amin cnm senidee
rümeysa arkadışımıza cnmm
tamam cnmm. okurum 5 tane.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm senidee
rümeysa arkadışımıza cnmm
istanbuldaysan dr kagan kocatepe o cıık iyimiş diye duydum tv da cıkıyo maddi durumunuz iyiyse bi dene derim
iyiyiz valla nolsun cnm unuturmuyuz seni aşkolsunn
anatolyacım ovulasyonu yaptım şimdi tek çizgi çıktı artık devam etmeme gerek yok dimi
bu arada alışmışım kaç gündür çift çizgiye tek çıkınca bi tuhaf oldum yaww![]()
Kızlar kendime hamilelik takvimi yaptım merak ediyorum nasıl gelişio bebiş die gülmeyin bana şu anda içimde neler oluyo merak ediorum biraz kalsın bakimm böylee![]()
canım kusura bakma görmedim mesajını. evet tek çizgi çıktıysa yumurtlama bitmiştir canım. hadi bakalım bu ay sıkı çalıştınız. bekliyoruz güzel haberlerini
Allah bebişini versin kızben de "Allah Allah geçmişi okumuştum eslemin hamileliğini hiç görmedim" diyordum delüüüü
Eslemcim ben okudum 5 tane bilgin olsun:)
ağzına sağlık cnm allah kabul etsin bende kendimin kileri okudum şimdi okuycam bi kaç tane daha yasin şuanda 10 tane okundu yasin 25 tane dağıttık daha çok dağıtmamız lazım çooookkkk :18::18::18::18:
ağzına sağlık cnm allah kabul etsin bende kendimin kileri okudum şimdi okuycam bi kaç tane daha yasin şuanda 10 tane okundu yasin 25 tane dağıttık daha çok dağıtmamız lazım çooookkkk :18::18::18::18:
ben geldiiiim ......
ya arkadaşlar işlerden sürekli takip edemiyorum malesef sanırım yasin okunuyo bende alabilirim yalnız ben 2 tane okuyabilirim birde bugün okumam mı gerekiyo şuan pek müsait değilim ancak yarın işten geldikten sonra okuyabilirim
bu arada çok şanssızım yaaaabugün benim için önemli bir gündü takvime göre bugün benim yumurtlama günüm ama kocam iş için antalya'ya gitti
![]()
amin cnm evet bende yarın öğleden sonra kvdeme gidicem pazar günü gelicem giremiycem artık duasını pazar günü yaparızz biterse o güne kadarSeninde ağzına sağlık canım..Olmadı yarında okuruz rumeysa arkadaşımız için Keske daha çok kişi gönüllü olsa okumak için
ben geldiiiim ......
ya arkadaşlar işlerden sürekli takip edemiyorum malesef sanırım yasin okunuyo bende alabilirim yalnız ben 2 tane okuyabilirim birde bugün okumam mı gerekiyo şuan pek müsait değilim ancak yarın işten geldikten sonra okuyabilirim
bu arada çok şanssızım yaaaabugün benim için önemli bir gündü takvime göre bugün benim yumurtlama günüm ama kocam iş için antalya'ya gitti
![]()
canım ben okumayı çok istiyordum yaa(( ama durumum malum nasipse 4 -5 gün sonra ben de katılırım aranıza.
canım ben bu akşam okuyamayabilirim ama nasılsa yarına kalacak işte okurum akşama kadar boş boş oturuyorum sayılır nasılsa hem ben 2 demiştim ama 5 yapalım onu yarın akşama bitiririm Allah nasip ederse hepsini
tamam cnm beş yaptım yarına kaldı cnm hatta pazara bile kalabilir çünkü ben pazar günü girebilcem pazara kadar herkes bitirsin pazar ben gelincede duasını yaparızz
bende 5 tane okudum
kaç eksiğimiz kaldı
amin cnm evet bende yarın öğleden sonra kvdeme gidicem pazar günü gelicem giremiycem artık duasını pazar günü yaparızz biterse o güne kadar
cnm alırsa seviniriz yarında okuyabilirsin ama okuduğunda bize okudum die haber verirsen sevinirim cnm
hadi yaa şansızlık olmuş senin için hayırlısı olsun cnm ama takvimler yanıltıcı olabilio benimde bu gün yumurtlama günü olarak gösterio ama benim dündü günüm bugün ovulasyon yaptım tek çizgi çıktı dün ve ondan önceki iki gün çift çizgi çıkmıştıı