• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Bir iki kere denedim ama bidaha yok sen tup bebek faln denedi mi canim

1 kere başarısız tüp denemem oldu :14: rahim ağzı kontrolü yapmıyorum artık. 1 kere bir yerde okuyup yapmıştım bir daha yapmadım. canım ben çıkıyorum artık iyi geceler sana. bol bebişli geceler seninle olsun :16::16::16:

1 kere başarısız tüp denemem oldu :14: rahim ağzı kontrolü yapmıyorum artık. 1 kere bir yerde okuyup yapmıştım bir daha yapmadım. canım ben çıkıyorum artık iyi geceler sana. bol bebişli geceler seninle olsun :16::16::16:

Allaha emanet ol canim sanada melekli geceler aeo

aynen benimde eşim 30 yaşında bende eşim için çok istiyorum arkadaşlarını 2 çocuğu varr

bende bende bende istiyorum bana yok muu :56::56::56::56::56::56::56:

Evet benim eşimde 33 yaşında dediğin gibi arkadaşlarının hep 2 çocuğu var :34: lazım artık 1 tane..inş hayırlısı ile en yakın zamanda olsunnn:31: sen kaç yaşındasın canım

canım adet düzensizliğim şu şekilde oldu oruç zamanıydı bi 15 gün gecikti o kadar onun dısında soğan suyu içtiğim için adet dzensizliğim hiç olmuyodu.Özellikle son üc aydır en fazla 30 günde bir adet oluyodum ama bu ay bende anlamadım.Benim 4 gün önce göğüs uclarım ağrımaya başladı ve elim değse bile ağrıyo o derece ayrıca kasık ve bel ağrılarım mide yanmam gibi şikayetlerim var bu ay .Geçen aylarda hiç böyle olmamıştı.Eğer psikolojik olsa gecen aylarda da bu olurdu.Doktora 23 aralıkta gittim kan testi için ama doktora görünmedi zaten sonuç negatifti .Eşim gidelim doktora en azından neden adet gelmiyo diye baktırırız ama kayınvalidem şimdi değilde 7 gün sonra falan gitmemi istiyo .O gebe oldugumu hissediyo geç gebelik dediklerinden ama kanda veya idrarda çıkmadıgı için ben pek inanmıyorum..Doktor sana ne dedi peki hamile olma ihtimalin varmı doktora göre ?

Bende kasıkmış belmiş karınmış hiç bir ağrım yok sadece eveli gün dediğin gibi göğüslerimde hassasiyet başladı ağrıyı sızlıyor dokunamıyorum bile.Doktorda hem idrar hem kan testi yaptıktan sonra ben tamamen ümidimi kesmiştim açıkcası ama Doktor tahlilerime baktıktan sonra şuanda hamilelik görünmüyor ama 10 gün sonra yine kan testi yapıcaz sana çıkabilir dedi.Hatta bana sakın aspirin falan adet getirici şeyler kullanma dedi.Ve eğer 10 gün içinde de gelmezse belli olur zaten o dedi..Benim pek umudum yok ama bekliycez bakalım hayırlısı..bugün ikimizde 14. günümüze girdik bende hala yok...İnşallah ikimizde hamileyizdir dua edelim birbirimize...

Bende kasıkmış belmiş karınmış hiç bir ağrım yok sadece eveli gün dediğin gibi göğüslerimde hassasiyet başladı ağrıyı sızlıyor dokunamıyorum bile.Doktorda hem idrar hem kan testi yaptıktan sonra ben tamamen ümidimi kesmiştim açıkcası ama Doktor tahlilerime baktıktan sonra şuanda hamilelik görünmüyor ama 10 gün sonra yine kan testi yapıcaz sana çıkabilir dedi.Hatta bana sakın aspirin falan adet getirici şeyler kullanma dedi.Ve eğer 10 gün içinde de gelmezse belli olur zaten o dedi..Benim pek umudum yok ama bekliycez bakalım hayırlısı..bugün ikimizde 14. günümüze girdik bende hala yok...İnşallah ikimizde hamileyizdir dua edelim birbirimize...

