• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Neyse kızlar ben kaçarr hepinize tatlı rüyalarr yarın liste yaparım herkese dağıtırız yasin okunur duamızı yaparız sonra göbişler dolarrr:9::9::9::9:

o zaman yarın başlarım ben dağıtmaya kime okuycağımızıda yarın belirleriz adeti kimn yakınsa ilk ona okuruz bitirince de duasını yaparız burda :9::9::9:

Swwty ve ben ikimizinde adeti tam 15 gün geçti, bu forumda ikimizden başka kim var bilmiyorum ama önce ikimize hak tanınsa olur muuu :26::26::26::26::26: :43:

Mrb canlarim bnim yav yasin okumaya benide katin bende okurum benim icinde okursunuz insallah sonrada yadin okunan kisiya bir dahaki ayda meryem suresini okuruz olmazmi kizlar

Öylemiii ilk defa böyle birşey duyuyorumm çok sevindim..Kaç gündür o kadar kötüydüm ki anlatamam çünkü hamilelik yok iken adet olamama da çok kötü..Ama şimdi bu bana da büyük bir ümit kaynağı oldu:) Bütün psikolojim düzeliverdi gerçekten..Bunu benimle paylaştığın içinde teşekkür ederim.İnşallah bizde gerçekten hamileyizdir..İNŞALLAHHHH..
Peki sen ne zaman gidiceksin Doktora ne zaman kan tahlili yaptırıcaksın..Ben haftaya Cumaya kadar beklemek istiyorum..Birde swwtycim bende karın ağrısı falan hiç bir belirti yoktu..Fakat ilk defa bugün hatta az önce karnımda hafif hafif sancılar olmaya başladı ama çok hafif..Şimdi adet olucam diye korkmaya başladım :9: Sende de var mı ağrılar? Bide bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor ama hala adet olmadım..İnşallah 9 ay boyunca da olmayız dimi :1:

Rica ederim canım bu bilgiyi bende öğrendiğimde içime su serpildi bi ihtimal oldugunu düşünmek bile güzel:)göğüs ağrılarım 1 haftadan bu yana var ayrıca eve benimde karın ve kasık ağrılarım ara ara oluyor hatta adet olmam gereken günden bu yana karnımda ağrılar var.Bide inanılmaz akıntım var.İkide bir karnım ağrıdıgında veya akıntım geldiğinde adet oldum diye kontrol etmeye gittiğimde hiç bir şey gelmiyo.Sevinimmi üzülimmi anlamıyorum:)İnşallah bebiş oldugu için gelmiyodur..Ben tam 20 günüm dolsun öyle gidicem canım yani perşembe veya cuma günü..Bakalım inşallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz.Sende hiç akıntı oluyo mu peki?

Gnaydin kizlar nasilsiniz esim ise gitmaden bi yazayim dedim oda bahceden mandalina toplayip ekmek alip gelecek bu arada benim rahim agizim yumusamaya baslamis bugun olmazsa yarin adet olurum allah nasip ederse doktara gidecegiz sprm testi icin bende bi rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum ama birazda korkuyorum eger tecrubesi olan varsa bana nasil oldugunu yazabilirmi rica etsem

Günaydın herkese...
amma da çok muhabbet olmuş, oku oku zor bitirdim.
Şu ikinci çizgiyi görememek olayı ile ilgili yazmışsınız ya.
Bana ikinci çizgiyi görememek daha olumsuz bi duygu yaşatmıyo benim derdim bat a kadar beklemek kısmında varsa biliyim yoksa biliyim istiyorum sadece.

Gnaydin kizlar nasilsiniz esim ise gitmaden bi yazayim dedim oda bahceden mandalina toplayip ekmek alip gelecek bu arada benim rahim agizim yumusamaya baslamis bugun olmazsa yarin adet olurum allah nasip ederse doktara gidecegiz sprm testi icin bende bi rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum ama birazda korkuyorum eger tecrubesi olan varsa bana nasil oldugunu yazabilirmi rica etsem

günaydıııınnn kızlaaaarrr Yasin'e mi başlıyoruz kız eslem bende okurum tabi hepsini okuyamam bir günde bir de arapça bilmiyorum türkçesi olur heralde değil mi
nikiycim bende önümüzdeki ay çektiricem doktor bir bakalım dedi doktorun yazdığı yer ağrısız çekiyormuş internetten araştırdım forumdanda orda çektirenlerin yorumlarını okudum çektirmek istersen ve istanbuldaysan yerini yazabilirim sana istersen

Kızlar benimde iki gündür aklımda unutuyorum söylemeyi siz ne dersiniz bilemem ama iki günde bir mesela bi arkadaşımıza 41 yasin okuyalım niyet edip sırayla herkese okuyalım öncelik adeti yaklaşmış olanlardan başlasın bi günde bitiremeyiz ama iki üç günde bölüştürürüz herkes birer ikişer okur okuyabildiği kadar nasıl olur okurmusunuzz

GÜNAYDIN CANIM
çok güzel bi fikir düşünüşsün ama malesef ben kuran okuymayı bilmiyorum :( canım ya

yok canım gitmedim daha eşim işte,salı günü dersi yok ogün gidelim dedi,yazılı yapıyorda izin almak istemedi,,bende sana bişey sorcaktım Petekcim,ilk kontrolde neler yapılıyo?

canım tebrik ederim :54: anne oluyormuşsun ne güzel bi haber bu :66: darısı bizim başımıza

yok canım gitmedim daha eşim işte,salı günü dersi yok ogün gidelim dedi,yazılı yapıyorda izin almak istemedi,,bende sana bişey sorcaktım Petekcim,ilk kontrolde neler yapılıyo?

kan testi yapıp bhcg hormonuna bakıyor sonra da alttan muayene etti bnm doktor karın ultrasonunda görünmez daha dedi çarşamba günü tekrar gidicem o zaman da gebeliğin sağlıklı olup olmadığına bakacakmış

Back