• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

yok cnm hamilelik olunca ateş basar..
ben de böyle biliyorum...

herkes bişi diyo :)) Bizim bi akrabnın gelini hamileydi 3 aylık hamileyken bize gelmişlerdi yaz günüydü temmuz filan ve kız kapkalın hırkayla geziyoduu hiç unutmuyorum. :))

ilk zaman üşünür diyenler de var arkadaşlar.bir topikte hamile kalan bir arkadaş ben ilk zaman çok üşüyordum demişti.

yok cnm hamilelik olunca ateş basar..
ben de böyle biliyorum...

cnm normalde belki üşünür ama hamileyken adet zamanı gelince adet olmadığı için ateş basar sıkıntı yapar menopoza girenlerde de öyle olur mesela benim annem normalde buz gibiydi çok üşürdü adet günü gelince adet olamayınca ateş basardı kadın kar varken balkonda otururdu yine de yanıyom derdii hamilelerde de öyle olur mesela bnde bu ay sökülemedim yaa acaip ateş basıodu

kızlarrr herkese ii akşamlarrrr...Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı yarın tekrar yapcam,dua edin ne olur...

yaaa ben sana demedim miii eminim ben senden daha umutluydum hamile olduğuna hatta dün seni soracaktım kızlara ceylinden haberi olan var mı diye tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün kardeş olsun bizim bebişler :9:

kizzzlaaarrr bende kac gundur isinamiyorum hatta niye boyle oldum normalde soguk havalarida severim ama aralar hic duramiyorum . gunduz kayinvalidemlerleyiz aksam eve cikar cikmaz yataga giriyorum o derece ayy bana bi umit etme seysi daha cikti :1::1:

Slm canlarim yav benim de ywrin adet gunun ama hic agrim yok ve buay rahim agzim cok degisik ama yinede bilimiyecem cunku adetlerim cok duznsiz o yuzden ne zaman olacagi belli degil of neyse ya bekleyek gorek bebismi yoksa kirmizi yagmurmu

Slm canlarim yav benim de ywrin adet gunun ama hic agrim yok ve buay rahim agzim cok degisik ama yinede bilimiyecem cunku adetlerim cok duznsiz o yuzden ne zaman olacagi belli degil of neyse ya bekleyek gorek bebismi yoksa kirmizi yagmurmu

bende de agri yok diyodum simdi ara ara agri basladi hafiften pff

ya unuttum bideeee bugun yengemle pazara ciktik o baliklarin kokusu o kadar guzel geldi ki burnuma normalde tiknirim cig balik kokusundannn

ya unuttum bideeee bugun yengemle pazara ciktik o baliklarin kokusu o kadar guzel geldi ki burnuma normalde tiknirim cig balik kokusundannn

Canim bozma moralini nasip ama hamileliktede adet sancisi oluyo bilgin olsun bu ara kac aydir istiyosun

tamam canım oturuyum biraz dahaa :)) hakkımızda hayırlısı listeye benide eklermisiniz

listede kımler olduu sımdı canım bugun doktora gıtcektım ya temız cıktı herseyy ayyy cok mutluyumm valla:))kıst yokmus yumurtalıklar ıyıymıs folık asıt verd

kizlar bende cumartesi regl olmam gerekiyo.. insallah olmam
ama her ay regl olmadan sivilce cikiyor bende ve akintim olup arada bi kasiklarim agriyor.. ve bu ay yine böyle.. herhalde regl olucam :(

cnm bişey kalmamaış iki gün sabret rabbimin izniyle inş. hamilesindirr :49::49::49:

INSALLAH, olmayi cok istiyorum.. ama belirtilere bakilirsa regl olucam. Her ay regl olmadan bu belirtiler oluyor bende, ve bu ay yine böyle..
sonra aglayasim geliyo, neyse hayirlisi allah büyük diyorum. bidaki aya fazla dikkat etmicem diyorum ama yine ediyorum.. ne zormus be :49: kalmak

Back