batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

arkadaşlar bu arada ben işten geldim yemek mutfak derken zaman geçti şimdi duşa giriyorum sonra doğru yasin okumaya bitince haber veririm

son 6 gün kızlar sizin kaç gün kaldı belirtiler varmı..?
rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda:49::49::49:
isim bat söyleyin tablo yapalım kızlar :52::52::52:

eedda..........................hamileeeee :49::49::nazar:

Petek11.......................hamileeeeee :49::49::nazar:

Melemex.......................hamileeeee :49::49::nazar:

ceylinow.......................hamileeeee :49::49::nazar:

hayatumuttur................hamileeeee :49::49::nazar:

swwty..........................21 aralık :44:

zeynep_82.....................22 aralık :44:

delivere..........................28 aralık

rewix.............................28 aralık

secills.............................31 aralık

nikiyy............................4 ocak

ayberk_ece....................5 ocak

d_yeşilcik.......................7 ocak

pazartesisevmez..............9 ocak

gülücük45......................12 ocak

DKK..............................14 ocak

eslem4112......................21 ocak

redroses........................23 ocak

eylül2807.......................23 ocak

nerolcy...........................23 ocak

rüyacn............................23 ocak

Lavanta1987....................24 ocak

ebru19............................27 ocak

elegimmm........................27 ocak

anatolya20......................29 ocak

zeynebnur.......................30 ocak

gamyoncu.......................yeni bat ?

sumisali..........................yeni bat ?

BirMelekDiliyorum..............yeni bat?

benim bu ay da olmadı yeni yıla girmemize dakikalar kala geldi kırmızılar. ilk defa bu kadar moralim bozuldu. kendimi fazla inandırmışım. hala kendime gelemedim. bir dahaki bat 28 ocak klomen ve ovitrelle devam. bi de dünden beri incir kürüne başladım. bakalım ne olacak

canım Allah saklasın ama sen söyleyince benim aklımada o geldi bende de öyle olmuştu umarım düşük değildir keşke test alıp baksaydın önce en azından ev işini yaparken dikkatli olurdun neyse canım sağlık olsun bence yarın bi test al gerçi yarın pazar ama bulabilrisin belki nöbetçi eczane bu arada son durumun nedir varmı kanama hala belinde felan bir ağrı varmı merak ettim şimdi

şu an sakinleştim çünkü tuvalete girdiğimde az az gelmeye devam ediyor, sanırsam regl oluyorum. Regl olduğuma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :)
neyse hakkımızda hayırlısı pazartesiye kadar bu konuyu askıya alıcam. Yarın belli olur zaten regl olup olmadığı, regl değilse peşine düşüp araştırmicam diğer türlüsü beni daha çok üzer....

Regl oluyosam bi sonraki aya kaldı umutlar. Bi peçete koydum, kanama devam mı değil mi ya da ne kadar takip edicem. Bilen biri bana yerleşme kanaması nedir bi anlatsın Allah aşkınaaa.....................

cnm ben yerleşme kanaması yaşadım şimdi hamileyim adetime 4 gün war ama benim kanamam adete 8 gün warken oldu.o birazda yumurtlamayla alakalı bendeki az bişeydi böle kahwe ama baya açık 3-4 gün sürdü hatta şimdi bile çok az günde bi kere damla gibi geliyo ..inş seninkide öle bişedir herkesde farklı oluyo çünkü.. hem hamile bile olsan yerleşme kanamasından 4-5 gün sonra idrarda çıkıyomuş testin bi faydassı olmazdı bence ...dediğin gibi pazartesiyi bekle adet olmazsan kan testi yaptır.

petek11 5 yasin
d_yeşilcik 2 yasin okudu
eslem_41_ 7 tane okudu
rüyacn 2 tane
eleğimmm 2 tane
alprumi 5 tane okudu
nikky 1 tane
swtty 5 tane okudu
rehal 5 tane okudu
ebru19 2 yasin
neva7 5 yasin

