sanada cnm hoşgeldin![]()
hoşbulduk canım nasılsın 2 gündür giremedim siteye nerler olmuş neler
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada cnm hoşgeldin![]()
hoşbulduk canım nasılsın 2 gündür giremedim siteye nerler olmuş neler![]()
evet cnm hamilelerimiz çoğaldı sırayla bizde hamile olcaz inş...YA kızlar şimdi listeye baktımda 5 kişi hamile MAAŞALLAH darısı bizim başımıza İNŞALLAH![]()
![]()
![]()
eslemcim ovulasyon testi aldım gitti gidiyodan teşvik ettin teşekkür ederim hemde çok uyguna aldım 20tane ovulasyon testi 6tanede gebelil testi hediye ama bu ay işime yaramaz onumuzdeki ay lazım olacak
yaaa ben sana demedim miii eminim ben senden daha umutluydum hamile olduğuna hatta dün seni soracaktım kızlara ceylinden haberi olan var mı diye tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün kardeş olsun bizim bebişler![]()
Hyırlı uğurlu olsun ceylinowcm çok sevindim..Testlerde 2. çizgiyi görmek nasıl bir duygu merak ediyorumİnşallah en kısa zamanda bana ve buradaki bütün Arkdaşalarıma nasip olur..
ceylinow
canım hayırlı olsunnnnn![]()
![]()
ne güzel Rabbim aratmadı seni. darısı başımıza inşallahhhh
İyi yapmışsın canımBende çok meraklısı değildim ogün de evleneyim diye ama eşim çok istedi...Bide biz Balıkesirliyiz bu tarih ayrıca Dünya Balıkesirliler günü
![]()
YA kızlar şimdi listeye baktımda 5 kişi hamile MAAŞALLAH darısı bizim başımıza İNŞALLAH![]()
![]()
![]()
Ayyy swwty bana çok moral verdin inan..Bende günlerce o kadar çok üzülüordum ki ama seninde tıpkı benim gibi olman bana çok büyük destek oldu gerçekten..Ben ümidimi kesmiştim ama şimdi sende böyle deyince yeniden canlanıverdim..Hiç okumaıştım öyle birşey demek gerçekten hamile olupda 20 gün falan çıkmadığı oluyor mu? Ayy inş öyledir yaa.Çünkü eğer hamilelik yoksa bunu yaşamamız çok garip olur yani durup dururken adetin kesilmesi, hemde hiç stres yapmazken..Bundan sonra benim dualarımda hep sende olucaksın inş..Birlikten kuvvet doğar
:!6:
![]()
saolasın canım,2.çizgiyi görünce önce inanamıyosun yaaa,çok çok güzel bir heyecan Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..
Canim bozma moralini nasip ama hamileliktede adet sancisi oluyo bilgin olsun bu ara kac aydir istiyosun
İdrar testini ve kan testini en son ne zaman yaptırdın Anatolya hep negatif mi çıktı?
saolasın canım,2.çizgiyi görünce önce inanamıyosun yaaa,çok çok güzel bir heyecan Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..
kan testi yaptırmamıştım canım. idrarda görmeden yaptırmayayım diye. iyi ki de yaptırmamışım boşuna deleceklermiş kolumu, boşuna kan kaybedecekmişim az önce adet oldum benyeni bat 29 aralık eslemciğimmmm ekler misin?
ahh cnm ya üzülme nolur nasip değilmiş napalım inş. önümüzdeki aya 29 ocak mı cnm şubat mı hangisi ona göre yazıyım
Ayyyy bende yaşamak istiyorum o duyguyu artık test yapmaya cesaret edemez oldum..hep tek çizgi görmek çok yıpratıcıinş bu sefer olurrrr