• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

gunaydinn kizlarrr :) ya batima iki gun var ama hic adet olacak gibi degilim normale su an bacaklarim belim ve kasiklarimin agrimasi lazim ama yok sadece son 10gundur goguslerimin alt tarafi ve uclari agriyo bide ara ara bel ve kasik agrim oluyo bide bu sabah afedersiniz sumuk gibi beyazve sariya calan bi akintim geldi peceteye ama cok degil az. kendimi psikolojik olarakta etkilemek istemiyorum ama ne bilim iste oyle :) anlatma ozurluyum bu sabah :1:

Umarım iyi bir haber olur senin içn canım. Test neden yapmıyosun 2 gün kalmış çıkabilir.

gunaydinn kizlarrr :) ya batima iki gun var ama hic adet olacak gibi degilim normale su an bacaklarim belim ve kasiklarimin agrimasi lazim ama yok sadece son 10gundur goguslerimin alt tarafi ve uclari agriyo bide ara ara bel ve kasik agrim oluyo bide bu sabah afedersiniz sumuk gibi beyazve sariya calan bi akintim geldi peceteye ama cok degil az. kendimi psikolojik olarakta etkilemek istemiyorum ama ne bilim iste oyle :) anlatma ozurluyum bu sabah :1:

:1: canım iki kere başıma geldiği için ben artık hiç bişey düşünmüyorum ne stres ne bişey ama benim 4 gün geçmişti reglim senin daha 2 günün varmış seni üzmek istemem ama aynısı bende vardı ne ağrı ne bişey halbuki yumurtlamıştım tam gününde olmam gerekirdi ama olmamıştım sonra aynı senin anlattığın akıntım geldi ondan sonrada regli oldum

Ayyy swwty bana çok moral verdin inan..Bende günlerce o kadar çok üzülüordum ki ama seninde tıpkı benim gibi olman bana çok büyük destek oldu gerçekten..Ben ümidimi kesmiştim ama şimdi sende böyle deyince yeniden canlanıverdim. :9: .Hiç okumaıştım öyle birşey demek gerçekten hamile olupda 20 gün falan çıkmadığı oluyor mu? Ayy inş öyledir yaa.Çünkü eğer hamilelik yoksa bunu yaşamamız çok garip olur yani durup dururken adetin kesilmesi, hemde hiç stres yapmazken..Bundan sonra benim dualarımda hep sende olucaksın inş..Birlikten kuvvet

Slm canim benim son adetimde once 2 ay adet olmadim cunku tam adet olacagim gun yumurtladigimi fakt etmistim ve gec yumurtlama oldu bende eger seninde gec yumurtlama olduysa ve o gunu yakaladiysan emin ol melegin seninledir

Geç yumurtlamayı ilk defa burda duydum..Evet benim ki de büyük ihtimal öyle oldu ama inş hamileyimdir, çok istiyorum 6 aydır istiyoruz biz bebek ama ilk defa bu ay çok çalıştık.Adet olmayı beklediğim güne kadar gün aşırı çalıştık..Oyüzden adetim gecikince çok ümitlenmiştim ama sonra hem idrar hem kan testinde çıkmayınca hayal kırıklığı yaşadım.5,6 gün sonra eğer hala adet olmamış olursam yine tahlil yaptırıcaz Doktor kontrolünde İnş vardır bebeğim..

Kızlar çok kötüyüm psikolojim mahvaldu gerçekten..Bugün de canımı sıkan bi olay oldu iyice tavan yaptı sıkıntım sabahtan beri ağlıyorum..14 gün oldu hala hiç bir adet belirtim yok..Artık canıma yetti ya olacaksa olsun olmayacaksa da hamile old. öğrensem bari :43::43::43::43::43:

Kızlar çok kötüyüm psikolojim mahvaldu gerçekten..Bugün de canımı sıkan bi olay oldu iyice tavan yaptı sıkıntım sabahtan beri ağlıyorum..14 gün oldu hala hiç bir adet belirtim yok..Artık canıma yetti ya olacaksa olsun olmayacaksa da hamile old. öğrensem bari :43::43::43::43::43:

canım kendini neşenlendirecek ibşeyler yap. Bi duş al giyin süslen dışarı çık dolaş bi kendine gel :)

Evet benim eşimde 33 yaşında dediğin gibi arkadaşlarının hep 2 çocuğu var :34: lazım artık 1 tane..inş hayırlısı ile en yakın zamanda olsunnn:31: sen kaç yaşındasın canım
cnm bende 20 yaşındayım 10 yaş var aramızda
CAnım inşallah sıkıntısız geçirirsin hamileliğini. :)

ceylinowcum hadi gözün aydın tatlım kendine dikkat et. Testi yapınca da haber ver e mi?

Günaydın hanımmlar nerdesinizzz bakalım napıhyosunz?
napalım cnm iyi diyelim iyi olsun :9::9:
facebook ta bir oyuna takıldım yeşilcik onu oynuyordum bende kimse yok diye bu kızlar nerde yaa hepsi uykucu heee :1::1::1::1::1::1:
ne oynuyon kızzz özelden faceni var bana kankeyta görüşürüz faceden
Ne oynuyosun merak ettim? :))