24 tane okundu listedeki arkadaşlarımızda en geç yarın sabaha kadar okumaya çalışsınn kızlar okuyamayan varsa söylesinn başkası okurr
[
İYİ AKŞAMLAR CANIM bende az önce 3tane yasin okudum haberin olsun:9: inşallah :49: haberini alırız

canım ben bitirdim yasinlerimi Allah kabul etsin arkadaşımızın duasını

Dikkat et derken ne demek istedin ?
çok korkuyorum, napayım sence?
ya da var olan bi bebek vardı da düştümü?
ağlamamak için zoru tutuyorum kendimi...[/QU
ağır iş yapma kendini fazla yorma dinlen inşallah bebek vardır
o yüzden tedbiri elden bırakmamk lazım
bi test veya bi doktora gözük ne çıkar ki

son 6 gün kızlar sizin kaç gün kaldı belirtiler varmı..?
rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda:49::49::49:
isim bat söyleyin tablo yapalım kızlar :52::52::52:

eedda..........................hamileeeee :49::49::nazar:

Petek11.......................hamileeeeee :49::49::nazar:

Melemex.......................hamileeeee :49::49::nazar:

ceylinow.......................hamileeeee :49::49::nazar:

hayatumuttur................hamileeeee :49::49::nazar:

swwty..........................21 aralık :44:

zeynep_82.....................22 aralık :44:

delivere..........................28 aralık

rewix.............................28 aralık

secills.............................31 aralık

nikiyy............................4 ocak

ayberk_ece....................5 ocak

d_yeşilcik.......................7 ocak

pazartesisevmez..............9 ocak

gülücük45......................12 ocak

DKK..............................14 ocak

eslem4112......................21 ocak

redroses........................23 ocak

eylül2807.......................23 ocak

nerolcy...........................23 ocak

rüyacn............................23 ocak

Lavanta1987....................24 ocak

ebru19............................27 ocak

elegimmm........................27 ocak

anatolya20......................29 ocak

zeynebnur.......................30 ocak

gamyoncu.......................yeni bat ?

sumisali..........................yeni bat ?

BirMelekDiliyorum..............yeni bat?

bizimde isimlerimizin yanında böyle:49::nazar: olur inşallah valla özendim kızlar yaaa Allah'ım isteyen herkese tattırsın o duyguyu

cnm ben yerleşme kanaması yaşadım şimdi hamileyim adetime 4 gün war ama benim kanamam adete 8 gün warken oldu.o birazda yumurtlamayla alakalı bendeki az bişeydi böle kahwe ama baya açık 3-4 gün sürdü hatta şimdi bile çok az günde bi kere damla gibi geliyo ..inş seninkide öle bişedir herkesde farklı oluyo çünkü.. hem hamile bile olsan yerleşme kanamasından 4-5 gün sonra idrarda çıkıyomuş testin bi faydassı olmazdı bence ...dediğin gibi pazartesiyi bekle adet olmazsan kan testi yaptır.

canım şuan ki halim normal regl görüntüsünde devam ediyo. Ama pazartesi günü için randevu aldım direkt doktora görüneceğim ve reglse hormon testi, kan testi, şeker testi ne var ne yok ortaya karışık bütün testleri yaptırcam :)
senin kini regl mi sanmıştın yoksa regl olmadığı çok mu belliydi?

Dikkat et derken ne demek istedin ?
çok korkuyorum, napayım sence?
ya da var olan bi bebek vardı da düştümü?
ağlamamak için zoru tutuyorum kendimi...[/QU
ağır iş yapma kendini fazla yorma dinlen inşallah bebek vardır
o yüzden tedbiri elden bırakmamk lazım
bi test veya bi doktora gözük ne çıkar ki

Doktora gitmeye karar verdim. en son 8 ay önce göründüm doktora bi sormakta danışmakta fayda var. hormon testi reglin 3. gününde yapılır diye duymuştum hemen pazartesiye randevu aldım yapsınlar bana... iki ileri bir geri saymaktan sıkılmaya başladım :(

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn...

canım şuan ki halim normal regl görüntüsünde devam ediyo. Ama pazartesi günü için randevu aldım direkt doktora görüneceğim ve reglse hormon testi, kan testi, şeker testi ne var ne yok ortaya karışık bütün testleri yaptırcam :)
senin kini regl mi sanmıştın yoksa regl olmadığı çok mu belliydi?

