batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

istanbuldaysan dr kagan kocatepe o cıık iyimiş diye duydum tv da cıkıyo maddi durumunuz iyiyse bi dene derim

yok cnm izmitteyim ben özele gitmek istemiorum cnm artık devlete gitmek istiyorum kadın doğum hastanesi var burda özele bin basar oraya gitmek istiyorum ama hangi dotora gidiceğime karar veremiorumm

iyiyiz valla nolsun cnm unuturmuyuz seni aşkolsunn

anatolyacım ovulasyonu yaptım şimdi tek çizgi çıktı artık devam etmeme gerek yok dimi
bu arada alışmışım kaç gündür çift çizgiye tek çıkınca bi tuhaf oldum yaww :9::9::37::37::37:

canım kusura bakma görmedim mesajını. evet tek çizgi çıktıysa yumurtlama bitmiştir canım. hadi bakalım bu ay sıkı çalıştınız. bekliyoruz güzel haberlerini :49:

Kızlar kendime hamilelik takvimi yaptım merak ediyorum nasıl gelişio bebiş die gülmeyin bana şu anda içimde neler oluyo merak ediorum biraz kalsın bakimm böylee :52::52::52::52:

Allah bebişini versin kız :60: ben de "Allah Allah geçmişi okumuştum eslemin hamileliğini hiç görmedim" diyordum delüüüü

canım kusura bakma görmedim mesajını. evet tek çizgi çıktıysa yumurtlama bitmiştir canım. hadi bakalım bu ay sıkı çalıştınız. bekliyoruz güzel haberlerini :49:

Allah bebişini versin kız :60: ben de "Allah Allah geçmişi okumuştum eslemin hamileliğini hiç görmedim" diyordum delüüüü

amin kız amin yaa özendim herkeste var bende nie olmasın bananeee ben öle haber vermeden hamile kalırım hiç biriniz anlamazsınızzz :52::52::52:
aynen cnm valla iyi çalıştık:32::32: bakalım bi 15 gün sonra belli olucak tabi ben o kdar sabredemiycem 10 gün sonra falan başlarım erken gebeliktestini yapmaya nasılsa var elimdee 2 tane :52::52::52:

ağzına sağlık cnm allah kabul etsin bende kendimin kileri okudum şimdi okuycam bi kaç tane daha yasin şuanda 10 tane okundu yasin 25 tane dağıttık daha çok dağıtmamız lazım çooookkkk :18::18::18::18:

Seninde ağzına sağlık canım..Olmadı yarında okuruz rumeysa arkadaşımız için Keske daha çok kişi gönüllü olsa okumak için

ben geldiiiim ......
ya arkadaşlar işlerden sürekli takip edemiyorum malesef sanırım yasin okunuyo bende alabilirim yalnız ben 2 tane okuyabilirim birde bugün okumam mı gerekiyo şuan pek müsait değilim ancak yarın işten geldikten sonra okuyabilirim

bu arada çok şanssızım yaaaa:14: bugün benim için önemli bir gündü takvime göre bugün benim yumurtlama günüm ama kocam iş için antalya'ya gitti :14::14::14::14:

ağzına sağlık cnm allah kabul etsin bende kendimin kileri okudum şimdi okuycam bi kaç tane daha yasin şuanda 10 tane okundu yasin 25 tane dağıttık daha çok dağıtmamız lazım çooookkkk :18::18::18::18:

canım ben okumayı çok istiyordum yaa :((( ama durumum malum nasipse 4 -5 gün sonra ben de katılırım aranıza.

ben geldiiiim ......
ya arkadaşlar işlerden sürekli takip edemiyorum malesef sanırım yasin okunuyo bende alabilirim yalnız ben 2 tane okuyabilirim birde bugün okumam mı gerekiyo şuan pek müsait değilim ancak yarın işten geldikten sonra okuyabilirim

bu arada çok şanssızım yaaaa:14: bugün benim için önemli bir gündü takvime göre bugün benim yumurtlama günüm ama kocam iş için antalya'ya gitti :14::14::14::14:

hoşgeldin canım. sakın bozma moralini kimin ne zaman hamile kalacağı belli olmuyor ki. neler duyuyoruz burda. adete birkaç gün kala hamile kalanlar bile oluyor. Rabbim "ol" demişse hiç fark etmez canım

Seninde ağzına sağlık canım..Olmadı yarında okuruz rumeysa arkadaşımız için Keske daha çok kişi gönüllü olsa okumak için
amin cnm evet bende yarın öğleden sonra kvdeme gidicem pazar günü gelicem giremiycem artık duasını pazar günü yaparızz biterse o güne kadar
ben geldiiiim ......

cnm alırsa seviniriz yarında okuyabilirsin ama okuduğunda bize okudum die haber verirsen sevinirim cnm
hadi yaa şansızlık olmuş senin için hayırlısı olsun cnm ama takvimler yanıltıcı olabilio benimde bu gün yumurtlama günü olarak gösterio ama benim dündü günüm bugün ovulasyon yaptım tek çizgi çıktı dün ve ondan önceki iki gün çift çizgi çıkmıştıı

canım ben bu akşam okuyamayabilirim ama nasılsa yarına kalacak işte okurum akşama kadar boş boş oturuyorum sayılır nasılsa hem ben 2 demiştim ama 5 yapalım onu yarın akşama bitiririm Allah nasip ederse hepsini

canım ben bu akşam okuyamayabilirim ama nasılsa yarına kalacak işte okurum akşama kadar boş boş oturuyorum sayılır nasılsa hem ben 2 demiştim ama 5 yapalım onu yarın akşama bitiririm Allah nasip ederse hepsini

tamam cnm beş yaptım yarına kaldı cnm hatta pazara bile kalabilir çünkü ben pazar günü girebilcem pazara kadar herkes bitirsin pazar ben gelincede duasını yaparızz
bende 5 tane okudum

petekcim tahlil yaptırmaya aç mı tok mu gittin? farkediyormu? sana dün sorcaktım unutmuşum canım :9:

amin cnm evet bende yarın öğleden sonra kvdeme gidicem pazar günü gelicem giremiycem artık duasını pazar günü yaparızz biterse o güne kadar

cnm alırsa seviniriz yarında okuyabilirsin ama okuduğunda bize okudum die haber verirsen sevinirim cnm
hadi yaa şansızlık olmuş senin için hayırlısı olsun cnm ama takvimler yanıltıcı olabilio benimde bu gün yumurtlama günü olarak gösterio ama benim dündü günüm bugün ovulasyon yaptım tek çizgi çıktı dün ve ondan önceki iki gün çift çizgi çıkmıştıı

ne demek canım alırım tabiki işten geldikten sonra yemek faslından hemen sonra bi duşa girerim sonrada okurum canım haber veririm ben
valla umarım takvim yanlış olur ne yalan söyleyim öncesinde sıkı çalıştım:1::1::1::1::1:

Back