kızlar herkese merhaba her sayfada bulunuyorum nedense ve sizlerde eminim benim gibisiniz .içimizi rahatlatıyoruz bigi sahibi oluyoruz bazen de kafalarımız karısıyor değil mi çoğu kişiden hamişlik haberleri duyunca evet evet öyle ..denemediğimiz yöntem kalmıyor.bitkiler,kürler,vitaminler,dualar,,olmuyor diyoruz bekliyoruz .bazen yoruldugumuzu hissediyoruz hüsrana ugruyoruz,hayal kırıklıgı yasıyoruz bu aydan cok umutluyum diyoruz sonra kırmızıyı görünce oturup ağlıyoruz depresyona giriyoruz sabdemiyoruz test yapıyoruz her ay.eşlerimizi boğuyoruz kimimiz bu konular yüzünden,bazen sucu ona atmaya calısıyoruz benim kadar kafana takmıyorsun diyerek bazen de seks hayatımızı alt üst ediyoruz bunu görev haline getirip yağtığmız için. bütün bunları kenara koyup reglmiz biti yeni dönem gelince heh diyoruz toparlanıyoruz yenilendiriyoruz kendimizi bir güzel motive edip yeni bir dönem için hazırlanıyoruz.sabretmek için bütün bubları yaşıyoruz belkide allah sabrımızı deniyordur diyoruz morallari bozmuyoruz ve birbirime dualar da edip motive ediyoruz .allah hepimize en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese canı gönülden dua ediyorum sizlerede ..güzel haberlerimizi bu haziran ayı içinde burada bol bol hep birlikte paylaşırız inşallahh..geleceğin güzel anneleri..
Allah senin cok az kalmıs hayırlısı olsun inşallahBenim 27 MAYIS cok heyecanliyim
Benim de 1 yada 2 Haziran bakalım inşallah bu ay hersey gönlümüzce olurBen de 1 haziran civarı bekliyorum,geçen ay düşük yaptım onun için tam bir tarih veremiyorum
Amin canım insallahBenim 17 haziran aşılama tedavisine başladım inş hamile kalırız bu ay
Allah yardımcın olsun seninde tekrar yasatmasın aynı seyiBenimde 5 haziran ben korunmayı bıraktığımın ertesi ay hamile kaldım 2 sefer de ama düşükle sonuçlandı maalesefbu ay da korunmayı bıraktık folik asit ve coraspine kullanıyorum. Gebelik öğrenincede iğne kullancakmışım. İnşallah bu sefer ben ve umutla bekleyen herkes sağ salim Bebişleri kucağımıza alırız
canım yaşın gençmiş neden tüp bebeğe başlaldınız siz mi istediniz sağlık sorunu mu vardı acaba?Benimki 8 haziran ama tüp bebek tedavisine başladım bu ay
13-14 gün sonra idrarda. 10 gün kadar sonrada kanda belli olurKizlar yumurtlamadan kac gun sonra ögrenilir bebis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?