tatlı canavarı senii :))))
Herşey evlenene kadar evlendikten sonra yok
bencede cnmm köprüyü geçene kadarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlı canavarı senii :))))
Herşey evlenene kadar evlendikten sonra yok
bende de ara ara oluyo çok tatlı yediğim zaman oluyo heralde
senin kocanda pek hazır cevapmış kız benim kocam hiç demez böyle şeyler benim aklıma gelmio öyle değişik şeyler diooo
halbuki ilk tanıştığımızda şiirler yazıodu banaa
benim ki de evlenmeden önce mesajlar atardı güzel güzel tabi evlendik şimdi mesaj atmıyor eve gelince söylüyor sağolsun romantiktir kocişim
Kızlarrrr selam hepinize Test yaptım tekrar iki çizgide net çıktı şükürler olsunnn Rabbime,inşallah sağlıklı bir gebeliktir ,kızlar ben bu ay 15 gün sogan kürü içmiştim,eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 1 aydır devam ediyordu ve bunun yanında her sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedi,bol bol roka salatası ve havuç yedik,yapmak isterseniz aklınızda bulunsun canlarım ,Rabbim hepinize nasip etsin inş,bu duyguyu tattırsın...
ben msja da razıyım cnm yok benimki nişanlıyken öyle güzel şeyler söylerdi ki off biz 8 ay nişanlı kaldık ilk 6 ayında eşim polis okulundaydı geçen istanbula gittik polis okulundan arkadaşlarıyla görüşütk falan hepsi dioki yenge seni çok merak ediyoduk falan nie dedim yaa bu adam seni tanıdıktan sonra suratına bi nur geldi elinden tel düşmez oldu sabahlara kadar tel msj msj neydi o ya liseli aşıklar gibi dedik yenge kendine iyi aşık etmişbenim ki de evlenmeden önce mesajlar atardı güzel güzel tabi evlendik şimdi mesaj atmıyor eve gelince söylüyor sağolsun romantiktir kocişim
ayyy hemen yazıorum listeye hamile diyeeeee allah kucağına almayıda nasip etsin cnmmKızlarrrr selam hepinize Test yaptım tekrar iki çizgide net çıktı şükürler olsunnn Rabbime,inşallah sağlıklı bir gebeliktir ,kızlar ben bu ay 15 gün sogan kürü içmiştim,eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 1 aydır devam ediyordu ve bunun yanında her sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedi,bol bol roka salatası ve havuç yedik,yapmak isterseniz aklınızda bulunsun canlarım ,Rabbim hepinize nasip etsin inş,bu duyguyu tattırsın...
gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inş..
ben msja da razıyım cnm yok benimki nişanlıyken öyle güzel şeyler söylerdi ki off biz 8 ay nişanlı kaldık ilk 6 ayında eşim polis okulundaydı geçen istanbula gittik polis okulundan arkadaşlarıyla görüşütk falan hepsi dioki yenge seni çok merak ediyoduk falan nie dedim yaa bu adam seni tanıdıktan sonra suratına bi nur geldi elinden tel düşmez oldu sabahlara kadar tel msj msj neydi o ya liseli aşıklar gibi dedik yenge kendine iyi aşık etmiş
ayyy hemen yazıorum listeye hamile diyeeeee allah kucağına almayıda nasip etsin cnmm
cnm senide ekliyim mi listeye hamile diyee
gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inş..
ceylinow arkadaşım hayırlı olsun tanımıyorum ama sevindim Allah herkese nasıp etsin
inşallah
Kızlarrrr selam hepinize Test yaptım tekrar iki çizgide net çıktı şükürler olsunnn Rabbime,inşallah sağlıklı bir gebeliktir ,kızlar ben bu ay 15 gün sogan kürü içmiştim,eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 1 aydır devam ediyordu ve bunun yanında her sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedi,bol bol roka salatası ve havuç yedik,yapmak isterseniz aklınızda bulunsun canlarım ,Rabbim hepinize nasip etsin inş,bu duyguyu tattırsın...
kız ceylinow hayırlı uğurlu olsun bebişin kııızzz doktora git hemen bence bi baksın nasılmış bebişin ayyy çok sevindim yaa bize de güler inşallah talih
ne kadar zamandır bebek istiyodunuz acaba ben de istiyorum ama ama olmuyor kaç aydır
Amin canım saolasın ,banada süpriz oldu inanki ,iyice karamsarlığa kapılmıştım,doktora yarın veya cumartesi gitcem inş canım
Kızlarr bu testte yine ikinci çizgi kopkoyu çıktı ne zamana kadar böyle koyu çıkıcak bu 3 gün bugün kaç gün yumurtluorum ben böylee
HATTA İKİNCİ ÇİZGİ İLKİNDEN DAHA KOYU BUGÜNDE
2 yıl 2 ay oldu canımmm yaa hiç tedavide olmadım adet olunca tedaviye baslıcam bakim kısmet
allahım ne güzeell inş bizde kalacaz hamile dimi kızlar sıraylaaaaaa
2 yıl 2 ay oldu canımmm yaa hiç tedavide olmadım adet olunca tedaviye baslıcam bakim kısmet
Kızlarr bu testte yine ikinci çizgi kopkoyu çıktı ne zamana kadar böyle koyu çıkıcak bu 3 gün bugün kaç gün yumurtluorum ben böylee
HATTA İKİNCİ ÇİZGİ İLKİNDEN DAHA KOYU BUGÜNDE
Amin canım saolasın ,banada süpriz oldu inanki ,iyice karamsarlığa kapılmıştım,doktora yarın veya cumartesi gitcem inş canım