- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
kızlar herkese merhaba her sayfada bulunuyorum nedense ve sizlerde eminim benim gibisiniz .içimizi rahatlatıyoruz bigi sahibi oluyoruz bazen de kafalarımız karısıyor değil mi çoğu kişiden hamişlik haberleri duyunca evet evet öyle ..denemediğimiz yöntem kalmıyor.bitkiler,kürler,vitaminler,dualar,,olmuyor diyoruz bekliyoruz .bazen yoruldugumuzu hissediyoruz hüsrana ugruyoruz,hayal kırıklıgı yasıyoruz bu aydan cok umutluyum diyoruz sonra kırmızıyı görünce oturup ağlıyoruz depresyona giriyoruz sabdemiyoruz test yapıyoruz her ay.eşlerimizi boğuyoruz kimimiz bu konular yüzünden,bazen sucu ona atmaya calısıyoruz benim kadar kafana takmıyorsun diyerek bazen de seks hayatımızı alt üst ediyoruz bunu görev haline getirip yağtığmız için. bütün bunları kenara koyup reglmiz biti yeni dönem gelince heh diyoruz toparlanıyoruz yenilendiriyoruz kendimizi bir güzel motive edip yeni bir dönem için hazırlanıyoruz.sabretmek için bütün bubları yaşıyoruz belkide allah sabrımızı deniyordur diyoruz morallari bozmuyoruz ve birbirime dualar da edip motive ediyoruz .allah hepimize en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese canı gönülden dua ediyorum sizlerede ..güzel haberlerimizi bu haziran ayı içinde burada bol bol hep birlikte paylaşırız inşallahh..geleceğin güzel anneleri..