Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynen canım hayat o kadar kısa ki hiç bişeyi kafaya takmıcak kadar...örnek biraz kötü olucak belki ama benim lise arkadaşım trafik kazasında öldü 3 sene olmuştur aynı yaştaydık 19'unda gitti ne olucağımız belli değil Allah sağlık versin gerisi zaten kısmetse olur
Kızlarrrr selam hepinize![]()
![]()
Test yaptım tekrar iki çizgide net çıktı
![]()
şükürler olsunnn Rabbime,inşallah sağlıklı bir gebeliktir
![]()
![]()
,kızlar ben bu ay 15 gün sogan kürü içmiştim,eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 1 aydır devam ediyordu ve bunun yanında her sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedi,bol bol roka salatası ve havuç yedik,yapmak isterseniz aklınızda bulunsun canlarım ,Rabbim hepinize nasip etsin inş,bu duyguyu tattırsın...
bütün konuları dolaşıp online olanları aradım kızlar konuda açtım bana allah aşkına bişey söyleyin şimdi benim adetim 8 ocak ama ben erkenden kan testi yaptım 6.6 çıktı şimdi hamilemiyim değilmiyim şimdi ben neyim kafam allak bullak oldu ve sabahtan beri çatladım nolur nolur nolur ne biliyosanız söyleyin nedir bu durumum benim :18:
yaaa sen benden 1 hafta önce evlenmişin ben özel günde evlendim amaaa![]()
ben de varım ben de. 18 kasımdan beri adet olmadım ben. bugün de ovulasyon testi yaptım gene çift çizgi çıktıkafayı yiycem arkadaş. yarın bi daha gebelik testi yapcam gene tek çizgi çıkar muhtemelen
yok cnm hamilelik olunca ateş basar..
ben de böyle biliyorum...
herkes bişi diyo :)) Bizim bi akrabnın gelini hamileydi 3 aylık hamileyken bize gelmişlerdi yaz günüydü temmuz filan ve kız kapkalın hırkayla geziyoduu hiç unutmuyorum. :))
ilk zaman üşünür diyenler de var arkadaşlar.bir topikte hamile kalan bir arkadaş ben ilk zaman çok üşüyordum demişti.
cnm normalde belki üşünür ama hamileyken adet zamanı gelince adet olmadığı için ateş basar sıkıntı yapar menopoza girenlerde de öyle olur mesela benim annem normalde buz gibiydi çok üşürdü adet günü gelince adet olamayınca ateş basardı kadın kar varken balkonda otururdu yine de yanıyom derdii hamilelerde de öyle olur mesela bnde bu ay sökülemedim yaa acaip ateş basıodu
ben hamileliğimi öğrenmeden 3-4 gün önce üşüyordum her gün tahminimce bebebiğim rahme inince başladı üşümem
kizzzlaaarrr bende kac gundur isinamiyorum hatta niye boyle oldum normalde soguk havalarida severim ama aralar hic duramiyorum . gunduz kayinvalidemlerleyiz aksam eve cikar cikmaz yataga giriyorum o derece ayy bana bi umit etme seysi daha cikti![]()
kizlar bende cumartesi regl olmam gerekiyo.. insallah olmam
ama her ay regl olmadan sivilce cikiyor bende ve akintim olup arada bi kasiklarim agriyor.. ve bu ay yine böyle.. herhalde regl olucam![]()
bütün konuları dolaşıp online olanları aradım kızlar konuda açtım bana allah aşkına bişey söyleyin şimdi benim adetim 8 ocak ama ben erkenden kan testi yaptım 6.6 çıktı şimdi hamilemiyim değilmiyim şimdi ben neyim kafam allak bullak oldu ve sabahtan beri çatladım nolur nolur nolur ne biliyosanız söyleyin nedir bu durumum benim :18:
listede kımler olduu sımdı canım bugun doktora gıtcektım ya temız cıktı herseyy ayyy cok mutluyumm valla:))kıst yokmus yumurtalıklar ıyıymıs folık asıt verd
Bende o özel günde evlendim canım 10.10.10![]()
ben okadar beekleyemem dedim 3 ünde evleni verdim hehehehehh :)
cnm üzülme hakkında hayırlısı olsun cnmINSALLAH, olmayi cok istiyorum.. ama belirtilere bakilirsa regl olucam. Her ay regl olmadan bu belirtiler oluyor bende, ve bu ay yine böyle..
sonra aglayasim geliyo, neyse hayirlisi allah büyük diyorum. bidaki aya fazla dikkat etmicem diyorum ama yine ediyorum.. ne zormus bekalmak
cnm inş. hamilesindir10 ocak adet tarihim çok sıkı çalıştık ama şuan hiç bişe hissetmiyorumm :)
Bende o özel günde evlendim canım 10.10.10![]()
ben okadar beekleyemem dedim 3 ünde evleni verdim hehehehehh :)
ekle cnm sewinirim ..ben msja da razıyım cnm yok benimki nişanlıyken öyle güzel şeyler söylerdi ki off biz 8 ay nişanlı kaldık ilk 6 ayında eşim polis okulundaydı geçen istanbula gittik polis okulundan arkadaşlarıyla görüşütk falan hepsi dioki yenge seni çok merak ediyoduk falan nie dedim yaa bu adam seni tanıdıktan sonra suratına bi nur geldi elinden tel düşmez oldu sabahlara kadar tel msj msj neydi o ya liseli aşıklar gibi dedik yenge kendine iyi aşık etmiş
ayyy hemen yazıorum listeye hamile diyeeeeeallah kucağına almayıda nasip etsin cnmm
cnm senide ekliyim mi listeye hamile diyee![]()
cnm benimde hep çıkar her ay adetime 1 hafta war hamileyimkizlar bende cumartesi regl olmam gerekiyo.. insallah olmam
ama her ay regl olmadan sivilce cikiyor bende ve akintim olup arada bi kasiklarim agriyor.. ve bu ay yine böyle.. herhalde regl olucam![]()
cnm benimde uçlarım karardıı.. ama benim geçen ayda kararmış gibiydi demek o zaman psikolojik bana öle gelmişti.. hayırlısı inşşBi de bi topikte göğüslerdeki damarların renginin koyulaşması ve belirginleşmesi de belirtidir diye okumuştum.
petek peki bu gerçek mi?
Benimkiler koyulaştı gibi bence, eşimde öyle diyo ama psikolojik olarak kendimizi mi kandırıyoruz ki? demeden de duramıyorum...