A
aminnnn canım amin rabbim yardımcımız olsun
amiin inşallah hepimizin sorunu aynı bekliyoruz bekliyoruz olmuyor sonra aglıyoruz sonra tekrar beklemey baslıyoruz her ay bekliyoruz inşallah bu ay olur diyerek sürekli kadınlar klübüne bakıyoruz bizim gibi olan var mı diye ..ama işte hepsi psikolojık şunları yapmasak germesek kendimizi zaman daha cabuk gececek.

5 hazirandı benim bat ama 10 gün erken oldum ilginç bi şekilde lekelenme ve ardından kanama başladı. 4-5 gün sürdü ve Bu gün bitti artık yumurtlama ne Zaman bat ne Zaman bana neler oluyor öyle bilmiyorum

benim de bugün lekelenme başladı, anlamadım adet mi olucam acaba. inşallah yerleşme kanamasıdır

Bende bugün klomen ve Dostinex basladım bakalım neler göreceğim daha

Kızlar merhaba batları ekim olanlar ?

Bu arada temmuz ayında hamile olduğumu öğrendim Ağustos’ta düşük yaptım bu süre zarfında allah isteyen herkese bana da tekrar annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsin

Bu arada temmuz ayında hamile olduğumu öğrendim Ağustos’ta düşük yaptım bu süre zarfında allah isteyen herkese bana da tekrar annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsin
canım geçmiş olsun Rabbim sesimizi duyar ve inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.benimde bat 11 ekim

canım geçmiş olsun Rabbim sesimizi duyar ve inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.benimde bat 11 ekim
amin inşallah umarım öyle olur ilki zor oldu çünkü insanlar ilk geceden hamile kalır ben kalamadım oldu ama o da düştü işte

amin inşallah umarım öyle olur ilki zor oldu çünkü insanlar ilk geceden hamile kalır ben kalamadım oldu ama o da düştü işte
inşallah. benimde ilk kalp atışı olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. sonra da nasip olmadı hala bekliyorum işte dua ediyorum.Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…