batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım okudum yasinleri,Allah kabul etsin,bekletmez inşallah Rümeysa arkadaşımızı :)
cnm seni listeye yamamışım ben ne kadar okudun kii
petek11 5 yasin
d_yeşilcik 2 yasin okudu
eslem_41_ 7 tane okudu
rüyacn 2 tane
eleğimmm 2 tane
alprumi 5 tane okudu
nikky 1 tane
swtty 5 tane okudu
rehal 5 tane okudu
ebru19 2 yasin
neva7 5 yasin

24 tane okundu listedeki arkadaşlarımızda en geç yarın sabaha kadar okumaya çalışsınn kızlar okuyamayan varsa söylesinn başkası okurr
[
İYİ AKŞAMLAR CANIM bende az önce 3tane yasin okudum haberin olsun:9: inşallah :49: haberini alırız
cnm senide yazmamışım listeye ama allah kabul etsinn:9:
benim bu ay da olmadı yeni yıla girmemize dakikalar kala geldi kırmızılar. ilk defa bu kadar moralim bozuldu. kendimi fazla inandırmışım. hala kendime gelemedim. bir dahaki bat 28 ocak klomen ve ovitrelle devam. bi de dünden beri incir kürüne başladım. bakalım ne olacak
tmm cnm ekliorum
bende varım ocak 9 da benim bat da
eklorum cnmm
kızlar benım bat 9 ocak :)
senide ekliorum cnmm
aynen canım ya. ben de çok özeniyorum. nasip olur da hamile kalırsam ilk işim şu kk daki gebelik takvimine girmek olacak :9:

kırmızıları görmeden umutsuzlanmayı yasaklıyorummmmm :20:

aaa anatolyacım çok ayıp illa hamilemi olmak gerekio benim gibi yap sendeee hevesini alırsın kızzz :9::9::9::9::37::37:

kızlar o aman yasinlerimiz bitmiş oluyo rümeysa arkadaşımızın niyetine okuyan herkesin ağzına sağlık allah kabul etsin inşş...

rabbim okuduğumuz yasinleri peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine kabul etsin rümeysa kardeşimize şifa versin hayırlı sağlıklı ahlaklı allah yolunda giden bi evlar nasip etsin inş..
okuyan herkesede en yakın zmanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...

kızlar yeni yasinlerimiz başlasın swwty arkadaşımız için herkes ne kadar okumak istiyosa söylesinn swwtyde girdiğinde gerçek ismini söylesin 41 yasinimizi tamamlayalım inş..

Ben birazcıkta kocişle ilgileneyim artık bu gün :1: hepinizi öpüyorum hoşcakalın...

canım pek hatırlamıyorum ben sen tekrar yaptın mı test

yok canim ikinci testi yapmadim kesin sonuc vermedigi icin esim bida test yapmami istemedi bakalim bat biraz daha gecsin kan testi yaptiricaz acik kahve bi akintim var simdi damla damla oluyo onu anlamaya calisiyorum su anda

kızlar yeni yasinlerimiz başlasın swwty arkadaşımız için herkes ne kadar okumak istiyosa söylesinn swwtyde girdiğinde gerçek ismini söylesin 41 yasinimizi tamamlayalım inş..

ayy eslemcim almsin valla 2 saattir ne zaman hamile kaldığını arıyorum çok sevindimm burda ama denemek için yapmışsın neyse inş rabbim kaldırttırmaz san bu takvimi:1::1:

bu arada dualarınız da kabul olsun canım

ayy eslemcim almsin valla 2 saattir ne zaman hamile kaldığını arıyorum çok sevindimm burda ama denemek için yapmışsın neyse inş rabbim kaldırttırmaz san bu takvimi:1::1:

bu arada dualarınız da kabul olsun canım

hahayy yok cnm yaa daha hamile değilimm ama inş. bu ay olucam cnm inş. kaldırmıycam takvimi boşa yapmış olmıycaamm

saol cnmm inş. olurr :49::49::49:

