Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin cnm başınız saolsun iyi olmuş yeni çalışmalar başlasın bi an önce
Cnm ilk sayfamızdan hamişlerimizi görebilirsin 5 tane oldular bizde kuyruğa girdikk![]()
hoşgeldinn
cnm kafana takılıosa bi test alıp yap hamileliğin ilk zamanlarında doktorlar göremeyebilio kuzenim test yapmıştı iki çizgi çıktı kan tasti yaptırdı orda da çıktı doktora gitti doktor alttan muane ettiği halde görememiş erken olduğu için
cnm adetliysen ne zman okuycaksın
tamam cnm yazdım sana 3 tane eğer okuyan olmazsa yine veririm bende şimdi 3 tane okuyorum eğer kalırsa okurum yine
herkes bu gün okuyamıyo heralde yarın okuycak olanlar var eğer seninde işin varsa yarın okuyabilirsin rümeysacım
yeni arkadaslar var sizlerde hosgeldiniz aramıza
cnm 41 yasin yapıoruz herkese sırayla adetin bitince sende alırsıncok güzel hayırlı olsun bebişleri hepsinin darısı başımıza
ne duası okuyorsunuz adetliyim suanda bitince okuyum bende
cnm inş. Yasinler sana hayırlı gelirinşallah bir kaç gün sonra bende size güzel haberler veririm..kesin sonuç alabilmek için perşembe veya cumayı bekliycem kızlarr ozamana kadar ne idrar ne de kan testi yaptırmıycam..
Cuma gününe kadar eğer hala adetim gelmezse tam 22. Günüm olucak..![]()
canım bu arada adım nısa okurken aklınızda bulunsun valla ben anca hafta ıcı alabılırım ozamana bıterr
canlarım okuyanlar lütfen okudum diye msj atsın bende ona göre duasını yaparım okuyamayan olursa okuyamadım die söylesin başkasına veririz unutmayalım lütfen allah kabul etsin hepimizinkini inş
cnm 41 yasin yapıoruz herkese sırayla adetin bitince sende alırsın
cnm inş. Yasinler sana hayırlı gelir
cnm o zaman adetin bitince söylersin o zman alırsın tamam mı tatlımm şimdi seni yazmadım
ben şimdi temizlik yapcam akşam okurum nasipse haber veririm okuduğumda da
tamam canımm bana okumayı untmayınnn:)
adetim bitince katılırım inş size
Rica ederim canım bu bilgiyi bende öğrendiğimde içime su serpildi bi ihtimal oldugunu düşünmek bile güzel:)göğüs ağrılarım 1 haftadan bu yana var ayrıca eve benimde karın ve kasık ağrılarım ara ara oluyor hatta adet olmam gereken günden bu yana karnımda ağrılar var.Bide inanılmaz akıntım var.İkide bir karnım ağrıdıgında veya akıntım geldiğinde adet oldum diye kontrol etmeye gittiğimde hiç bir şey gelmiyo.Sevinimmi üzülimmi anlamıyorum:)İnşallah bebiş oldugu için gelmiyodur..Ben tam 20 günüm dolsun öyle gidicem canım yani perşembe veya cuma günü..Bakalım inşallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz.Sende hiç akıntı oluyo mu peki?
bende okudum 3 tane yasin cnm duada ettim sana rümeysacım rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye allah kabul etsin
bende okudum 3 tane yasin cnm duada ettim sana rümeysacım rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye allah kabul etsin
evet kızlar kimler kaç tane yasin alömak istiyosa söylesin başlayalım dağıtmaya mübarek cuma günü okuyalım hepbirliktee
TAMAM CNM YORMA KENDİNİDE MERCİMEĞİDE TABİ![]()
canim bugun ben birtane okurum eger her an adet olmazsam namazdan sonra okurum peki ilk kime okuyoruz o niyetle baslayimm
Gnaydin kizlar nasilsiniz esim ise gitmaden bi yazayim dedim oda bahceden mandalina toplayip ekmek alip gelecek bu arada benim rahim agizim yumusamaya baslamis bugun olmazsa yarin adet olurum allah nasip ederse doktara gidecegiz sprm testi icin bende bi rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum ama birazda korkuyorum eger tecrubesi olan varsa bana nasil oldugunu yazabilirmi rica etsem
selam kızlar nasılsınız bakalım bi kaç gündür yoktum kvmin babası öldü ordaydık sürekli bu süre zarfında farlutal kullandm ve bugün kırmızı kartımı aldım5.günü klomene başlamam gerekicek sanırım öncesinde eşime test yaptırıp hastaneye gidicem tekrar.sizlerde ne var ne yok hamiş yokmu hamiş
![]()
hihihTamam canım yormam ama temizlik de şart evi pislik götürecek yoksa
![]()