batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

benim ki de evlenmeden önce mesajlar atardı güzel güzel tabi evlendik şimdi mesaj atmıyor eve gelince söylüyor sağolsun romantiktir kocişim

Kızlarrrr selam hepinize Test yaptım tekrar iki çizgide net çıktı şükürler olsunnn Rabbime,inşallah sağlıklı bir gebeliktir ,kızlar ben bu ay 15 gün sogan kürü içmiştim,eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 1 aydır devam ediyordu ve bunun yanında her sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedi,bol bol roka salatası ve havuç yedik,yapmak isterseniz aklınızda bulunsun canlarım ,Rabbim hepinize nasip etsin inş,bu duyguyu tattırsın...

gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inş..

benim ki de evlenmeden önce mesajlar atardı güzel güzel tabi evlendik şimdi mesaj atmıyor eve gelince söylüyor sağolsun romantiktir kocişim
ben msja da razıyım cnm yok benimki nişanlıyken öyle güzel şeyler söylerdi ki off biz 8 ay nişanlı kaldık ilk 6 ayında eşim polis okulundaydı geçen istanbula gittik polis okulundan arkadaşlarıyla görüşütk falan hepsi dioki yenge seni çok merak ediyoduk falan nie dedim yaa bu adam seni tanıdıktan sonra suratına bi nur geldi elinden tel düşmez oldu sabahlara kadar tel msj msj neydi o ya liseli aşıklar gibi dedik yenge kendine iyi aşık etmiş
ayyy hemen yazıorum listeye hamile diyeeeee allah kucağına almayıda nasip etsin cnmm
gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inş..

cnm senide ekliyim mi listeye hamile diyee

Aminnn canım Allah isteyen herkese nasip etsin inş...

ceylinow arkadaşım hayırlı olsun tanımıyorum ama sevindim Allah herkese nasıp etsin
inşallah

kız ceylinow hayırlı uğurlu olsun bebişin kııızzz doktora git hemen bence bi baksın nasılmış bebişin ayyy çok sevindim yaa bize de güler inşallah talih

Kızlarr bu testte yine ikinci çizgi kopkoyu çıktı ne zamana kadar böyle koyu çıkıcak bu 3 gün bugün kaç gün yumurtluorum ben böylee
HATTA İKİNCİ ÇİZGİ İLKİNDEN DAHA KOYU BUGÜNDE

Son düzenleme:
kız ceylinow hayırlı uğurlu olsun bebişin kııızzz doktora git hemen bence bi baksın nasılmış bebişin ayyy çok sevindim yaa bize de güler inşallah talih

Amin canım saolasın ,banada süpriz oldu inanki ,iyice karamsarlığa kapılmıştım,doktora yarın veya cumartesi gitcem inş canım

Kızlarr bu testte yine ikinci çizgi kopkoyu çıktı ne zamana kadar böyle koyu çıkıcak bu 3 gün bugün kaç gün yumurtluorum ben böylee

yaa canım bu yumutlama testini niye yapıyorsunuz adet düzensizligin yoksa bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye girseniz daha iyi deilmi bu stresli olmuyo ne faydası var bizdemi yapalım yaa anlamadım gitti

2 yıl 2 ay oldu canımmm yaa hiç tedavide olmadım adet olunca tedaviye baslıcam bakim kısmet

allahım ne güzeell inş bizde kalacaz hamile dimi kızlar sıraylaaaaaa

inş. cnm inş. listede 5 tane hamile olduu bizde sırasıyla gircez hamilelerin arasına ne zaman evlendin cnm bende 2 sene 2 aydır istiyorum nerdeyse de

hiç yapmadım ki eslemcim ovulasyon testi bilmiyorum o yüzden ama yumurta çatlayana kadar çıkmıyormuydu o çizgi ben mi karıştırdım

Amin canım saolasın ,banada süpriz oldu inanki ,iyice karamsarlığa kapılmıştım,doktora yarın veya cumartesi gitcem inş canım

demek ki herşeyin bir zamanı varmış karamsarlığa kapılmak yok kızlar durmadan devam yola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…