İnşallah canım..İnşallah bebeklerimiz bize süpriz yapacak:)Birtek ben bu durumu yaşıyorum sandım ama senide görünce yanlız olmadıgımı farkettim o yüzden dua ediyorum ikimiz içinde :)Bu durumu yaşayan bir cok kşi var aslında 20 güne kadar da testlerde hamileliği çıkmayan arkadaşlar var forumda..Belki bizde o durumu yaşıyoruzdur.Artık zaman göstericek .Hakkımızda hayırlısı canım sende bol bol dua et ..

İnşallah canım..İnşallah bebeklerimiz bize süpriz yapacak:)Birtek ben bu durumu yaşıyorum sandım ama senide görünce yanlız olmadıgımı farkettim o yüzden dua ediyorum ikimiz içinde :)Bu durumu yaşayan bir cok kşi var aslında 20 güne kadar da testlerde hamileliği çıkmayan arkadaşlar var forumda..Belki bizde o durumu yaşıyoruzdur.Artık zaman göstericek .Hakkımızda hayırlısı canım sende bol bol dua et ..

Ayyy swwty bana çok moral verdin inan..Bende günlerce o kadar çok üzülüordum ki ama seninde tıpkı benim gibi olman bana çok büyük destek oldu gerçekten..Ben ümidimi kesmiştim ama şimdi sende böyle deyince yeniden canlanıverdim. :9: .Hiç okumaıştım öyle birşey demek gerçekten hamile olupda 20 gün falan çıkmadığı oluyor mu? Ayy inş öyledir yaa.Çünkü eğer hamilelik yoksa bunu yaşamamız çok garip olur yani durup dururken adetin kesilmesi, hemde hiç stres yapmazken..Bundan sonra benim dualarımda hep sende olucaksın inş..Birlikten kuvvet doğar :16::!6::16::16::16::16:

Gunydn kzlar ya aksam cok agridi sol ymurtaligim daha once hic olmamisti boyle acaba neder ki ya korkmaya basladim

Ayyy swwty bana çok moral verdin inan..Bende günlerce o kadar çok üzülüordum ki ama seninde tıpkı benim gibi olman bana çok büyük destek oldu gerçekten..Ben ümidimi kesmiştim ama şimdi sende böyle deyince yeniden canlanıverdim. :9: .Hiç okumaıştım öyle birşey demek gerçekten hamile olupda 20 gün falan çıkmadığı oluyor mu? Ayy inş öyledir yaa.Çünkü eğer hamilelik yoksa bunu yaşamamız çok garip olur yani durup dururken adetin kesilmesi, hemde hiç stres yapmazken..Bundan sonra benim dualarımda hep sende olucaksın inş..Birlikten kuvvet

Slm canim benim son adetimde once 2 ay adet olmadim cunku tam adet olacagim gun yumurtladigimi fakt etmistim ve gec yumurtlama oldu bende eger seninde gec yumurtlama olduysa ve o gunu yakaladiysan emin ol melegin seninledir

batıma 8 gün war kızlar ama bugün gittim doktara kanamam war die hamile çıktım yerleşme kanaması galiba bol bol dua edin bana nolur bi sıkıntım olmasın adım gamze...

inşallah bebişin seninledir canım doktorada gitmişsin inşallah herşey yolunda gider :nazar::nazar:

kızlarrr herkese ii akşamlarrrr...Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı yarın tekrar yapcam,dua edin ne olur...

günaydıııınnnn kızlaaaarrrr hadi bakalım ceylinow inşallah daha koyu çıkar çizgi bir güzel haber de sen ver bize :nazar::nazar:

batıma 8 gün war kızlar ama bugün gittim doktara kanamam war die hamile çıktım yerleşme kanaması galiba bol bol dua edin bana nolur bi sıkıntım olmasın adım gamze...

