batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

hoşbulduk canım nasılsın 2 gündür giremedim siteye nerler olmuş neler

eslemcim ovulasyon testi aldım gitti gidiyodan teşvik ettin teşekkür ederim hemde çok uyguna aldım 20tane ovulasyon testi 6tanede gebelil testi hediye ama bu ay işime yaramaz onumuzdeki ay lazım olacak

YA kızlar şimdi listeye baktımda 5 kişi hamile MAAŞALLAH darısı bizim başımıza İNŞALLAH
evet cnm hamilelerimiz çoğaldı sırayla bizde hamile olcaz inş...

eslemcim ovulasyon testi aldım gitti gidiyodan teşvik ettin teşekkür ederim hemde çok uyguna aldım 20tane ovulasyon testi 6tanede gebelil testi hediye ama bu ay işime yaramaz onumuzdeki ay lazım olacak

evet cnm ben 5 gündür yapıorum 3 gündür kopkoyu ikinci çizgi çıktı bizde bol bol çalışıoz kaçırmıoz inş. yumurtlama günlerini inş. sana gerek kalmaz cnm ullanmaya bu ay hamilesindir inş..

saol petekcim Allah razı olsun canım evet kardeş olsunlarrr

Hyırlı uğurlu olsun ceylinowcm çok sevindim..Testlerde 2. çizgiyi görmek nasıl bir duygu merak ediyorum İnşallah en kısa zamanda bana ve buradaki bütün Arkdaşalarıma nasip olur..

saolasın canım,2.çizgiyi görünce önce inanamıyosun yaaa,çok çok güzel bir heyecan Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..

Canım şimdi kayın validemlerden geldim.Eşimin teyzesinin kızıda ordaydı.Onunda manşallah tatlımı tatlı bir kızı var..Benim durumumu kaynanam anlatmış onunda kızına hamile kaldıgı zaman aynı senle ben gibi adetten sonra 20 gün boyunca ne idrarda ne testte çıkmış.Yirmi günü sonunda kanda ve idrarda çıkmaya başladıgını söyledi bana.Açıkçası bana cok büyük bir ümit kaynagı oldu:)Ayrıca forumlarda dediğim gibi çok karsılastım geç gebelik olayoıyla biraz arastır görüceksin sende.Allahtan ümit kesilmez canım:)Ben ümitliyim sende iyi düşün ki iyi olsun..

saolasın canım,2.çizgiyi görünce önce inanamıyosun yaaa,çok çok güzel bir heyecan Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..

evet gerçekten çok harika bir duygu ben 2.çizgiyi gördüğümde ne yapacağımı bilemedim o kadar heyecanlandım ki; mutluluktan içim içime sığmamıştı yerimde duramıyordum hep gülüyordum o gün kendi kendime

İdrar testini ve kan testini en son ne zaman yaptırdın Anatolya hep negatif mi çıktı?

kan testi yaptırmamıştım canım. idrarda görmeden yaptırmayayım diye. iyi ki de yaptırmamışım boşuna deleceklermiş kolumu, boşuna kan kaybedecekmişim az önce adet oldum ben yeni bat 29 aralık eslemciğimmmm ekler misin?

surekli gidip gelen agrilara da uyuz oldummm ya tamamen agir yada sus bide sirt agrim cikti basima

Ayyyy bende yaşamak istiyorum o duyguyu artık test yapmaya cesaret edemez oldum..hep tek çizgi görmek çok yıpratıcı inş bu sefer olurrrr

ahh cnm ya üzülme nolur nasip değilmiş napalım inş. önümüzdeki aya 29 ocak mı cnm şubat mı hangisi ona göre yazıyım

Ayyyy bende yaşamak istiyorum o duyguyu artık test yapmaya cesaret edemez oldum..hep tek çizgi görmek çok yıpratıcı inş bu sefer olurrrr

kız ben ovulasyon tastinde de olsa ikinci çizgiyi ilk defa gördüm ay bi anada heyecan bastı keşke hamilelik testi olsa dedim içimden ne güzel olur böyle ikinci çizgi belirmeye başlayınca bi tuhaf oldum inş. bu ay hamilelik testinde de görücem ikinci çizgiyi çünkkküüüüüü
BEN BU AY RABBİMİN İZNİYLE HAMİLEEE KALACAĞIIIIIIMMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…