batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

valla cnm bilmiorum ki normalde doktor bana 1 hafta veriodu o zaman gün aşırı çalışın diodu benim testte 3 gün çift çizgi çıktı üç günde çalıştık inş. Tutmuşturr...
Bencede ağzından yel alsın cnmmm inş. Sen hamilesin cnmm inş.. Yasinlerin yüzü suyu hürmetine inş. Haimilesin

bu çalışmaya İnşallah tutmuştur canım :9: İnş benim ovu testine falan ihtiyacım kalmaz..Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım bnm..

aaaa ne güzel cnm kuran öğretiosun bende evlenmeden önce öğretiodum çocuklara çok güzel oluyodu hatta ben okula gitmeyen anaokulu çocuklarına öğretiodum çok zevkli oluyoduu :23::23:

Ben 7 ile 9 yaş arasında ki çocukları okutuyorum gündüzleri okulları old. için akşamları oluyor..gerçekten dediğin gibi o kadar eğlenceli geçiyor ki anlatamam..Çok güzel stres atıyorum :9::9::9::9::9: bide hepsi kızzzz hiç şımarmıyorlar ne dersem yapıyorlar o yüzden çok eğleniyoruz..eğlenerek öğreniyoruzz..

bu çalışmaya inşallah tutmuştur canım :9: Inş benim ovu testine falan ihtiyacım kalmaz..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım bnm..

ben 7 ile 9 yaş arasında ki çocukları okutuyorum gündüzleri okulları old. Için akşamları oluyor..gerçekten dediğin gibi o kadar eğlenceli geçiyor ki anlatamam..çok güzel stres atıyorum :9::9::9::9::9: Bide hepsi kızzzz hiç şımarmıyorlar ne dersem yapıyorlar o yüzden çok eğleniyoruz..eğlenerek öğreniyoruzz..

inş. Gerek kalmaz cnm benimde daha birsürü var 20 taneydei ben 6 tanesini kullandım daha inş. Bi dahaki aya gerek kalmaz benimde
ayy ne güzel benimde canım istedi bak şimdi yaş kaç cnm bu arada

nikiyy şimdi listeye baktım da senin bat ın bu günmüş. Test yaptın mı ne oldu merak ettim?

Yok canim yapmadim ama bnim rahim agzim yumusamis yani adet olacam eger 1hafta olmazsa o zaman yaparim bugun esime dedim hasta olacam diye ilk defa uzuldu ya

inş. Gerek kalmaz cnm benimde daha birsürü var 20 taneydei ben 6 tanesini kullandım daha inş. Bi dahaki aya gerek kalmaz benimde
ayy ne güzel benimde canım istedi bak şimdi yaş kaç cnm bu arada

Amiiiiinnn inşallahhh gerek kalmaz..Yaşım 22 benim..Aslında şimdi de yapabilirsin benim için çok rahat oluyor..Eşim de zaten Kurana gidiyor oda hergün onun gittiği vakitlerde de kızlar bende oluor..

ne gibi kitaplar okudun? Bebek gelişimi falan mı?

cnm çocuk gelişimi kitapları vardı annemin hep okurdum onları belgesel tarzında çocuk gelişimi filmlerini faln izlerim programları falan çok izlerim küçüklüğümden beri seviorum çocukları bebekleri benn yaa evcilik oynarken bile hep annem benim bebğim olurdu ben onu yedirirdim bakardım altını temizlerdim güya hep öyle oynardık annemle :14::14::14::14:

cnm çocuk gelişimi kitapları vardı annemin hep okurdum onları belgesel tarzında çocuk gelişimi filmlerini faln izlerim programları falan çok izlerim küçüklüğümden beri seviorum çocukları bebekleri benn yaa evcilik oynarken bile hep annem benim bebğim olurdu ben onu yedirirdim bakardım altını temizlerdim güya hep öyle oynardık annemle :14::14::14::14:

inşallah bu ay mutlu haberi alırsın canım

selam kizlarrr bu sayfayi goruyordum ama hic yazmadimmm oo0o0o0 hamisler varmiss...lllah isteyen herkese versin bende 4 5 haftalik hamileyim..keseyi goren arkadslar varmi aranizda...8inde doktorda randevum var ins bende gorurumm icim az da olsa rahatlar...:16::16::16::16::16:

Benim BAT tarihim 10 Ocak 2013
Troidlerimin hızlı çalıştığını öğrendim buay düzene girmeden hamile kalamazmışım ama olsun umut işte..
Bu ay benim ve isteyen herkesin bebişleri gelir belki :)

:49:

selam kizlarrr bu sayfayi goruyordum ama hic yazmadimmm oo0o0o0 hamisler varmiss...lllah isteyen herkese versin bende 4 5 haftalik hamileyim..keseyi goren arkadslar varmi aranizda...8inde doktorda randevum var ins bende gorurumm icim az da olsa rahatlar...:16::16::16::16::16:
aaa çok sevindim cnm ne güzel allahım bizede nasip etsin inş. Dua et bizede
benim bat tarihim 10 ocak 2013
troidlerimin hızlı çalıştığını öğrendim buay düzene girmeden hamile kalamazmışım ama olsun umut işte..
Bu ay benim ve isteyen herkesin bebişleri gelir belki :)

:49:

cnm benimde troidlerim çalışmıo ths hormonum 14 e kadar yükselmişti şimdi ilaç kullanıorum 2yle 5 arası değişio ilacı bıraktığım gibi fırlıo yinee

Eslem canim sen bugunde calis olur mu ne olur olmaz garantiye al isini

ben de 9 unda gitcem o zaman bakacak doktor kese görünmüştü geçtiğimiz pazar doktor gebelik kisti demişti ama bebek görünmedi tabi sen hiç gittin mi doktora ya da muayene oldun mu

cnm hoşgeldin aramıza neden mutsuzsunnn

aynen cnm bende ondan merak ettim hep 4. Haftadan sonrasını görüyoruz şimdi nasıl oluyo merak ediorum
cnm ben ovulasyon testinde 3 gün koyu renk çift çizgi gördüm bugün ikinci çizgi gitti teke düştü yumurtlamam bitti yani:9::9:
MELEĞİM İNŞ. ŞİMDİ RAHMİME DOĞRU İLERLİOO :D

canım ya bu gün test yaptım tek çizgi çıktı daha erken ama ben yinede mutsuzum

Back