Hee ya kızlar yok akşam hepsinin işleri mi vardı ne:9::9::9::9::9:
heralde kızım işimiz vardı yumurtlama günümüzdü heraldemmm

cnm nie test yapmıosun sıkma canını bak hamileysen bebeğinde üzülür ama :14::14:

aaaa isyan yok isyan yok :20::20::20::20::20::20: sen strese girdikçe o gecikicektir zaten rahatla relax ol bol bol dua et ediyorsundur zaten de ben diyim yine de belki bebişin vardır git bir doktora testlere fazla güvenme doktora görünmen en iyisi bence

ee başka ne yapıyosunuz hanımlar??? Benim ağzıma yemek tadları gelip duruyo yaaa :9::9::9::9:

niee kız miğden mi bulanıoo yoksamm

Midem bulanmıyo da karnım acıktı galiba :)) Ya aslında o dğil de benim sol göğsüm çok ağrıyo arada batmalar giriyo (sıkışıyo gibi) ağrılar giriyo kısa süreli. Ben bu kalbimden korkmaya başladım yaaa:43::43::43::43: Umarım bişey yoktur

Midem bulanmıyo da karnım acıktı galiba :)) Ya aslında o dğil de benim sol göğsüm çok ağrıyo arada batmalar giriyo (sıkışıyo gibi) ağrılar giriyo kısa süreli. Ben bu kalbimden korkmaya başladım yaaa:43::43::43::43: Umarım bişey yoktur

aynısı eşimde oluyor bazen durup kalıyor bıçak saplanmış gibi oluyor dedi bi kaç kez gidelim diyorum doktora kalbinde bişey vardır diyorum evet sen varsın diyor orda :1::1::1::1::1::1: bişey çıkıcak diye gitmiyor o da doktora

aynısı eşimde oluyor bazen durup kalıyor bıçak saplanmış gibi oluyor dedi bi kaç kez gidelim diyorum doktora kalbinde bişey vardır diyorum evet sen varsın diyor orda :1::1::1::1::1::1: bişey çıkıcak diye gitmiyor o da doktora

aslında ben muayene olalı 1 buçuk sene oldu 6 ay sonra gitmem gerekiyo kontole. O zamanı bekler miyim beklemez miyim bilmiyorum artarsa ağrılar giderim heralde bebiş sahibi olamadan kalpten rahatsız olmak istemem

canım kendini neşenlendirecek ibşeyler yap. Bi duş al giyin süslen dışarı çık dolaş bi kendine gel :)

Evet en iyisi öyle yapmak bugün de pazar hem alışveriş yaparım hemde havaalırım.. :14:

cnm bende 20 yaşındayım 10 yaş var aramızda

napalım cnm iyi diyelim iyi olsun :9::9:

ne oynuyon kızzz özelden faceni var bana kankeyta görüşürüz faceden

heralde kızım işimiz vardı yumurtlama günümüzdü heraldemmm

cnm nie test yapmıosun sıkma canını bak hamileysen bebeğinde üzülür ama :14::14:

3,4 gün önce Doktorum kontrolünde hem idrar hemde kan testi yaptım ama çıkmadı, onlarda şaşırdılar.Bende hiç olmazsa adet getirici falan istedim madem yok bir an önce adet olayım diye ama vermedi 1 hafta sonra yine kan testi yapıcaz dediler..

aaaa isyan yok isyan yok :20::20::20::20::20::20: sen strese girdikçe o gecikicektir zaten rahatla relax ol bol bol dua et ediyorsundur zaten de ben diyim yine de belki bebişin vardır git bir doktora testlere fazla güvenme doktora görünmen en iyisi bence

Evet çok haklısın..Aslında bugüne kadar hiç üzülmüyorum ama bugün sabah yaşadığım bi olay beni çok üzdü üzülünce bunları falan kafaya takmaya başladım ağlayıp durdum işte..Ama tamam artık sizin dediğiniz gibi üzlümüycem..Yeşilciği dinleyip dışarı çıkıcam şimdi...

Evet en iyisi öyle yapmak bugün de pazar hem alışveriş yaparım hemde havaalırım.. :14:

3,4 gün önce Doktorum kontrolünde hem idrar hemde kan testi yaptım ama çıkmadı, onlarda şaşırdılar.Bende hiç olmazsa adet getirici falan istedim madem yok bir an önce adet olayım diye ama vermedi 1 hafta sonra yine kan testi yapıcaz dediler..

Evet çok haklısın..Aslında bugüne kadar hiç üzülmüyorum ama bugün sabah yaşadığım bi olay beni çok üzdü üzülünce bunları falan kafaya takmaya başladım ağlayıp durdum işte..Ama tamam artık sizin dediğiniz gibi üzlümüycem..Yeşilciği dinleyip dışarı çıkıcam şimdi...

evet aynen canım hayat o kadar kısa ki hiç bişeyi kafaya takmıcak kadar...örnek biraz kötü olucak belki ama benim lise arkadaşım trafik kazasında öldü 3 sene olmuştur aynı yaştaydık 19'unda gitti ne olucağımız belli değil Allah sağlık versin gerisi zaten kısmetse olur

bende de ara ara oluyo çok tatlı yediğim zaman oluyo heralde :56::56::9::9::9:

senin kocanda pek hazır cevapmış kız benim kocam hiç demez böyle şeyler benim aklıma gelmio öyle değişik şeyler diooo :9::9::9:
halbuki ilk tanıştığımızda şiirler yazıodu banaa :9::9:

bende de ara ara oluyo çok tatlı yediğim zaman oluyo heralde :56::56::9::9::9:

senin kocanda pek hazır cevapmış kız benim kocam hiç demez böyle şeyler benim aklıma gelmio öyle değişik şeyler diooo :9::9::9:
halbuki ilk tanıştığımızda şiirler yazıodu banaa :9::9:

tatlı canavarı senii :))))

Herşey evlenene kadar evlendikten sonra yok :9::9::9::9:

Back