Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaarrr ben geldiiiimmmm
hoşgeldin rüyacannn nerleerdeydin gün boyu?
kızlaaaarrr ben geldiiiimmmm
eşim erken geldi bugün giremedim pek e temizlik falan da yaptım öyle geçti ee yeni yıldan neler bekliyorsunuz dicem ama alıcağım tek cevap BEBEEEEEKKKK olur heralde
anladım canım temizlik olunca tabi :))
canım ben yine yalnız gireceğim yeni yıla forumda arkdaşlar olursa belki takılırız burda. Yeni yıldan bir İŞ bir BEBEK diliyorum .)))
Hoşgeldin canım :)
aaaa tek mi giriceksin neden ki üzüldüm bak şimdi kocişin nerde kııızzz eslem nerde bu arada hiç görüşemedik onunlada kız eslem nerdesiiiinnnn
kocişimin nöbeti var canım yaa ( eslem az önce burdaydı ama şimdi gitmiş heralde..
özel sigorta hakkında bir bilgim yok canım
İNŞALLAH hamile kalırsın canım burdaki herkesin tek umudu hamile kalabilmek inşallah sende bizlerde o yüzde duyguyu tadarız ANNELİK denen duyguyu
ahh cnm niye bekliosun dalsaydın araya hemen bizim daha 18 gün var batımıza topiği açarken bi hafta vardı ama olmadı inş.. ocak ayı hayırlı gelcek ve bizz bu ay hamiş olcazz göbekleri doldurcazz
hoşbuldum bende kızlar bişey sorucam özel sigortası olan var mı bizde yaptırmak istiyoruz da internetten pek anlaşılmıyor teminatlar falan çok karışık yazmışlar
anladım canım temizlik olunca tabi :))
canım ben yine yalnız gireceğim yeni yıla forumda arkdaşlar olursa belki takılırız burda. Yeni yıldan bir İŞ bir BEBEK diliyorum .)))
amın inş. Allah herkese nasıp etsın boyle hamılelerı gorunce carsıda pazarda içim gidiyor inş. bütün bekleyenlerin hepsine nasıp eder
bılemedım keske daha önce gelseydım cok guzel bır topic
ben de bu yıla yalnız giriyorum eşim çalışıyor birbirimize arkadaşlık ederiz artık bu gece
saol cnm benim hoşgeldin tekrarrr
kızlar yaa markete gittim geldim yemek yaptım pasta yaprım abim eşim geldi yemek yedik anca oturdum yorulmuşum daha sofrayı bile toplamadımm
kız yanlızmısın bebişin var ya annesi unuttun heraldee
unutur muyum onu hiç ama o daha çok küçük teyzesi Rabbim birdahaki yılbaşında da kucağımda olmasını nasip etsin inşallah ya zaten bugün de eve gelirken çok korktum ben yaa
inş. cnm bi dahakine birlikte girersiniz niye korktun kiii :44::44:
pazardan meyve aldım eve döndüm apartmanın merdivenlerini ağır ağır çıkarken arkamdan birinin hızlı hızlı merdivenleri çıktığını gördüm bizim alt komşunun oğlu eşimle yaşıt nerdeyse, aynı apartmanda amcaları oturuyor onların kapısına dayandı kapıya yumruklar tekmeler, küfürler tehditler... gözü dönmüş gibiydi ödüm koptu ben de onların üst katında oturuyorum ve karşı komşum da onlarla akraba yukarı falan çıkar da bana falan çarpar eli kolu dedim ne bileyim korktum işte evimin kapısını nasıl açtım bilemedim yaa
ayy cnm benim yaa ben olsam bende korkarımm bi kere evlenmeden önce bizim üst komşuyla bi komşu kavga etmişti adamda içmiş içmiş binanın önünde bağırıyodu babamda aldı sopayı eline beklio dedik sen napıon dedi belki yanlışıkla falan gelir buraya nolur nolmaz diyee ay çok gülmüştük