GÜnaydın herkeseeee.... KArnım ağrıyor benimmm erken mi adet olucam nee![]()
bebiş vardır belki o ağrıtıyordur :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜnaydın herkeseeee.... KArnım ağrıyor benimmm erken mi adet olucam nee![]()
sende adetin bitince katılırsın cnmyarın ben okuyamam ki yeni adet oldum ama ben :26:
Benim adetim geçti bileeeee tam 15 günnno adeti yakın olanların arasına beni de yazar mısınn..
tamam canm öncelik senin olsun sonra swwtye okuruz olurmu sen gerçek adını söyle ona göre niyet edip başlarız okumayaSwwty ve ben ikimizinde adeti tam 15 gün geçti, bu forumda ikimizden başka kim var bilmiyorum ama önce ikimize hak tanınsa olur muuu :26::26::26::26::26:![]()
cnm meryem suresi 41 gün okumak gerekio ou herkes kendi okusun bence bide o uzun bi sure herkes okumak istemez belkiMrb canlarim bnim yav yasin okumaya benide katin bende okurum benim icinde okursunuz insallah sonrada yadin okunan kisiya bir dahaki ayda meryem suresini okuruz olmazmi kizlar
olur cnm sen niyet edip okuduktan sonra ama en yakın zamanda kura okumayı öğren cnmmgünaydıııınnn kızlaaaarrr Yasin'e mi başlıyoruz kız eslem bende okurum tabi hepsini okuyamam bir günde bir de arapça bilmiyorum türkçesi olur heralde değil mi
nikiycim bende önümüzdeki ay çektiricem doktor bir bakalım dedi doktorun yazdığı yer ağrısız çekiyormuş internetten araştırdım forumdanda orda çektirenlerin yorumlarını okudum çektirmek istersen ve istanbuldaysan yerini yazabilirim sana istersen
GÜNAYDIN CANIM
çok güzel bi fikir düşünüşsün ama malesef ben kuran okuymayı bilmiyorumcanım ya
bebiş vardır belki o ağrıtıyordur :))
İnşallahh vardır yaaa ama sabah yine bir umut dedim test yaptım 2 gün kaldı şurda belli olur diye yok yine negatif çıktı..
evet kızlar kimler kaç tane yasin alömak istiyosa söylesin başlayalım dağıtmaya mübarek cuma günü okuyalım hepbirliktee
canım salla o testin negatifini ben 15tl verip hassas test almıştım eczacı dediki 1 haftalık hamile olsan da çıkarır bu ama negatif çıktı 2gün sonra batımda 3 liralık testlerden yaptım pozitif çıktı![]()
evet kızlar kimler kaç tane yasin alömak istiyosa söylesin başlayalım dağıtmaya mübarek cuma günü okuyalım hepbirliktee
evet cnm daha hiç dağıtmadım şimdi başlıycam işte herkes okuyabildiği kadar alsın yavaş okuyan 2 tane hızlı okuyan 5 tane mesela41 yasin mi? kaç tane kaldı geriye?
benimki de 3 liralık testlerden de bat geçmeden ümit kesilmez :))
eslemcim yasin yerine meryem suresi mi okusak diye düşündüm. Ben 1 günde 2 yasin okurum, ama meryem suresi zor biraz onu günde 1 tane ancak okuyabilirm
evet cnm daha hiç dağıtmadım şimdi başlıycam işte herkes okuyabildiği kadar alsın yavaş okuyan 2 tane hızlı okuyan 5 tane mesela
cnm meryem suresi zor olduğu için herkesin kabul ediceğini sanmıyorum hem onu herkesin kendi okuması lazım heralde 41 gün boyunca her gün 1 tane okunuyo
evet cnm daha hiç dağıtmadım şimdi başlıycam işte herkes okuyabildiği kadar alsın yavaş okuyan 2 tane hızlı okuyan 5 tane mesela
cnm meryem suresi zor olduğu için herkesin kabul ediceğini sanmıyorum hem onu herkesin kendi okuması lazım heralde 41 gün boyunca her gün 1 tane okunuyo
Tamam canım yasin de olur. Hepsi dua ne de olsa Allah hayırlısıyla bebeklerimizi göndersin de...
Sen bi liste yap kimlere okunacağına dair önce listeyi çıkar sonra da dağıtımı yap. bi tablo hazırla o tablo üzrinde sürekli eklemeler yap.Hatta ilk sayfaya da ekleyebilirsin daha güzel olur böylece herkes rahatça takip eder
benim zikirim de var bugün bitirmem gereken 2 tane yasin okuyabilirim sanırım bugün kime okucaz
evet bende araştırdım şimdi meryem suresi 41 gün okunacak her gün bir tane okunması gerekiyormuş
şimdi bu gün adeti geçmiş arkadaşa okuyalım dedim alpuminiydi galiba sonra swwtynin geçmiş ona okuruz sonrada sırayla adeti en yakın olana okuruz sen kaç tane okursun şimdi petekde okuyabiliosa oda okusun hamile arkadaşların ki dahada kabul olurr
Okuycak arkadaşlar kaç tane okuycağını yazsın ben kaydediyorumm bende şimdilik 3 tane okuyım sonra kalırsa yine okurum farklı arkadaşların dilinden olması daha iyi olurr benim duam kabul olmazsa onunki olur rabbim kabul etsin inş. Okuduklarımızı
selam canım bende okumak isterdim ama krıştırıyorum biraz türkçesini okusam olurmu bide benim için gelecek aya okursanız sevinirim