batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

aaa çok sevindim cnm ne güzel allahım bizede nasip etsin inş. Dua et bizede

cnm benimde troidlerim çalışmıo ths hormonum 14 e kadar yükselmişti şimdi ilaç kullanıorum 2yle 5 arası değişio ilacı bıraktığım gibi fırlıo yinee

benim değerim 0.006 hizlı çalışıyormuş hiç bi belirtimde yok ama kullanıyorum ilaçlarımı 10 gündür günde bir Dideral , 6 tanede Propycil içiyorum.
Bir ayda dengelenir dedi dr ama sabırsızlanıyorum hergün gidip kan tahlili yaptırasım geliyor değerlerim normale döndümü die.
Kaç aydır ilaç kullanıyorsun?

benim değerim 0.006 hizlı çalışıyormuş hiç bi belirtimde yok ama kullanıyorum ilaçlarımı 10 gündür günde bir dideral , 6 tanede propycil içiyorum.
Bir ayda dengelenir dedi dr ama sabırsızlanıyorum hergün gidip kan tahlili yaptırasım geliyor değerlerim normale döndümü die.
Kaç aydır ilaç kullanıyorsun?

cnm ben 2 seneye yakındır kullanıorum bıraktığım zaman yükselio hemen ömür boyu kullanıcaksın dedi doktorum hamileykende çok yükseliomuş hamileliğimde de dozunu yükselticeklermiş ilacınn ben günde 2 tane ethrox mu ne bi ilaç kullanıorum cnmm

cnm hoşgeldin aramıza neden mutsuzsunnn

Hayal kırıklıklarının sonunda oluyor hep bu mutsuzluk halleri ama geçecek. ya biz mutlu olacağız ya da mutlu olmanın bir yolunu bulacağız. Ben inanıyorum.

aynen cnm bende ondan merak ettim hep 4. Haftadan sonrasını görüyoruz şimdi nasıl oluyo merak ediorum
cnm ben ovulasyon testinde 3 gün koyu renk çift çizgi gördüm bugün ikinci çizgi gitti teke düştü yumurtlamam bitti yani:9::9:
MELEĞİM İNŞ. ŞİMDİ RAHMİME DOĞRU İLERLİOO :D

inşallah canım inşallah... Allah sağlıkla hayatımıza nasip etsin bebeklerimizi. Allah kabul etsin Yasin okuyorsunuz. Ben orjinalinden okumayı bilmiyorum malesef, genellikle hafızların okumasından dinliyorum ve Türkçe mealli alt yazısını takip ederek dinliyorum. Bu gün Meryem Suresini açıp dinledim sizin aklıma getirmenizle ( Allah razı olsun hepinizden) O kadar derin, güzelki surenin anlattığı, resmen içim titredi. Bu ay değilse de hayırlı zamanda "ol" dediğinde olacak biliyorum.

Yok canim yapmadim ama bnim rahim agzim yumusamis yani adet olacam eger 1hafta olmazsa o zaman yaparim bugun esime dedim hasta olacam diye ilk defa uzuldu ya

Hmmm bu rahim agzı yumuşamış mı sertleşmiş mi daha onu anlayacak kadar gelişmedi algım. Sadece bu ay umutluyum umutluyum diye dolaşıyordum ortalıkta ama bi baktım ki çeneme bir canavar sivilce çıkmış ki; bu benim için regl belirtisi :(

hayatım 5 gün vardaha koskoca 5 gün nasıl geçecek o 5 gün

cnm daha çok varmış bazılarının 4 5 gün kala çıkıo bazılarınında adeti geçse bile çıkmıo bence biraz daha sabret dua et bol bol kuran okumayı biliosan yasin oku burda sırayla arkadşlarımıza okuyoruz adeti en yakın olanlara başladık sanada okuruz sende okursan söyle kaç ttane okuycağını tatlımm

Benim dün akşam hatta yatınca bile hafif hafif adet sancım vardı bugün yine kesildi..ama göğüslerim benim de bir kaç gündür sızlıyor.Bende akıntı normal düzeyde oluyor, zaten hep olurdu benim akıntım ayen öyle farklı bi durum yok yani..be 20 günüm dolsun öyle gidicem inş kesin sonuç alırız zaten o zaman..Allahım nooolur o gün de bizi el boş döndürme..şu yaşadığımız stresin hatrına geliversin bebeklerimiz :49::49: Bu arada 41 yasin okumaya başladık canım öncelik ikimize verildi.Çünkü ikimizinde batı bayağı bi geçtiği için..Bugün bana okunuyor sanırım yarın da sana okunucak..Allah dualarımızı okuduğumuz yasinleri kabul etsin inşallahhh...

