kız ben ovulasyon tastinde de olsa ikinci çizgiyi ilk defa gördüm ay bi anada heyecan bastı keşke hamilelik testi olsa dedim içimden ne güzel olur böyle ikinci çizgi belirmeye başlayınca bi tuhaf oldum inş. bu ay hamilelik testinde de görücem ikinci çizgiyi çünkkküüüüüü
BEN BU AY RABBİMİN İZNİYLE HAMİLEEE KALACAĞIIIIIIMMMMMMMMMM
bendeeeeeeeeeeeeee gelecekl ayyyy kalacammmm inşallaaaaa canımm aminn inşallah dilegin gercek olur
Canım şimdi kayın validemlerden geldim.Eşimin teyzesinin kızıda ordaydı.Onunda manşallah tatlımı tatlı bir kızı var..Benim durumumu kaynanam anlatmış onunda kızına hamile kaldıgı zaman aynı senle ben gibi adetten sonra 20 gün boyunca ne idrarda ne testte çıkmış.Yirmi günü sonunda kanda ve idrarda çıkmaya başladıgını söyledi bana.Açıkçası bana cok büyük bir ümit kaynagı oldu:)Ayrıca forumlarda dediğim gibi çok karsılastım geç gebelik olayoıyla biraz arastır görüceksin sende.Allahtan ümit kesilmez canım:)Ben ümitliyim sende iyi düşün ki iyi olsun..
kız ben ovulasyon tastinde de olsa ikinci çizgiyi ilk defa gördüm ay bi anada heyecan bastı keşke hamilelik testi olsa dedim içimden ne güzel olur böyle ikinci çizgi belirmeye başlayınca bi tuhaf oldum inş. bu ay hamilelik testinde de görücem ikinci çizgiyi çünkkküüüüüü
amin cnm hepimizin hepimizin duaları kabul olsun kucaklarımız bebekle dolsunn
evet gerçekten çok harika bir duygu ben 2.çizgiyi gördüğümde ne yapacağımı bilemedim o kadar heyecanlandım ki; mutluluktan içim içime sığmamıştı yerimde duramıyordum hep gülüyordum o gün kendi kendime
aynen yaa bugünde komşum geldi testi gördü kız hamilemisin dio yok dedim yumurtluyom bu aralr başladık gülmeye sonraaevet canım insan ovulasyonda bile çift çizgiyi görünce mutlu oluyor . ben bu aralar çift çizgiye doydum ovulasyondadarısı gebelikte çift çizgiye inşallahhh . inşallah hepimiz oluruz
olacak olacak olacak bu sfer olacakkk :) herkese iyi geceler kızlar yarın görüşmek ümidiyle
kan testi yaptırmamıştım canım. idrarda görmeden yaptırmayayım diye. iyi ki de yaptırmamışım boşuna deleceklermiş kolumu, boşuna kan kaybedecekmişim az önce adet oldum benyeni bat 29 aralık eslemciğimmmm ekler misin?
Bende hep hayal ediyorum acaba 2.çizgiyi görürsem nasıl tepkiler veririm ne düşünürüm, Sevincimi nasıl gösteririm diyeİnşallah en kısa zamanda Allah bize de bu güzel Annelik duygularını yaşatsın
kan testi yaptırmamıştım canım. idrarda görmeden yaptırmayayım diye. iyi ki de yaptırmamışım boşuna deleceklermiş kolumu, boşuna kan kaybedecekmişim az önce adet oldum benyeni bat 29 aralık eslemciğimmmm ekler misin?
kısmet değilmiş demek ki canım üzme kendini
bak tecrübe konuşuyor ben 4 yıldır her ay adet olmadan önce hamileyim sanıyordum her kırmızıyı görününce başlıyordum ağlamaya
neden olmuyor hiç bi sorun yokken ama olmuyuncada olmuyor veren allah
ben bi karar aldım ve kendimi üzmeyi bıraktım vakti zamanı geldiğinde rabbim inşallah nasip edecek ben buna inanıyorum
ümit kesmedim allah'tan ama sadece beklemeyi bıraktım bebeğim elinde sonunda annesine gelecek
ben artık böyle düşünüyorum
lütfen sizde kafanızı rahat bırakın kendinize benim gibi zarar vermeyin
cnm ağlama ama hadi sende söyle büyük harflerle
BEN BU AY RABBİMİN İZNİYLE HAMİLE KALICAMMMMMMM
kısmet değilmiş demek ki canım üzme kendini
bak tecrübe konuşuyor ben 4 yıldır her ay adet olmadan önce hamileyim sanıyordum her kırmızıyı görününce başlıyordum ağlamaya
neden olmuyor hiç bi sorun yokken ama olmuyuncada olmuyor veren ALLAH
ben bi karar aldım ve kendimi üzmeyi bıraktım vakti zamanı geldiğinde RABBİM inşallah nasip edecek ben buna inanıyorum
ÜMİT KESMEDİM ALLAH'tan ama sadece beklemeyi bıraktım BEBEĞİM ELİNDE SONUNDA ANNESİNE GELECEK
ben artık böyle düşünüyorum
LÜTFEN sizde kafanızı rahat bırakın kendinize benim gibi zarar vermeyin
Hadi yaaa halbuki seninde bayağı bi geçmişti dimi? Strestenmiymiş acaba onca gecikme..Bu stres de nasıl bişeymiş arkadaş bütün hormanları ele geçiriyor..
benim de 4 yıl oldu canım. seni çok çok iyi anlıyorum. ama her ay umutlanmamak elde değil işte.inşallah Rabbim bizlerin de yüzünü güldürür.
evetsanırım yumurtlamadım geçen ay.stresten mi bilmiyorum ama geçen batta anneannemi kaybetmiştim.
benim de 4 yıl oldu canım. seni çok çok iyi anlıyorum. ama her ay umutlanmamak elde değil işte.inşallah Rabbim bizlerin de yüzünü güldürür.
evetsanırım yumurtlamadım geçen ay.stresten mi bilmiyorum ama geçen batta anneannemi kaybetmiştim.
Allah rahmet etsin canım Başınız sağolsun bilmiyordum..Tabiki onun etkisi de eminim çok büyüktürr..Ama önümüzdeki ay İnş buradaki arkadaşların sayesinde de toparlanırsın ve sıkı bir çalışmayla hayırlı haberler verirsin hepimize..
BAŞIN SAĞOLSUN canım allah mekanını cennet eder İNŞALLAH
bak bende kendime bu yıl ara verim dedim bebek beklemekle alakalı en azında kendimi böyle kandırıyorum ve mutlu olmasamsa en azında üzülmüyorm
başka türlü olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?