Tam 16 gündür ne hayallerle bekledimm..Az da olsa bi umudum vardı..Ama bugün bütün o umutlarım sönüverdi..Yine hayal kırıklığı, yine başa dönmeler..Bugün tuvalete gittiğim de siyah akıntımın geldiğini gördüm yakında kırmızıya döner :14::14::14: Bi dha ki aya çalışma isteğim heyecanım falan kalmadı kızlarrr yaaa :43::43: daha bat tarihimi bile bilmiyorumm.. Benim bat tarihim bile yooooooooooooooooooookkkkkkkk :14::14::14: :43::43::43::43:

Tam 16 gündür ne hayallerle bekledimm..Az da olsa bi umudum vardı..Ama bugün bütün o umutlarım sönüverdi..Yine hayal kırıklığı, yine başa dönmeler..Bugün tuvalete gittiğim de siyah akıntımın geldiğini gördüm yakında kırmızıya döner :14::14::14: Bi dha ki aya çalışma isteğim heyecanım falan kalmadı kızlarrr yaaa :43::43: daha bat tarihimi bile bilmiyorumm.. Benim bat tarihim bile yooooooooooooooooooookkkkkkkk :14::14::14: :43::43::43::43:

ahh cnm yaa ümitsizliğe kapılma nolurr herşeyde vardır bi hayırr

Bi arkadaşımla konuşuyoruz sık olarak en yakın arkadaşım bir kızı var 3 yaşında ilk denemelerinde hemen hamile kaldı..Şimdi 2.yi istiyorlardı bende seviniyordum ne güzel birlikte olucak diye yine onun ilk denemesinde oldu bense aylardır bekliyorummm :14::14::14::14: herkes 2. çıcuğunu yapıyor bende hala tık yok :14: habire soranları da boğuveresim geliyorrrr

çok üzüldüm cnm bende bekliorum sonum aynı böle bigğn wc de kırmızılar görücem bu ay içinde 35gün oldu zaten düğzensiz benim
Bi arkadaşımla konuşuyoruz sık olarak en yakın arkadaşım bir kızı var 3 yaşında ilk denemelerinde hemen hamile kaldı..Şimdi 2.yi istiyorlardı bende seviniyordum ne güzel birlikte olucak diye yine onun ilk denemesinde oldu bense aylardır bekliyorummm :14::14::14::14: herkes 2. çıcuğunu yapıyor bende hala tık yok :14: habire soranları da boğuveresim geliyorrrr

ilk denemede nasıl kalıyolar ben anlamıyorum yaa

ahh cnm yaa ümitsizliğe kapılma nolurr herşeyde vardır bi hayırr

Eslemcim nasıl üzülmiyim içinizde sadece swwty ve ben böyleyiz...İnşallahhhhhh swwtycim hamiledir gerçekten eğer onun hamile old. öğrenirsem biraz yüreğime su serpilir..bana da umut olur..Ama siz adet olunca üzülmek yerine bi daha ki aya diye seviniyosunuz ben ona bile sevinemiyorummm şimdi size söyleyebileceğim bi bat tarihim bile yok..Bi hevesle o günü çekeceğim bi günüm yok kiii :14::14::14:

cnm herkes bir olmuyo ki napalım bizimde sınavımız buymuşş
Eslemcim nasıl üzülmiyim içinizde sadece swwty ve ben böyleyiz...İnşallahhhhhh swwtycim hamiledir gerçekten eğer onun hamile old. öğrenirsem biraz yüreğime su serpilir..bana da umut olur..Ama siz adet olunca üzülmek yerine bi daha ki aya diye seviniyosunuz ben ona bile sevinemiyorummm şimdi size söyleyebileceğim bi bat tarihim bile yok..Bi hevesle o günü çekeceğim bi günüm yok kiii :14::14::14:

inş. cnm yaa bi doktora gitsene bi düzenleyici felan verir düzene girer belki

veya internetten bi ovulasyon testi al cnm düzensiz adeti olana bence çok büyük faydası var en azından yumutlama gününü bilir ona göre çalışırsın cnmm bi dene bence 25 30 lira en fazlaa

