inş. cnm inş. listede 5 tane hamile olduu bizde sırasıyla gircez hamilelerin arasına ne zaman evlendin cnm bende 2 sene 2 aydır istiyorum nerdeyse de
yaa canım bu yumutlama testini niye yapıyorsunuz adet düzensizligin yoksa bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye girseniz daha iyi deilmi bu stresli olmuyo ne faydası var bizdemi yapalım yaa anlamadım gitti
benim daha 5 ayoldu ama insan sabırsızlanıyor Allah herkese nasıp etsinn
cnm iki günde bir iliş ki bazen oluyo bazen olmuyoo bende kaçıo diye üzülüorum bu sefer bak iki gündür iki çizgi çıktı diye iki dündür çalışıoz bugünde çıktı bugünde çalışıcaz belkim böyle olunca kalırım çünkü ben çatlatma iğnesi vurulduğumda doktor bi günde iki kere ilişki vermişti ertesi sabah bi daha vermişti eşimin sperm kalitesi iyi olunca hergün ilşki vermişti gerçi o zaman tüplerim tıkalı olduğunda olmamıştı da inş. böyle kaçırmıycaz olucak rabbimöin izniylee
bilmiomki cnm çift çizgi çıktıktan sonra 24 48 saat içinde çatlar diolar amahiç yapmadım ki eslemcim ovulasyon testi bilmiyorum o yüzden ama yumurta çatlayana kadar çıkmıyormuydu o çizgi ben mi karıştırdım
demek ki herşeyin bir zamanı varmış karamsarlığa kapılmak yok kızlar durmadan devam yola
ekimin 10 mu yoksaaaekim 2010 canım inşallah bu sene olacakk bende yazacam hamileyim diye umarım bu sene hepimiz bebişlerimizden bahsederiz artıkk
cnm hiç duymadımmmArkadaşlar size sormak istediğim; bir insan hamile kaldıysa eli ayakları alev alev yanmak zorunda mıdır?
Ben şuan sanki belirtiler yaşıyorum ama elim ayağım hep buz gibi olduğu için yok hamile değilimdir, hamile olsam ısınırdım diyorum
hurafe mi bu?
Kızlarrrr selam hepinizeTest yaptım tekrar iki çizgide net çıktı şükürler olsunnn Rabbime,inşallah sağlıklı bir gebeliktir ,kızlar ben bu ay 15 gün sogan kürü içmiştim,eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 1 aydır devam ediyordu ve bunun yanında her sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedi,bol bol roka salatası ve havuç yedik,yapmak isterseniz aklınızda bulunsun canlarım ,Rabbim hepinize nasip etsin inş,bu duyguyu tattırsın...
kız gelmim yanına otur yerine takma kafana bekle 5 aymış herkes isterde tasalanman için erken sakin ol ve bekle inş yakın zamanda hamiş kalırsın öptümm :)
yok canım 3 ü :) ben senden önce ohhhhh
bilmiomki cnm çift çizgi çıktıktan sonra 24 48 saat içinde çatlar diolar ama
ekimin 10 mu yoksaaa
cnm hiç duymadımmm
tamam canım oturuyum biraz dahaa :)) hakkımızda hayırlısı listeye benide eklermisiniz
Duymadın mı? iyi o zaman hurafe demekki bu :) Hamilelerin hormon düzeyleri değiştiğinden bağışıklık sistemleri güçlenir, vücut ısıları artar diye biliyorum ben de yıllardır...
hatta topikteki hamilelere sesleniyorum "yanıyor musunuz yanmıyor musunuz kızlar?"
Göğüs şişkinliği, ağrı, uyku, sık acıkma mevcut şuan bende. ama bunlar gebelik belirtisi olduğu gibi regl belirtisi olduğu için sevinemiyorum
meraktayım şaşkınım ama ilk defa bu ay umutluyum sanki...
söyle batını cnmm
valla cnm normalde benim elim ayağım hep buz gibi olur ama şu iki gündür ayaklarım pek üşümüyo yumurtluorum yaa belki ondandır ama 1 hafta sonra falan yine üşümemeye başlarsam belki o zaman hamile olduğundan üşümüosundurr belki doğrudurr
30 ocakta olacak canım birdaha ki
inşalaaaaaaaahhh üşüsekte üşümesekte hamile kalırız amin :)
İnşallah canım..İnşallah bebeklerimiz bize süpriz yapacak:)Birtek ben bu durumu yaşıyorum sandım ama senide görünce yanlız olmadıgımı farkettim o yüzden dua ediyorum ikimiz içinde :)Bu durumu yaşayan bir cok kşi var aslında 20 güne kadar da testlerde hamileliği çıkmayan arkadaşlar var forumda..Belki bizde o durumu yaşıyoruzdur.Artık zaman göstericek .Hakkımızda hayırlısı canım sende bol bol dua et ..
benim ki de evlenmeden önce mesajlar atardı güzel güzel tabi evlendik şimdi mesaj atmıyor eve gelince söylüyor sağolsun romantiktir kocişim
Kızlarrrr selam hepinizeTest yaptım tekrar iki çizgide net çıktı şükürler olsunnn Rabbime,inşallah sağlıklı bir gebeliktir ,kızlar ben bu ay 15 gün sogan kürü içmiştim,eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 1 aydır devam ediyordu ve bunun yanında her sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedi,bol bol roka salatası ve havuç yedik,yapmak isterseniz aklınızda bulunsun canlarım ,Rabbim hepinize nasip etsin inş,bu duyguyu tattırsın...
Kızlarr bu testte yine ikinci çizgi kopkoyu çıktı ne zamana kadar böyle koyu çıkıcak bu 3 gün bugün kaç gün yumurtluorum ben böylee
HATTA İKİNCİ ÇİZGİ İLKİNDEN DAHA KOYU BUGÜNDE
allahım ne güzeell inş bizde kalacaz hamile dimi kızlar sıraylaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?