Allah hayırlarınızı kabul etsin kızlar bende okumak istiyorum eslencim kaç tane okim?

cnm daha çok varmış bazılarının 4 5 gün kala çıkıo bazılarınında adeti geçse bile çıkmıo bence biraz daha sabret dua et bol bol kuran okumayı biliosan yasin oku burda sırayla arkadşlarımıza okuyoruz adeti en yakın olanlara başladık sanada okuruz sende okursan söyle kaç ttane okuycağını tatlımm

biliyorum canım bu gün bol bol okudum banada söyleyin kime okuyacağımızı bende okuyum canım gündüzleri aşim bilgisayarı okula götürüyo ondan dolyı gece anca girebiliyorum ama alşamları okurum inşallah vardır ya çok istiyoruz eşim bu ay çok umutluydu ama sabah tek çizgiyi görünce yıkıldı sabah namazına kalkınc yapmıştım ama nasip belki pazartesi kan yaptırırım

allah hayırlarınızı kabul etsin kızlar bende okumak istiyorum eslencim kaç tane okim?
cnm kaç tane okuyabilirsen sen söyle ben yazıyım
biliyorum canım bu gün bol bol okudum banada söyleyin kime okuyacağımızı bende okuyum canım gündüzleri aşim bilgisayarı okula götürüyo ondan dolyı gece anca girebiliyorum ama alşamları okurum inşallah vardır ya çok istiyoruz eşim bu ay çok umutluydu ama sabah tek çizgiyi görünce yıkıldı sabah namazına kalkınc yapmıştım ama nasip belki pazartesi kan yaptırırım

cnm rümeysa arkadaşımıza okuyoruz bu gün sen kaç tane okuyabilirsen söyle yazıyım senide
cnm hemen hayal kırıklığı yaşamayın daha çok erken belki var ama çıkmadı üzmeyin kendinizi bizde üzülürüz bakk

5 tane okumak istiyorum canım birazdan başlarım bittiğindede bitti diye yazarım..Yarın mı benim için okuyacağız?

cnm rümeysa arkadaşımıza okuyoruz bu gün sen kaç tane okuyabilirsen söyle yazıyım senide
cnm hemen hayal kırıklığı yaşamayın daha çok erken belki var ama çıkmadı üzmeyin kendinizi bizde üzülürüz bakk

bende 5 tane okurum. yastıyı kılıp başlarım.

takvim harikaa olmuscanımda zaten doktorlarımız hazır bi hamiş olsak koşa koşa gidecez zaten :) inş hamile olursunda bu takvim devam eder böleee

5 tane okumak istiyorum canım birazdan başlarım bittiğindede bitti diye yazarım..yarın mı benim için okuyacağız?

yarın okuyanıycaz büyük ihtimal çünkü daha 41 yasini dağıtamadık haberini bekliorum cnm bitince haber verirsin bende 3 tane okudum eşimede 1 tane okutcam biraz sonra yine okurum bende

bende 5 tane okurum. Yastıyı kılıp başlarım.
tmm cnm yazdım senide bitirince haber verirsin bize cnm saol
takvim harikaa olmuscanımda zaten doktorlarımız hazır bi hamiş olsak koşa koşa gidecez zaten :) inş hamile olursunda bu takvim devam eder böleee

dimi yaa hep 4 haftalık olduktan sonra olanları görüyoruz ben şimdi nasıl oluyo merak ettim ayy ben doktorumu değiştirmek istiyorum kime gidiceeğime karar veremedim daha eşime de diorum az önce bi doktor bulmak lazım:50::50:

tmm cnm yazdım senide bitirince haber verirsin bize cnm saol

dimi yaa hep 4 haftalık olduktan sonra olanları görüyoruz ben şimdi nasıl oluyo merak ettim ayy ben doktorumu değiştirmek istiyorum kime gidiceeğime karar veremedim daha eşime de diorum az önce bi doktor bulmak lazım:50::50:

istanbuldaysan dr kagan kocatepe o cıık iyimiş diye duydum tv da cıkıyo maddi durumunuz iyiyse bi dene derim

Back