batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

slm kızlar uzun süredir bu sitede yazılanalrı takip ediyorum bende 2009 kasım annesiyim ikinci bebişi istiyoruz bakalım batım dündü sonucu bende sizler gibi merak ediyorum ikinciyi tekrar düşünmeye başladıktan sonra buralara takılmaya başaldım

gunaydin kizlar.
dun bat tarihimdi ama hala adet olmadim. bu sabah heyecanla testi yaptim sonuc full HD bir sekilde tek cizgi. bekledim belki silikte olsa bi ikinci cizgi cikar diye ama yok o tek cizgi sanki bagirdi yuzume hamile degilsin der gibi.
adet olmayi bekliyorum napalim bidaha ki ay artik Allahin izniyle :5:

Canım benimde tek çizgi çıktı ama umudunu kaybetme daha kırmızıları görmedik :9: olmasak bi kaç gün sonra tekrar bakarız

İnanıyorum ki Rabbim buradaki herkesin sabrının mükafatını verecektir sen nezamandır deniyorsun bilmiyorum ama burada 4 5 yıldır bebişlerini bekleyenler var Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
biz daha bu ay çalışma yaptık çocuk için. Allah uzun zamandır bekleyenlere sabır versin beklemek ve hayal kırıklığı çok kötü bişeymiş:50:

tamam canim kirmizilari gorene ladar bi umut beklicem artik adet olursamda vodafone reklamindaki gibi kirmizi diye bagiricam :1::1::1:
ya ben bisey sormak istiyorum iki uc gundur dikkatimi cekti idrarimda biseyler var boyle kepek gibi baktim netten yine bu kulupte hamilelik belirtisi diye konusulmus sende de var mi :17:

canım pek hatırlamıyorum ben sen tekrar yaptın mı test

Benimde bata kaldı 6 gün bu günü çıkartırsak 5 gün :1: hemen gelsin diye haftayı pas geçecem nerdeyse :1:

:18::18::18: kızz akıntın devam ediyor mu?????
İlk bahsettiğimki kadar çok değil ama ara arada olsa var yok diyemem normalde bu kadar olmuyordu diye anımsıyorum ama hep ameliyattan önceki hallerimle kıyaslıyorum birde vücut ısım yükseliyor sürekli 37.3 civarlarına çıkıp normale düşüyor sonra onu anlayamadım işte :53::53:

İlk bahsettiğimki kadar çok değil ama ara arada olsa var yok diyemem normalde bu kadar olmuyordu diye anımsıyorum ama hep ameliyattan önceki hallerimle kıyaslıyorum birde vücut ısım yükseliyor sürekli 37.3 civarlarına çıkıp normale düşüyor sonra onu anlayamadım işte :53::53:

hadi bakalım az kaldı. hayırlı, güzel haberler ver de halay çekelim şenlensin kız ortalıkk

Ayy inşallah canım yaa ama nedense bu ay yokmuş gibi geliyor bana yada kendimi çok umutlandırmamak içinmi böyle yapıyorum bilmem...

canım imkanın varsa çık dolaş, alışveriş merkezlerine git 5 gün boyunca. o zaman kafana fazla takmamış olursun. bat yaklaştıkça :37: oluyoruz çünkü biz

canım imkanın varsa çık dolaş, alışveriş merkezlerine git 5 gün boyunca. o zaman kafana fazla takmamış olursun. bat yaklaştıkça :37: oluyoruz çünkü biz

Aynen öyle oluyoruz hakkaten bu hafta allahtan biraz yoğun geçecek derslerim falan var onlara giderken oyalanacağım inşallah :21:

Ben birazcıkta kocişle ilgileneyim artık bu gün :1: hepinizi öpüyorum hoşcakalın...

Back