cnm bizim burda bi hoca var pek herkes bilmez onun hoca olduğunu öyle işi ticarete döken hocalardan değil yani ben ameliyat olmadan önce gitmiştim yani eşim gitmişti eşime doktorlar olur deyipte olmuyosa bana gelin şimdi ameliyatını olsun beklesin demiş benimde ameliyattan 2 ay geçti hala olmayınca yine gittik adam bana ellerini uzat dedi uzattım tırnaklarıma baktı sende sübyan var dedi sen ondan hamile kalamıyosun dedi ve bana ebu sübyan duası yazcağını söyledi bakalım yazıcak getiricek gerçekten inanırsan 3 ay içinde hamile kalırsın dedi ama hep pozitif olucaksın hergün ben bu ay hamile kalıcam diyceksin dedi ve dualar verdi bana suya okuyup içiceksin dedi bakalım yapıcam bu ay ve hamile kalıcam inş... sende inanırsan güzel bi hocaya gidip okutabilirsin kendini benim kuzenimin 2 tane düşüğü oldu oda sübyan okuttu allah nazarlardan saklasın 1 yaşında kızı var şimdi benden 15 gün önce evlenmişti yer gök duayla derler bakarsın fayda eder
ahhh canım gitmedim mi sanıyorsun hocalara ama olmuyor. aslında ben iyi bi hoca arıyorum seninki gibi dua ile bakaçak benim gitdigim hocalarda farklı bi hocalardı :) sübyan duası illa bi hocanın mı okuması lazım nerden bulacam ki etraf sahtekarlarla dolu ne yazık ki. büyüye inanırmısınız bilimem ama ben inanıyorum ve birilerinin bize büyü falan yaptıgını düşünüyorum özel dönemlerimiz geldiği zaman yani(ilişki) ya eşimle tartışıyorduk yada ikimizde hasta oluyorduk geçen ay eşim özel dönemde kolunu bile kaldırmadı doktora gitti serom takıldı o derece yani bu ay ikimiz birde kötü olduk şunu belirtiğim sadece ve sadece özel dönemde böyle oluyoruz :)
Son düzenleme: