canim sabah test yaptim negatif cikti belirsizlik yuzunden acaip geriliyorum![]()
ayy cnm geçen ay bende öyle adetime 3 gün kala sabah test yaptım akşam aynı şekilde benimde başladı kahverengiler
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim sabah test yaptim negatif cikti belirsizlik yuzunden acaip geriliyorum![]()
ayy cnm geçen ay bende öyle adetime 3 gün kala sabah test yaptım akşam aynı şekilde benimde başladı kahverengiler![]()
Tam 16 gündür ne hayallerle bekledimm..Az da olsa bi umudum vardı..Ama bugün bütün o umutlarım sönüverdi..Yine hayal kırıklığı, yine başa dönmeler..Bugün tuvalete gittiğim de siyah akıntımın geldiğini gördüm yakında kırmızıya dönerBi dha ki aya çalışma isteğim heyecanım falan kalmadı kızlarrr yaaa
daha bat tarihimi bile bilmiyorumm.. Benim bat tarihim bile yooooooooooooooooooookkkkkkkk
![]()
![]()
Bende anlamıyorum, korunmayı bırakmadan önce bi kere korunmasam hemen hamile kalırım diye düşünüyordum..eğer böyle olacağını bilseydim 2 sene korunmazdım geçen sene bırakırdım korunmayı..![]()
[/ ya soyle normalde benim kahverengi akintim geldiginde o gun kanamam olurdu sabahtan beri bekliyorum yok gelmiyo ne inat seymis yaaFONT]
inş. bebek vardır da ondan gelmiodurr
[ ay surekli pedi kontrol ediyorum ne hallere dusuyo insan insallah bi bebisim olursa bu komik ve umitli umitsiz hallerimi anlaticam anlasin ne kadar kiymetli oldugunu![]()
ahh cnm yaa bi gelse ben onun pamuk götüne götüne bi vurucam bi vurucam nie beklettin anneni 2 senedir diee![]()
kızlar banada eşim bu ay hamilesin diyip duruyo..boşuna umitleniyo haftaya olurum kesin bugun36.gün
Allaaahiiimmmm hayali bile cok guzel yaaaaa![]()
kızlar yeni yasinlerimiz başlasın swwty arkadaşımız için herkes ne kadar okumak istiyosa söylesinn swwtyde girdiğinde gerçek ismini söylesin 41 yasinimizi tamamlayalım inş..
canım 2 tane okurum demiştim allah kabul ederse okudum hayırlara vesile olsun inşallah 1 tanede eşim okudu allah kabul ederse erkekler panelde yasak ama çaktırmayalım![]()
bişi olmaz cnm bende okuttuydum eşimee kvdeme bile verdim bi tanee
3 tane yazdım sana o zaman ağzına sağlıkk![]()
Eslemcim nasıl üzülmiyim içinizde sadece swwty ve ben böyleyiz...İnşallahhhhhh swwtycim hamiledir gerçekten eğer onun hamile old. öğrenirsem biraz yüreğime su serpilir..bana da umut olur..Ama siz adet olunca üzülmek yerine bi daha ki aya diye seviniyosunuz ben ona bile sevinemiyorummm şimdi size söyleyebileceğim bi bat tarihim bile yok..Bi hevesle o günü çekeceğim bi günüm yok kiii![]()
ayy kız ben onun götüne vururmuyum hiç öperim öperim mis kokusunu içime çekerim ohhh ne güzel allahım nasip etsin inş.
kızlar ben iki gündür çok duygusal olmaya başladım yaa izlediğim filme bile ağlıorum aklıma bişi gelio ağlıorum nie böle oldum anlamadımmyaa![]()
ayberk ece babalar hisseder derler ya eşim öle dedikçe noluyo yadiyom kendi kendime..bakalım inşallah olmayız senle aynı durumdayız suan hadi bakalım