Insallah canim aminnnn benim ve isteyen herkesin olsuninşallah cnm meleğin seninledir ve bu mübarek aylar hürmetine isteyen herkese nasip eder Rabbim
doktor kontrolunde yumurtlamami ögrendm degerlendrdik o gunleri, dört gozle bekliyorum :) 15 gun var regledebende 14 gün sonra kanda kesin çıkar dıye biliyorum
tesekkur ederimm :) reglede 15 gun war o zaman biraz sabredicem13-14 gün sonra idrarda. 10 gün kadar sonrada kanda belli olur
Benim bugün 10.gün yumurtlamadan sonra ama bir belirti yok büyük ihtimalle belirti olmuyor galibacnmm belirtiler kişiye göre değişir ama bildiğim kadarıyla yumurtlama sırasında döllenme olduysa 10 12 gün içinde embrıyo rahme yapışır ve hormon salgılanmaya başlar . tabi bu belirtiler yanıltıcı da olabilir
Mübarek ramazan ayı hürmetine Rabbim bizleri duyacaktır bizi yavrularımıza kavusturacaktır inşallahNe guzel yazmissin canim, insallah Rabbim bu guzel aylarin hurmetine gonlumuzdeki saglikli hayirli evladi bize nasip eder:)
Benim de iki kaybim oldu malesefsmdi tekrr denemeye basladik ilk ayim 3 yda 4 hazirani bekliyrm ins hayirlisiysa saglikli evladim benimledir...
benimde geçen ay adetim7 gün geçti göğüslerde hassasiyet vardı ama test yaptım negatif çıktı sonraki gün de kanamam başladı. kısaca ne heveslen ne de umudunu yitirme dicem ama zor bunu çok iyi biliyorum
aynı şeyleri yaşamışız seninle neler hissettiğini çok iyi anlıyorum .ben de sevinip umutlanmıcam.benimde gecen ay öyle oldu..kendimi cok farkli hissetmistim..göğus hassasiyeti kasik agrilari bas dönmesi mide bulantisi hepsi vardi..kesin diyordum..kan testinde negatifi görunce dunya basima yikildi..o gün de hemen kanamam geldi..bi daha bu kadar umutlanmicam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?