çok üzüldüm cnm bende bekliorum sonum aynı böle bigğn wc de kırmızılar görücem bu ay içinde 35gün oldu zaten düğzensiz benim

İnşallahh hamilesindir canım seninde benim gibi üzülmeni istemem aslaa..Benim düzensiz değildi gerçekten günü gününe gelirdi geçse bile en fazla 2 gün geçerdi..Ama bu sefer tam 17 gün geçti dile kolay ama bana zorrr :14::14::14:

ilk denemede nasıl kalıyolar ben anlamıyorum yaa

Bende anlamıyorum, korunmayı bırakmadan önce bi kere korunmasam hemen hamile kalırım diye düşünüyordum..eğer böyle olacağını bilseydim 2 sene korunmazdım geçen sene bırakırdım korunmayı.. :14::14:

cnm herkes bir olmuyo ki napalım bizimde sınavımız buymuşş

inş. cnm yaa bi doktora gitsene bi düzenleyici felan verir düzene girer belki

Bende gitmek istiyorum Annemle konuştuk bugün o gitme 1 ay daha bekle dedi..Şimdi Doktor sana bir sürü ilaçlar verir onlar senin hamile kalmanı engelleyebilir dedi..Öyle deyince ben 1 ay daha bekleyeyim madem dedim..

Bende anlamıyorum, korunmayı bırakmadan önce bi kere korunmasam hemen hamile kalırım diye düşünüyordum..eğer böyle olacağını bilseydim 2 sene korunmazdım geçen sene bırakırdım korunmayı.. :14::14:

bi sorun varmı cnm adetlerin nasıl
keşke hiç korunmasaydın yaa
işte ben sırf bu korkum yüzünden hiç korunmucam 4 aylık evliyim

veya internetten bi ovulasyon testi al cnm düzensiz adeti olana bence çok büyük faydası var en azından yumutlama gününü bilir ona göre çalışırsın cnmm bi dene bence 25 30 lira en fazlaa

Evet eslemcim normalde aklıma yatmıyordu o ovulasyon testleri ama bu sefer hemen alıcam internetten adetim biter bitmez de kullanmaya başlarım..Birde eslemcim ben bugün adet oldum ya bu günden öncesinde yani yakınlarda falan eşimle hiç ilişkiye giremedik belki de bu sefer çok geç yumurtladım eğer ilişkiye girseydik olabilirdi dimi?

canım allah kabul eylesin okudugunuz duaları inşallah ben çalışıyorum ama benimde içimden sizlerle bu duyguları duaları yaşamak geldi 2 tane okuurum swwty arkadaşımız için inşallah fazla okursamda söylerim inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

bi sorun varmı cnm adetlerin nasıl
keşke hiç korunmasaydın yaa
işte ben sırf bu korkum yüzünden hiç korunmucam 4 aylık evliyim

Birde ben 2 sene korundum canım bari 1 sene korunup geçen sene bıraksaydımm...Ama bende hata hep başkalarının ağzına baktımm.Yok sakın hemen çocuk yapma bş daha eskisi gibi olmazsın..çocuk hep ayağına dolaşacakk.. falan filannn..keşke şimdi ayağıma dolaşacak bir bebeğim olsaaa :43::43::43::43::43:

Evet eslemcim normalde aklıma yatmıyordu o ovulasyon testleri ama bu sefer hemen alıcam internetten adetim biter bitmez de kullanmaya başlarım..Birde eslemcim ben bugün adet oldum ya bu günden öncesinde yani yakınlarda falan eşimle hiç ilişkiye giremedik belki de bu sefer çok geç yumurtladım eğer ilişkiye girseydik olabilirdi dimi?

canım illa o testlerden almana gerek yokki internettende hesaplayabiliyosun ben ordan takip ediyodum linklerini atıyım ordan dene bide Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu linke son 3 adet dönemini yaz kaç günde bir adet oldugunu yaz sonra http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama bu linkede diğer linkte öğrendiğin kaç günde bir adet oldugunu ve son adetini yaz o sana ovulasyon günlerini veriyo banada dr tavsiye etmişti hayırlısı olsun hakkında inşallah

Back