hehh şöyle dualarımızı edelim kuranlarımızı okuyalımm allanım nasip edicek inş.evet yaa üzülmenin hiç birşeye çaresi yokkkk..diyorum ve şu sihirli cümleyi söylüyorum..
Ben bu ay rabbimin izniyle hamile kalıcammmmmm
iyi geceler canlarim ben kaciyorummm[/color
allah herkeze sağlıklı hayırlı ewlatlar wersin.bende çok istiyorum 4aylık ewliyim hç korunmadım hala bişey yok ama.eşimin ailesiyle yaşadığm içn sorunlarm war bu sorunlu ortama bebek gelsin istemiorum artık galiba işin kötusu pkoyum
amin canım Allah razı olsun çok severdim kendisini çok ama çok adaletli biriydiinşallah canım artık yakın bir zamanda güzel haberler alırız. buna çok ihtiyacımız var gibi geldi bana
rabbim bu gecenin hürmetine tüm bebek isteyen herkesin duasın kabul eder inşallah ve bu ay hepimiz mutlu güzel haberleri burdan birbirimize vermeyi nasip eder inşallah ( amiiiiiiiiiiiiiin ) diyelim kızlar
rabbim bu gecenin hürmetine tüm bebek isteyen herkesin duasın kabul eder inşallah ve bu ay hepimiz mutlu güzel haberleri burdan birbirimize vermeyi nasip eder inşallah ( amiiiiiiiiiiiiiin ) diyelim kızlar
hehh şöyle dualarımızı edelim kuranlarımızı okuyalımm allanım nasip edicek inş.
iyi geceler cnmm
RABBİM bu gecenin hürmetine tüm bebek isteyen herkesin duasın kabul eder İNŞALLAH ve bu ay hepimiz mutlu güzel haberleri burdan birbirimize vermeyi nasip eder İNŞALLAH ( AMİİİİİİİİİİİİİİN ) DİYELİM KIZLAR
Eveeett bende bir kaç gündür psikolojik olarak çötüntü içersindeyim..Küçücük şeylere habire ağlıyorumm...Bu yüzden artık küçücük bir meleğe ihtiyacımız var bizim dimi
Gelsin artık o meleeeeeekkkk
belli olmaz belkim bi süpriz olur sana cnmeslemcim pko olduğum icn üzùlüyrm ya çk uğraştırırsa die korunmuorum hç buay 33gün oldu adet günüme ama zaten düzenszım hç umudum yok
görüşürüz tatlım rüyanda bebişini gör mis kokusunu içine çekkkızlar ben kaçıyorum herkese hayırlı geceler
yarın görüşmek üzere allah emanet olun
kuranlarımızı okuyalım deyince aklıma geldi geçen nerde okudum bilmiyorum biri hamileliği düşündüğünden beri meryem suresini okumuş hergün kendi okuyamadığı zaman da annesine okutmuş tam 41. Gündü sanırım hamile old. öğrenmiş..aslında burda da öyle birşey yapsak birlikte okusak ne güzel olur..
Kuranlarımızı okuyalım deyince aklıma geldi geçen nerde okudum bilmiyorum biri hamileliği düşündüğünden beri meryem suresini okumuş hergün kendi okuyamadığı zaman da annesine okutmuş tam 41. gündü sanırım hamile old. öğrenmiş..Aslında burda da öyle birşey yapsak birlikte okusak ne güzel olur..
ben de düşünüyorum onu yapmayı da. Adet başlar başlamaz mı adet bitince mi başlamış biliyor musun canım?
Kızlar benimde iki gündür aklımda unutuyorum söylemeyi siz ne dersiniz bilemem ama iki günde bir mesela bi arkadaşımıza 41 yasin okuyalım niyet edip sırayla herkese okuyalım öncelik adeti yaklaşmış olanlardan başlasın bi günde bitiremeyiz ama iki üç günde bölüştürürüz herkes birer ikişer okur okuyabildiği kadar nasıl olur okurmusunuzz
belli olmaz belkim bi süpriz olur sana cnm
görüşürüz tatlım rüyanda bebişini gör mis kokusunu içine çekk
cnm benim bugün 14. Günüm bende okuyorum burda arkadaşlarada söylemiştim geçmiş sayfalarda okuyupta allahın izniyle hamile kalan çok varmış benim okuduğum başka dualar olduğu için eşimde bana yardım edio hatta şu anda meryam suresini o okuyo karşımda bende diğer duaları bitirdim oturuyom cnm
cnm farketmez ki benim okuduğum çoğu daha 41 gün olmadan hamile oldğunu öğrenmiş sonra yine okumaya devaö etmiş
sen adetliyken eşin okuyabilir veya annen bi yakının senin için okusun
ben de düşünüyorum onu yapmayı da. adet başlar başlamaz mı adet bitince mi başlamış biliyor musun canım?
Kızlar benimde iki gündür aklımda unutuyorum söylemeyi siz ne dersiniz bilemem ama iki günde bir mesela bi arkadaşımıza 41 yasin okuyalım niyet edip sırayla herkese okuyalım öncelik adeti yaklaşmış olanlardan başlasın bi günde bitiremeyiz ama iki üç günde bölüştürürüz herkes birer ikişer okur okuyabildiği kadar nasıl olur okurmusunuzz
evet cnm sende başla hemen yarın ben başladığım gün adet olmuştum sonra eşim devam ettihadi yaaa ne kadar güzelll...bende başlıycam ama bi türlü başlayamadım..inşş en kısa zamanda ben başlıyım hatta yarın bile olabilir..41 gün dimi yanlış hatırlamıyorum..
hımm ben adet biter bitmez başlasam olur yani. Tamam canım çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?