batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

inş. cnm inş. listede 5 tane hamile olduu bizde sırasıyla gircez hamilelerin arasına ne zaman evlendin cnm bende 2 sene 2 aydır istiyorum nerdeyse de

ekim 2010 canım inşallah bu sene olacakk bende yazacam hamileyim diye umarım bu sene hepimiz bebişlerimizden bahsederiz artıkk

Arkadaşlar size sormak istediğim; bir insan hamile kaldıysa eli ayakları alev alev yanmak zorunda mıdır?
Ben şuan sanki belirtiler yaşıyorum ama elim ayağım hep buz gibi olduğu için yok hamile değilimdir, hamile olsam ısınırdım diyorum
hurafe mi bu?

yaa canım bu yumutlama testini niye yapıyorsunuz adet düzensizligin yoksa bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye girseniz daha iyi deilmi bu stresli olmuyo ne faydası var bizdemi yapalım yaa anlamadım gitti

cnm iki günde bir iliş ki bazen oluyo bazen olmuyoo bende kaçıo diye üzülüorum bu sefer bak iki gündür iki çizgi çıktı diye iki dündür çalışıoz bugünde çıktı bugünde çalışıcaz belkim böyle olunca kalırım çünkü ben çatlatma iğnesi vurulduğumda doktor bi günde iki kere ilişki vermişti ertesi sabah bi daha vermişti eşimin sperm kalitesi iyi olunca hergün ilşki vermişti gerçi o zaman tüplerim tıkalı olduğunda olmamıştı da inş. böyle kaçırmıycaz olucak rabbimöin izniylee

hımmmm ozaman bende gelecek ay denicem bu ay malum gecti :)

bilmiomki cnm çift çizgi çıktıktan sonra 24 48 saat içinde çatlar diolar ama
ekim 2010 canım inşallah bu sene olacakk bende yazacam hamileyim diye umarım bu sene hepimiz bebişlerimizden bahsederiz artıkk
ekimin 10 mu yoksaaa
cnm hiç duymadımmm

ayyy ne guzelllll darisi basimizaaaaaa Allah saglikli sihhatli kucaginada almayi nasip etsin :)

kız gelmim yanına otur yerine takma kafana bekle 5 aymış herkes isterde tasalanman için erken sakin ol ve bekle inş yakın zamanda hamiş kalırsın öptümm :)

tamam canım oturuyum biraz dahaa :)) hakkımızda hayırlısı listeye benide eklermisiniz

bilmiomki cnm çift çizgi çıktıktan sonra 24 48 saat içinde çatlar diolar ama

ekimin 10 mu yoksaaa

cnm hiç duymadımmm

Duymadın mı? iyi o zaman hurafe demekki bu :) Hamilelerin hormon düzeyleri değiştiğinden bağışıklık sistemleri güçlenir, vücut ısıları artar diye biliyorum ben de yıllardır...

hatta topikteki hamilelere sesleniyorum "yanıyor musunuz yanmıyor musunuz kızlar?"

Göğüs şişkinliği, ağrı, uyku, sık acıkma mevcut şuan bende. ama bunlar gebelik belirtisi olduğu gibi regl belirtisi olduğu için sevinemiyorum
meraktayım şaşkınım ama ilk defa bu ay umutluyum sanki...

valla cnm normalde benim elim ayağım hep buz gibi olur ama şu iki gündür ayaklarım pek üşümüyo yumurtluorum yaa belki ondandır ama 1 hafta sonra falan yine üşümemeye başlarsam belki o zaman hamile olduğundan üşümüosundurr belki doğrudurr

inşalaaaaaaaahhh üşüsekte üşümesekte hamile kalırız amin :)

benim de yumurtladığım zaman vücut ısım baya yükseliyor ateş basıyor normalde çok üşürüm ben yazın bile ayaklarım falan buz gibidir ama yumurtladığım zaman baya sıcak basıyor

ben de varım ben de. 18 kasımdan beri adet olmadım ben. bugün de ovulasyon testi yaptım gene çift çizgi çıktı kafayı yiycem arkadaş. yarın bi daha gebelik testi yapcam gene tek çizgi çıkar muhtemelen

benim ki de evlenmeden önce mesajlar atardı güzel güzel tabi evlendik şimdi mesaj atmıyor eve gelince söylüyor sağolsun romantiktir kocişim

Kızlarr bu testte yine ikinci çizgi kopkoyu çıktı ne zamana kadar böyle koyu çıkıcak bu 3 gün bugün kaç gün yumurtluorum ben böylee
HATTA İKİNCİ ÇİZGİ İLKİNDEN DAHA KOYU BUGÜNDE

Allah Allah dur bkalım bir kaç gün sonra tekrar yap ovulasyon testini. gene çift çizgi çıkarsa gebelik ihtimali olabilir canım.hadi inşallah

allahım ne güzeell inş bizde kalacaz hamile dimi kızlar sıraylaaaaaa

inşallahhhh canım benim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…