batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

RABBİM bu gecenin hürmetine tüm bebek isteyen herkesin duasın kabul eder İNŞALLAH ve bu ay hepimiz mutlu güzel haberleri burdan birbirimize vermeyi nasip eder İNŞALLAH ( AMİİİİİİİİİİİİİİN ) DİYELİM KIZLAR

cnm daha çok yenisin evliliğini yaşa biraz kafana takma aileyle sorunlarını hallet ondan sonra olur allahın izniylee

amin canım Allah razı olsun çok severdim kendisini çok ama çok adaletli biriydi inşallah canım artık yakın bir zamanda güzel haberler alırız. buna çok ihtiyacımız var gibi geldi bana

Eveeett bende bir kaç gündür psikolojik olarak çötüntü içersindeyim..Küçücük şeylere habire ağlıyorumm...Bu yüzden artık küçücük bir meleğe ihtiyacımız var bizim dimi
Gelsin artık o meleeeeeekkkk

rabbim bu gecenin hürmetine tüm bebek isteyen herkesin duasın kabul eder inşallah ve bu ay hepimiz mutlu güzel haberleri burdan birbirimize vermeyi nasip eder inşallah ( amiiiiiiiiiiiiiin ) diyelim kızlar

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eslemcim pko olduğum icn üzùlüyrm ya çk uğraştırırsa die korunmuorum hç buay 33gün oldu adet günüme ama zaten düzenszım hç umudum yok

Kızlar ben kaçıyorum herkese hayırlı geceler
yarın görüşmek üzere allah emanet olun

rabbim bu gecenin hürmetine tüm bebek isteyen herkesin duasın kabul eder inşallah ve bu ay hepimiz mutlu güzel haberleri burdan birbirimize vermeyi nasip eder inşallah ( amiiiiiiiiiiiiiin ) diyelim kızlar

aminnnnnn inşallaaaaaahhhhhhhhh..

hehh şöyle dualarımızı edelim kuranlarımızı okuyalımm allanım nasip edicek inş.

iyi geceler cnmm

Kuranlarımızı okuyalım deyince aklıma geldi geçen nerde okudum bilmiyorum biri hamileliği düşündüğünden beri meryem suresini okumuş hergün kendi okuyamadığı zaman da annesine okutmuş tam 41. gündü sanırım hamile old. öğrenmiş..Aslında burda da öyle birşey yapsak birlikte okusak ne güzel olur..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gelsin bebişler dolsun göbişlerrr

eslemcim pko olduğum icn üzùlüyrm ya çk uğraştırırsa die korunmuorum hç buay 33gün oldu adet günüme ama zaten düzenszım hç umudum yok
belli olmaz belkim bi süpriz olur sana cnm
kızlar ben kaçıyorum herkese hayırlı geceler
yarın görüşmek üzere allah emanet olun
görüşürüz tatlım rüyanda bebişini gör mis kokusunu içine çekk

cnm benim bugün 14. Günüm bende okuyorum burda arkadaşlarada söylemiştim geçmiş sayfalarda okuyupta allahın izniyle hamile kalan çok varmış benim okuduğum başka dualar olduğu için eşimde bana yardım edio hatta şu anda meryam suresini o okuyo karşımda bende diğer duaları bitirdim oturuyom cnm

ben de düşünüyorum onu yapmayı da. adet başlar başlamaz mı adet bitince mi başlamış biliyor musun canım?

Kızlar benimde iki gündür aklımda unutuyorum söylemeyi siz ne dersiniz bilemem ama iki günde bir mesela bi arkadaşımıza 41 yasin okuyalım niyet edip sırayla herkese okuyalım öncelik adeti yaklaşmış olanlardan başlasın bi günde bitiremeyiz ama iki üç günde bölüştürürüz herkes birer ikişer okur okuyabildiği kadar nasıl olur okurmusunuzz

ben de düşünüyorum onu yapmayı da. Adet başlar başlamaz mı adet bitince mi başlamış biliyor musun canım?

cnm farketmez ki benim okuduğum çoğu daha 41 gün olmadan hamile oldğunu öğrenmiş sonra yine okumaya devaö etmiş
sen adetliyken eşin okuyabilir veya annen bi yakının senin için okusun

iyi olur bence ben katılırım. canım şu 41 gün meryem suresini okuma olayına ne zaman başlamak gerek?

Hadi yaaa ne kadar güzelll...Bende başlıycam ama bi türlü başlayamadım..İnşş en kısa zamanda ben başlıyım hatta yarın bile olabilir..41 gün dimi yanlış hatırlamıyorum..

ben de düşünüyorum onu yapmayı da. adet başlar başlamaz mı adet bitince mi başlamış biliyor musun canım?

Onu hiç bilmiyorum canım ama eslem okuyormuş ona sorsana..Bence adetten sonra veya adetten önce farketmez sonuç da 41 gün okuycaksın bir an önce başlamak en güzeli..

Ooo çok harika bi fikir eslemcim bende katılırım benide yazabilrsin.. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz içinnnnnnnn

hadi yaaa ne kadar güzelll...bende başlıycam ama bi türlü başlayamadım..inşş en kısa zamanda ben başlıyım hatta yarın bile olabilir..41 gün dimi yanlış hatırlamıyorum..
evet cnm sende başla hemen yarın ben başladığım gün adet olmuştum sonra eşim devam etti
hımm ben adet biter bitmez başlasam olur yani. Tamam canım çok sağol.

aynen cnm hemen başla rabbimin izniyle hemen hamiş ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…