Doktora gitmeye karar verdim. en son 8 ay önce göründüm doktora bi sormakta danışmakta fayda var. hormon testi reglin 3. gününde yapılır diye duymuştum hemen pazartesiye randevu aldım yapsınlar bana... iki ileri bir geri saymaktan sıkılmaya başladım :(

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn...

cnm benim adetlerim düzenli olduğu için regl sanmamıştım çünkü adetime 8 gün wardı ... yine burdan okumuştum yerleşme kanaması olabileceğini ama ben belki kist bişe wardır yada üşüttüm die düşünmüştüm hayırlısı böleymiş inş dewamı gelir bakalım :)))

gunaydin kizlar.
dun bat tarihimdi ama hala adet olmadim. bu sabah heyecanla testi yaptim sonuc full HD bir sekilde tek cizgi. bekledim belki silikte olsa bi ikinci cizgi cikar diye ama yok o tek cizgi sanki bagirdi yuzume hamile degilsin der gibi.
adet olmayi bekliyorum napalim bidaha ki ay artik Allahin izniyle :5:

gunaydin kizlar.
dun bat tarihimdi ama hala adet olmadim. bu sabah heyecanla testi yaptim sonuc full HD bir sekilde tek cizgi. bekledim belki silikte olsa bi ikinci cizgi cikar diye ama yok o tek cizgi sanki bagirdi yuzume hamile degilsin der gibi.

canım belki gebeliğin çok yeni olduğu için negatif çıkmıştır unutmayın ki o testlerin sonradan pozitif gösterme olasılığı da var hemen umutsuz olmayın adet olmazsan yarın tekrar yap yine negatifse diğer gün bir tane daha kırmızıyı görene kadar umutsuz olmak yok :20:

canım belki gebeliğin çok yeni olduğu için negatif çıkmıştır unutmayın ki o testlerin sonradan pozitif gösterme olasılığı da var hemen umutsuz olmayın adet olmazsan yarın tekrar yap yine negatifse diğer gün bir tane daha kırmızıyı görene kadar umutsuz olmak yok :20:
tamam canim kirmizilari gorene ladar bi umut beklicem artik adet olursamda vodafone reklamindaki gibi kirmizi diye bagiricam :1::1::1:
ya ben bisey sormak istiyorum iki uc gundur dikkatimi cekti idrarimda biseyler var boyle kepek gibi baktim netten yine bu kulupte hamilelik belirtisi diye konusulmus sende de var mi :17:

bizimde isimlerimizin yanında böyle:49::nazar: olur inşallah valla özendim kızlar yaaa Allah'ım isteyen herkese tattırsın o duyguyu

aynen canım ya. ben de çok özeniyorum. nasip olur da hamile kalırsam ilk işim şu kk daki gebelik takvimine girmek olacak :9:

gunaydin kizlar.

kırmızıları görmeden umutsuzlanmayı yasaklıyorummmmm :20:

kizlarrrrrr bugun ikinci kez pecete koydum acik kahverengi iki damla akintim olmus iki uc damla kadar da sabah kalktigimdavardi adet desem gogus agrisindan baska bisey yok normalde agrili olur regl donemlerim hamilelik desem ondada negatif cikti ayy adet olmak istiyorum yaa uff ne sıkıntılı seymis belirsizlikkk

kizlarrrrrr bugun ikinci kez pecete koydum acik kahverengi iki damla akintim olmus iki uc damla kadar da sabah kalktigimdavardi adet desem gogus agrisindan baska bisey yok normalde agrili olur regl donemlerim hamilelik desem ondada negatif cikti ayy adet olmak istiyorum yaa uff ne sıkıntılı seymis belirsizlikkk

canım biraz daha bekle bakalım. belki adet yeni sökülüyordur belki de yerleşme kanamasıdır. idrarda çıkmamış olabilir. beklemekten başka çare yok şimdilik :18:

Back