• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kız ben ovulasyon tastinde de olsa ikinci çizgiyi ilk defa gördüm ay bi anada heyecan bastı keşke hamilelik testi olsa dedim içimden ne güzel olur böyle ikinci çizgi belirmeye başlayınca bi tuhaf oldum inş. bu ay hamilelik testinde de görücem ikinci çizgiyi çünkkküüüüüü
BEN BU AY RABBİMİN İZNİYLE HAMİLEEE KALACAĞIIIIIIMMMMMMMMMM :49::49::49:

bendeeeeeeeeeeeeee gelecekl ayyyy kalacammmm inşallaaaaa canımm aminn inşallah dilegin gercek olur

Canım şimdi kayın validemlerden geldim.Eşimin teyzesinin kızıda ordaydı.Onunda manşallah tatlımı tatlı bir kızı var..Benim durumumu kaynanam anlatmış onunda kızına hamile kaldıgı zaman aynı senle ben gibi adetten sonra 20 gün boyunca ne idrarda ne testte çıkmış.Yirmi günü sonunda kanda ve idrarda çıkmaya başladıgını söyledi bana.Açıkçası bana cok büyük bir ümit kaynagı oldu:)Ayrıca forumlarda dediğim gibi çok karsılastım geç gebelik olayoıyla biraz arastır görüceksin sende.Allahtan ümit kesilmez canım:)Ben ümitliyim sende iyi düşün ki iyi olsun..

Öylemiii ilk defa böyle birşey duyuyorumm çok sevindim..Kaç gündür o kadar kötüydüm ki anlatamam çünkü hamilelik yok iken adet olamama da çok kötü..Ama şimdi bu bana da büyük bir ümit kaynağı oldu:) Bütün psikolojim düzeliverdi gerçekten..Bunu benimle paylaştığın içinde teşekkür ederim.İnşallah bizde gerçekten hamileyizdir..İNŞALLAHHHH..
Peki sen ne zaman gidiceksin Doktora ne zaman kan tahlili yaptırıcaksın..Ben haftaya Cumaya kadar beklemek istiyorum..Birde swwtycim bende karın ağrısı falan hiç bir belirti yoktu..Fakat ilk defa bugün hatta az önce karnımda hafif hafif sancılar olmaya başladı ama çok hafif..Şimdi adet olucam diye korkmaya başladım :9: Sende de var mı ağrılar? Bide bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor ama hala adet olmadım..İnşallah 9 ay boyunca da olmayız dimi :1:

kız ben ovulasyon tastinde de olsa ikinci çizgiyi ilk defa gördüm ay bi anada heyecan bastı keşke hamilelik testi olsa dedim içimden ne güzel olur böyle ikinci çizgi belirmeye başlayınca bi tuhaf oldum inş. bu ay hamilelik testinde de görücem ikinci çizgiyi çünkkküüüüüü

evet canım insan ovulasyonda bile çift çizgiyi görünce mutlu oluyor . ben bu aralar çift çizgiye doydum ovulasyonda :9: darısı gebelikte çift çizgiye inşallahhh . inşallah hepimiz :49: oluruz

evet gerçekten çok harika bir duygu ben 2.çizgiyi gördüğümde ne yapacağımı bilemedim o kadar heyecanlandım ki; mutluluktan içim içime sığmamıştı yerimde duramıyordum hep gülüyordum o gün kendi kendime :1:

Bende hep hayal ediyorum acaba 2.çizgiyi görürsem nasıl tepkiler veririm ne düşünürüm, Sevincimi nasıl gösteririm diye :9: İnşallah en kısa zamanda Allah bize de bu güzel Annelik duygularını yaşatsın :14:

evet canım insan ovulasyonda bile çift çizgiyi görünce mutlu oluyor . ben bu aralar çift çizgiye doydum ovulasyonda :9: darısı gebelikte çift çizgiye inşallahhh . inşallah hepimiz :49: oluruz
aynen yaa bugünde komşum geldi testi gördü kız hamilemisin dio yok dedim yumurtluyom bu aralr başladık gülmeye sonraa :9::9::9: bakalım yarın da çıkıcak mı çift çizgii:32::32: çift çizgi çıkarsa yarında çalışma varr :32::32::32:
olacak olacak olacak bu sfer olacakkk :) herkese iyi geceler kızlar yarın görüşmek ümidiyle

inş. cnm iyi geceler rüyanda bebişini görr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kan testi yaptırmamıştım canım. idrarda görmeden yaptırmayayım diye. iyi ki de yaptırmamışım boşuna deleceklermiş kolumu, boşuna kan kaybedecekmişim az önce adet oldum ben :14: yeni bat 29 aralık eslemciğimmmm ekler misin?

kısmet değilmiş demek ki canım üzme kendini
bak tecrübe konuşuyor ben 4 yıldır her ay adet olmadan önce hamileyim sanıyordum her kırmızıyı görününce başlıyordum ağlamaya
neden olmuyor hiç bi sorun yokken ama olmuyuncada olmuyor veren ALLAH
ben bi karar aldım ve kendimi üzmeyi bıraktım vakti zamanı geldiğinde RABBİM inşallah nasip edecek ben buna inanıyorum
ÜMİT KESMEDİM ALLAH'tan ama sadece beklemeyi bıraktım BEBEĞİM ELİNDE SONUNDA ANNESİNE GELECEK
ben artık böyle düşünüyorum
LÜTFEN sizde kafanızı rahat bırakın kendinize benim gibi zarar vermeyin :73:

Bende hep hayal ediyorum acaba 2.çizgiyi görürsem nasıl tepkiler veririm ne düşünürüm, Sevincimi nasıl gösteririm diye :9: İnşallah en kısa zamanda Allah bize de bu güzel Annelik duygularını yaşatsın :14:

cnm ağlama ama hadi sende söyle büyük harflerle
BEN BU AY RABBİMİN İZNİYLE HAMİLE KALICAMMMMMMM

kan testi yaptırmamıştım canım. idrarda görmeden yaptırmayayım diye. iyi ki de yaptırmamışım boşuna deleceklermiş kolumu, boşuna kan kaybedecekmişim az önce adet oldum ben :14: yeni bat 29 aralık eslemciğimmmm ekler misin?