CAnım inşallah sıkıntısız geçirirsin hamileliğini. :)

kızlarrr herkese ii akşamlarrrr...Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı yarın tekrar yapcam,dua edin ne olur...

ceylinowcum hadi gözün aydın tatlım kendine dikkat et. Testi yapınca da haber ver e mi?

Günaydın hanımmlar nerdesinizzz bakalım napıhyosunz?

CAnım inşallah sıkıntısız geçirirsin hamileliğini. :)

ceylinowcum hadi gözün aydın tatlım kendine dikkat et. Testi yapınca da haber ver e mi?

Günaydın hanımmlar nerdesinizzz bakalım napıhyosunz?

facebook ta bir oyuna takıldım yeşilcik onu oynuyordum bende kimse yok diye bu kızlar nerde yaa hepsi uykucu heee :1::1::1::1::1::1:

Ne oynuyosun merak ettim? :))

Hee ya kızlar yok akşam hepsinin işleri mi vardı ne:9::9::9::9::9:

candy crush saga oynuyorum ama sinir oldum bir bölüm var geçemedim yaaa :47::47::47::47::47::47::47: ben erkenciyim bugün 8 de kalktım erken kalkmadığım zaman daha kötü oluyorum yaa bi kaç gün uyudum 11'e kadar daha kötü oldum kıskançlık rüzgarları esmiş dün topikte ayyy bende çok kıskancımdır yaaa çok kızarım kendime bu huyum yüzünden benimki de huyumu bilir kızdırır beni :1::1::1::1::1:

candy crush saga oynuyorum ama sinir oldum bir bölüm var geçemedim yaaa :47::47::47::47::47::47::47: ben erkenciyim bugün 8 de kalktım erken kalkmadığım zaman daha kötü oluyorum yaa bi kaç gün uyudum 11'e kadar daha kötü oldum kıskançlık rüzgarları esmiş dün topikte ayyy bende çok kıskancımdır yaaa çok kızarım kendime bu huyum yüzünden benimki de huyumu bilir kızdırır beni :1::1::1::1::1:

:9::9::9::9::9: erken kalktığın iyi olmş canım ben de normalde erken kalkıyorum da bugün geç kalktım daha ayılamadım :D

Dün kocalar baya bi çekiştirildi yaa :) Ben de kıskanırım kocamı kıskanınca onun da hoşuna gidiyo ama normal düzeyde benim kıskançlığım eşimde aynı benim gibidir aynı burç olduğumuz için galiba birbirimizi kıskandırcak şeyler yapmıyoruz :)

:9::9::9::9::9: erken kalktığın iyi olmş canım ben de normalde erken kalkıyorum da bugün geç kalktım daha ayılamadım :D

Dün kocalar baya bi çekiştirildi yaa :) Ben de kıskanırım kocamı kıskanınca onun da hoşuna gidiyo ama normal düzeyde benim kıskançlığım eşimde aynı benim gibidir aynı burç olduğumuz için galiba birbirimizi kıskandırcak şeyler yapmıyoruz :)

ne güzel yaomayın zaten benim ki kıskanıcağımı bilir yapar o yüzden ama artık çözüm buldum ben mesela televizyonda bir kadın çıktı benim ki de güzel kadınmış gerçekten falan der yan yanda bana bakar ne tepki vericem diye bende derim aaa evet güzel kadınmış gerçekten derim o zaman aldığım cevap çok komik yaaa aynen bunu der bana ''ama sen kızmayınca tadı olmuyor ki'' :1::1::1::1::1::1::1:

gunaydinn kizlarrr :) ya batima iki gun var ama hic adet olacak gibi degilim normale su an bacaklarim belim ve kasiklarimin agrimasi lazim ama yok sadece son 10gundur goguslerimin alt tarafi ve uclari agriyo bide ara ara bel ve kasik agrim oluyo bide bu sabah afedersiniz sumuk gibi beyazve sariya calan bi akintim geldi peceteye ama cok degil az. kendimi psikolojik olarakta etkilemek istemiyorum ama ne bilim iste oyle :) anlatma ozurluyum bu sabah :1:

Back