Hadi yaaa halbuki seninde bayağı bi geçmişti dimi? Strestenmiymiş acaba onca gecikme..Bu stres de nasıl bişeymiş arkadaş bütün hormanları ele geçiriyor..

bak tecrübe konuşuyor ben 4 yıldır her ay adet olmadan önce hamileyim sanıyordum her kırmızıyı görününce başlıyordum ağlamaya
neden olmuyor hiç bi sorun yokken ama olmuyuncada olmuyor veren allah
ben bi karar aldım ve kendimi üzmeyi bıraktım vakti zamanı geldiğinde rabbim inşallah nasip edecek ben buna inanıyorum
ümit kesmedim allah'tan ama sadece beklemeyi bıraktım bebeğim elinde sonunda annesine gelecek
lütfen sizde kafanızı rahat bırakın kendinize benim gibi zarar vermeyin :73:

aynen cnm bende 2 senem bitince bu ay böyle karar aldım rabbim zamanı gelince nasip edicek inş. üzülmiycem bende bundan sonra

neden olmuyor hiç bi sorun yokken ama olmuyuncada olmuyor veren ALLAH
ben bi karar aldım ve kendimi üzmeyi bıraktım vakti zamanı geldiğinde RABBİM inşallah nasip edecek ben buna inanıyorum
ÜMİT KESMEDİM ALLAH'tan ama sadece beklemeyi bıraktım BEBEĞİM ELİNDE SONUNDA ANNESİNE GELECEK
LÜTFEN sizde kafanızı rahat bırakın kendinize benim gibi zarar vermeyin :73:

benim de 4 yıl oldu canım. seni çok çok iyi anlıyorum. ama her ay umutlanmamak elde değil işte.inşallah Rabbim bizlerin de yüzünü güldürür.

Hadi yaaa halbuki seninde bayağı bi geçmişti dimi? Strestenmiymiş acaba onca gecikme..Bu stres de nasıl bişeymiş arkadaş bütün hormanları ele geçiriyor..

evet :( sanırım yumurtlamadım geçen ay.stresten mi bilmiyorum ama geçen batta anneannemi kaybetmiştim.

Ay Sırf şu çift çizgiyi görebilmek için alıcam ovulasyon testinden....
Ama tabiki inşallah gerek kalmaz bu sefer görüveririm testte 2. çizgiyi...

benim de 4 yıl oldu canım. seni çok çok iyi anlıyorum. ama her ay umutlanmamak elde değil işte.inşallah Rabbim bizlerin de yüzünü güldürür.

evet :( sanırım yumurtlamadım geçen ay.stresten mi bilmiyorum ama geçen batta anneannemi kaybetmiştim.

Allah rahmet etsin canım Başınız sağolsun bilmiyordum..Tabiki onun etkisi de eminim çok büyüktürr..Ama önümüzdeki ay İnş buradaki arkadaşların sayesinde de toparlanırsın ve sıkı bir çalışmayla hayırlı haberler verirsin hepimize.. :49::49::49::49::49:

BAŞIN SAĞOLSUN canım allah mekanını cennet eder İNŞALLAH
bak bende kendime bu yıl ara verim dedim bebek beklemekle alakalı en azında kendimi böyle kandırıyorum ve mutlu olmasamsa en azında üzülmüyorm
başka türlü olmuyor

Allah rahmet etsin canım Başınız sağolsun bilmiyordum..Tabiki onun etkisi de eminim çok büyüktürr..Ama önümüzdeki ay İnş buradaki arkadaşların sayesinde de toparlanırsın ve sıkı bir çalışmayla hayırlı haberler verirsin hepimize.. :49::49::49::49::49:

amin canım Allah razı olsun çok severdim kendisini çok ama çok adaletli biriydi :14: inşallah canım artık yakın bir zamanda güzel haberler alırız. buna çok ihtiyacımız var gibi geldi bana :34:

BAŞIN SAĞOLSUN canım allah mekanını cennet eder İNŞALLAH
bak bende kendime bu yıl ara verim dedim bebek beklemekle alakalı en azında kendimi böyle kandırıyorum ve mutlu olmasamsa en azında üzülmüyorm
başka türlü olmuyor

ben de öyleydim canım da ovulasyon yanılttı işte beni. neyse nasip değilmiş. Rabbim bizleri de görür inşallah.bizim sınavımız da sabırdan yanaymış napalım.

allah herkeze sağlıklı hayırlı ewlatlar wersin.bende çok istiyorum 4aylık ewliyim hç korunmadım hala bişey yok ama.eşimin ailesiyle yaşadığm içn sorunlarm war bu sorunlu ortama bebek gelsin istemiorum artık galiba işin kötusu pkoyum

Back